Sari la conținut

Carmen doamna matura 0768572393


Vizitator matrakci76

Postări Recomandate

Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Este a doua sau a treia oara cand merg la aceasta doamna si nu o fac ca sunt inebunit dupa ea dar are preturi corecte.Azi avand chef de o muie sun pe doamna,raspunde,o intreb daca e libera si daca are aceiasi locatie.Confirma ca da si in 5 minute ajung la ea,tocmai ce pleca un coleg de al nostru de la ea,mai mai sa dam nas in nas pe scari dar oricum am trecut unul pe langa celalalt,probabil sa prins unde mergeam.Locatia este o garsoniera de langa policlinica 2 mai exact in scara cu un laborator de analize Sfanta Maria,intru si surpriza mai sunt doua fufe acolo ,cum dracu so fi rotind cand doua au client stau si ma intreb unde merge a treia,posibil sa o inchida in baie.Intru in dormitor stia ce doresc,imi cere banul inainte,ii duce in bucatarie si incepen treaba O/P asa am cerut eu,se poate si altfel dar la alt pret.Suge super se vede ca are experienta,cu limbi pe oua,fara deep dar la 50 de lei nici nu poti cere mai mult.Eu zic ca pentru o descarcare rapida e ok si doamna si pretul.Note? un 8 pe linie.

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Bun așa. Accepta și să stai in picioare sau e că toate te întinde și te suge ? Ms

Stai cum vrei,culcat in picioare,tin minte cand am cunoscuto am facut si ejaculare faciala si pe sani.Spune ca se baga si la anal dar bate campii la pret.
Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Nu e tanti în vârstă care evolua la casa de la Lidl? Nu am fost niciodată ...poate să confirme cineva?

Nu pot confirma pentru ca nu am calcat de mult pe acolo la Lidl.
Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

E la parter pe stânga nu? Am fost și eu la ea, am optat pentru un oral, vroiam o oră dar cerea cam mult! Oricum oralul a fost bun, spre foarte bun! Mai are 2 colege!

Erau doua intinse pe o canapea in bucatarie.
Link spre comentariu
  • Oras:tecuci
  • Oras:tecuci

 

Note

 

 

 

Locatie -9 - curat, cald usor de ajuns

 

Aspect corp - 8.5 nu arata rau l varsta ei.

 

Fata 9 - pentru mine 9

 

GFE 10 - te face sa te simti relaxat, ai parte de imbratisari.pe mine unul ma facut sa ma simt super bine.chiar nu ma asteptam sa gasesc asa femeie prin focsani.cand am dat sa plec in bucatarie era mai mult ca sigur fishu ca se auzeau vorbe

 

 

 

Recomand.daca esti in cautare de o matura pe raza fcs ea merita totii banii fara sa te grabeasca,se implica nu ca altele

 

De revenit ? Pentru mine de cate ori am ocazia

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:sv
  • Oras:sv

Ceva mai ciudat.Asa este ,sunt cel putin 3 fete acolo,o garsoniera  la parter.Am sunat la Elena, Madalina, sau care o fi numele celei cu tatuajul(bunuta, dar cam mofturoasa - am fost la ea cand era la Lidl), nu a raspuns, am sunat la cealalta matura ce  o stiam tot de la Lidl dar tot fara raspuns si in final aici, mi-a raspuns, m-a chemat in locatie, am intrat si surpriza.Celelalte doua erau la aparate, tipa imi spune sa intru, dar sa asteptam ( nu stiu unde ), sa se elibereze una din colege.Cat discutam in hol, iese de langa noi(parea bucatarie cu un pat acolo ) tipa matura cu un baietel(22 sau 24 ani, saracu  suparat sau speriat ,in cururile goale dar el cu hainele in mana si fug spre baie.In treacat matura grasa imi pune mana la bijuterii si ma intreaba la cine am venit.

Probabil trebuia sa intru in  bucatarie cu tipa, dar am facut intoarcerea spre usa si am plecat.In 15 min, tipa imu da un bip, o sun si imi spune ca acum e totul ok si putem intra, dar i-am spus ca mie unul, daca mi se intampla ca baietelului ala care probabil a fost grabit de grasa sa termine si scos apoi la vedere nu as fi aruncat-o pe fereastra(desi e la parter), dar i-as fi cerut banii si poate si peste, pt ca asa bataie de joc nu se face.

Fetelor, scoateti intai clientii din casa si apoi primiti pe altii,aici nu merge cu "SALI DE ASTEPTARE".Ai loc primesti, nu , sala omul sa plece in alta parte.

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Un pic ciudata povestea.Eu de cate ori am fost pe acolo nu am avut probleme de genul asta.Intradevar erau doua in bucatarie tolonite pe tentativa aia de canapea si eu am intrat cu Carmen in dormitorul rosu.

Link spre comentariu
  • Oras:sv
  • Oras:sv

Un pic ciudata povestea.Eu de cate ori am fost pe acolo nu am avut probleme de genul asta.Intradevar erau doua in bucatarie tolonite pe tentativa aia de canapea si eu am intrat cu Carmen in dormitorul rosu.

Fetele au fost ok din punct de vedere a atitudinii,dar am nimerit prost cand totul era ocupat.Problema e ca nu trebuia sa ma primeasca ,sau sa-mi spuna sa astept.Eu nu m-am pus in locul baiatului,care a iesit la fel de jenat ca mine,dar cum dracu faceam cu baia, mergeam impreuna cu el,sau  mai stateam in bucatarie sa astept pana pleaca?Nu prea stiam ce sa fac.Fetele erau vesele,primitoare,nici dupa refuz nu au reactionat,chiar mi-a spus ca sunt asteptat data viitoare ca o sa fie mai bine.La Lidl, am fost de cateva ori, dar era fiecare cu camera ei, baia ei,dadeai de fete cand intrai, dar asta nu era rau.Dar nu stiu cum a iesit baiatul ala asa repede si in costumul lui Adam,noi discutam deja exact in fata bucatariei.E ciudat, eu am scris aici, nu sa nu va duceti,ci sa intrebati din start daca e libera camera de lucru.Eu cu Elena sau Mmadalina ,m-am simtit f bine, chiar si cea mai batrana(am fost o singura data),doar ca a fost mai grabita la meniul de 100, dar imi spusese ca la 150 e altceva.

Poate ca eu sunt ceva mai pudic, nu stiu,dar sunt si mai irascibil si nu vreau sa am o situatia ca  a fratelui mai mic.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:sv
  • Oras:sv

Și la mine să întâmplat tot la fel, m_a băgat doamna la baie și am așteptat puțin să nu mă întâlnesc cu alt client! Apropo știe cineva Elena cum prestează? I_as face o Vizită!

Daca o prinzi in toane bune e ok, chiar f amabila.Daca nu, e f plictisita,numai ca nu mananca seminte...E tot in aceeasi locatie se pare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...