Sari la conținut

Doamna matura Denisa Cris 0740592075


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Doamna matura,calma si discreta,ofer companie intima domnilor seriosi.cer si ofer igiena.pentru detalii suna fara nr. privat la 0740592075

Se pare ca are aproape 40 de ani si are un tarif de 80 lei. Mai multe amanunte puteti afla daca o sunati.

  • Like 5
  • Minus 3
Link spre comentariu
Reputație: 40
  • Oras:pe la spate
  • Oras:pe la spate

Am vorbit cu doamna la vreo doua zile dupa postarea anuntului, dar era grabita si a ramas sa o sun eu dupa, doar ca dupa mi-a pierit cheful si am sunat-o tot dupa vreo doua zile si avea telefonul inchis. De atunci incerc si incerc dar degeaba. Cred ca pentru moment doamna e de negasit.

Link spre comentariu
Vizitator gingo
Reputație: 0

am vb acum cu ea.. 38 de ani, iar ca tarife, 60 normalul, 80 normal+oral si 120 ora/2fin .are locatie pe la general.  oral si normal ambele protejate.

 

nu am simtit insa ceva care sa ma atraga cand am vb la tel. era un pic searbada asa.... 

Link spre comentariu
  • Oras:pe la spate
  • Oras:pe la spate

Salut. Am sunat-o ieri pe doamna, mi-a zis sa ajung la General si sa o sun. Am urcat la dansa si nu am fost chiar incantat. Are undeva in jur de vreo 40 de ani, cu o fata draguta, dar arata foarte imbatranita la corp si nu stiu daca e pe gustul fiecaruia. Sanii lasati, putina burta cu o urma de operatie ceva si ca oferte e 80 de lei numarul oral/normal si 120 ora, ambele protejate. Am luat un numar normal, doamna geme, dar nimic deosebit, iar oralul e unul foarte simplu, nu coopereaza cu zonele adiacente. Per total as zice un 6.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

  Avand in vedere ca imi luasem o pauza competitionala, m-am gandit sa incerc si eu aceasta doamna matura. Matura prin definitie, pentru ca la fata locului, maturitatea o prezenta numai corpul, fata nu.

  Am stabilit intalnirea la telefon, am ajuns la locatia indicata (ca punct de reper la General) si urcat repede in bloc la doamna. Prima impresie este una placuta. fata nu isi arata varsta, chiar simpatica. Obisnuitul "daca iti convine stai, daca nu. nu" si trecutul la fapte. Iar aici, vechea zicala "Afara vopsit gardul, inauntrul leopardul" isi capata conotatia propriu-zisa. Daca la fata doamna are putin din acel farmec al varstei, la corp varsta cred ca a luat-o inainte. Sanii mici, lasati, iar corpul, fara o definitie propriu-zisa. Actiunea e putin spre deplorabil - oral CU prezervativ, mecanic fara artificii tehnice, fara atentie unde trebuie, iar normalul nu e departe, la cele doua pozitii incercate doamna pastrand limita de proprietate. GFE spre zero, FK habar n-am cum arata, oralul cu un punct mai mult datorita efortului, iar normalul cu doua puncte mai mult, cate un punct pentru fiecare pozitie. Locatia curata desi pe timpul iernii cred ca nici Hades nu iti mai scoala ceva in pantaloni la ce frig cred ca o sa fie, doamna in sine curata.

   Overall - nu se merita, decat daca vrei un fast-fuck sportiv, fara complezenta bataii de cap a unui dialog. Apreciez escortele care stiu cand sa vorbeasca, si sa taca cand e cazul. Dar sa stai in tacere, parca esti in compania preotului in fata unui club de striptease, parca e prea mult.

Cu stima,

MiniMe.

 

PS. Uitat sa spun - halatul 80 de lei. Ieftin si.... (puneti voi ce vreti in locul lasat liber)

  • Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...