Sari la conținut

Bestial - Sorina - 0741593114


Postări Recomandate

având cont pe forum, mă gândesc să văd dacă găsesc ceva și la mine prin oras. Dau sa intru nu mai nimeream parola... mail de resetare nu primeam, îmi fac alt cont.

Încercat astăzi sa ajung pe la domnișoara....

Ne vrând să deranjez, dau SMS, răspunde după 5 min stabilim ora 18. Ajung prin oras, las mașină parcată undeva cam la 3-4 străzi mai jos de zona indicată (cam greu cu parcarea acolo, au făcut toate locurile private) o iau frumușel pe jos... Ajung in zona mă uit la ceas era cam devreme, mă uit pe la magazine sa mai treacă timpul puțin. La fara 10 dau un mesaj să știe că sunt în zona și că vin sigur. Se face aproape fix, nu răspunde la mesaj. Aștept să se facă fix și sun scurt încât să nu deranjez. Aștept 2-3minute nici un semn. Sun până se încheie apelul...nu răspunde. Mai aștept cam până la și 10 mai sun o data dar fara rezultat. Ii dau mesaj daca mai rămâne valabilă întâlnirea...nici un semn. La 18:17 ii dau mesaj să îi mulțumesc pentru aceasta seara minunata. Surpriza... primesc mesaj că a încheiat activitatea.

In concluzie...incercati sa ajungeți de dimineață poate aveți șanse.

Link spre comentariu
  • Oras:Alaska
  • Oras:Alaska

Iti spun din propria experienta , nimic spectaculos la ea. Aceeasi situatie am avut-o si eu cu 3 luni in urma, stabilit o ora, ajung mai devreme , o sun imi spune ca are putine treaba sa mai astept 5 minute, sun dupa 10 minute din nou, imi spune ca e cu un client si termina repede, dupa 15 minute ma hotarasc sa plec, ma suna fatuca ca a terminat pot sa vin. Ok daca am tot asteptat ma duc ce sa fac, ajuns la fata locului optez pentru o ora decartat bani, incepe cu un oral bun intradevar fata o suge bine, ideea e ca tine acel body pe ea la care nu renunta nici in ruptul capului. la al doilea numar dau frate in ea si surpriza surprizelor imi zice sa ma termin mai repede ca ea nu sta dupa mine daca nu ma termin si plm trecusera doar 20 minute de cand eram la ea. Deci in concluzie ? Evitati fratilor !

Link spre comentariu
  • Telefon: 07noidoi
  • Oras:ROMANIA
  • Telefon: 07noidoi
  • Oras:ROMANIA

Fraților eu v-am zis de acum ceva timp ca femeia si-a luat-o in cap. Body-ul il tine pe ea pentru ca are o burta inestetica, care atârnă.

In rest ce sa va zic, are un tigan slăbănog ca si pește sau iubit ce drac o fi, pentru ca de fiecăre data are aceeasi locație.

Nu e mare scofală, doar ca in tg jiu ducem lipsa de escorte...

Si apropo sorina... Vezi cum esti de tare in gura cu mine aici, ca s ar putea sa dam nas in nas in 9 mai...

  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Targu jiu
  • Oras:Targu jiu

Nu am inteles oscar mesajul tau suna a amenintare,cum adica sunt tare in gura si ne gasim pe 9 mai? Uite cum sta treaba chiar nu imi e teama de nimic si nimeni.Cat despre aspectul meu nu sunt un model sunt o tipa de 35 de ani am 57 kg nu am burta atarnata am putina burtica pentru ca sunt o femeie nascuta.

Link spre comentariu
  • Oras:Targu jiu
  • Oras:Targu jiu

Am revenit în Târgu Jiu, lucrez doar cu programare serviciile mele sunt :oral protejat s-au neprotejat normalul și analul doar protejate fin orala faciala corporala,si alte fantezie. Tarife 150 fin 250 ora. Dominare și uro 200 ron ședința. Pupici...

Link spre comentariu
  • Oras:Targu jiu
  • Oras:Targu jiu

Buna dragi mei,disponibila doar cu programare serviciile mele sunt servicii totale,oral ,nornal si anal,doar oralul poate fi neprotejat restul protejate. Ofer si dominare pentru doritori e un joc erotic in care eu sunt partea activa (stapana)si contine umilire din partea mea.Preturi 150 fin 250 ora dominarea 200 ron sedinta de 45 min va pup si va astept cu drag

Link spre comentariu
  • Oras:Tg jij
  • Oras:Tg jij

Salut !! 

Vreau sa va împărtășesc intamplarea mea cu Sorina.  Sunat ieri la ora 14:00 . Stabilit o  întâlnire  la ora 16:30, . Pana aici perfect. Trimis mesaj cu 20 minute inainte intalniri sa confirm intalnirea.  Intalnire confirmată, in gandul meu totul bine si frumos.   Fac un duș repede ma îmbrac   si ma îndrept spre locația cu pricina. Strada o știam, nu stiam blocul.   O suna 16:30 imi spune blocul . Intru in scara. Totul bine si frumos. Imi trimite mesaj ca a intervenit ceva si nu ne mai putem intalni.  !!! Wtf. Deci cu 3 minute inainte vorbisem cu ea la telefon.  

Pacat !foarte păcat.    Pentru mine toata faza a fost regretabilă,  oricine ai fi nu poți sa tratezi clienți asa si sa ai pretenția sa fii respectată dupa. 

 

 

 Pentru mine personal. : DE evitat. Asa ceva nu se face

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...