Sari la conținut

Cea mai dulce escorta din Sibiu


Postări Recomandate

Salut fratiori, cum am ajuns eu din Arad intr-o delegatie la Sibiu trebuia sa caut ceva si aici, pentru ca cel mai probabil maine parasesc tara la vecini si nu stiu ce si daca gasesc ceva pe acolo, si cum rasfoiam eu publi24 am dat peste un anunt care mi-a trezit mortu'

Numar de telefon: +40722413769 ( publi24, nu pot sa pun link de pe telefon )

Nu am mai stat pe ganduri si am sunat dameza, care mi-a raspuns promt, frumos si elegant. Ne-am inteles de la telefon pentru outcall la hotelul unde sunt cazat. Au urmat confirmarile pe whatsapp din partea mea cat si a ei si in 15 minute eram in fata hotelului asteptand sa o iau.

Mi-a placut ca a fost extrem de parolista si am fost tinut la curent, pe unde este si cat mai are, asta dupa un set de glumite intre noi, sunt pardaf in cunoasterea Sibiului insa am aflat ulterior ca stau intr-un hotel central, deh..eu nu am vazut piata.

Am preluat fata si am venit in camera, si pot sa va zic ca este o fata foarte ok, ai ce sa discuti cu ea, si chiar pare naturala in discutii, acum cred ca depinde de fiecare om in parte, hai sa zicem ca am facut acel click.

Este de ieri in Sibiu, deci..prospatura. de mult nu am mai prins asa ceva.

Si uite ca discutand ne-am trezit dezbracati si aruncati in pat.

Are un corp senzational, pustoaica in adevaratul sens al cuvantului, daca o vezi pe strada nu ai cum sa nu intorci capul dupa ea.

Nu a fost nevoie de dus, ea venea de acasa, eu facusem, si da..gagica mirosea chiar misto, pe corp si peste tot.

Dupa un tease a luat baiatu' in falci si a facut ce-mi place mie, cu incercari mici de deep, un oral executat bine!

Dupa oral si mangaieri am pus fata in pozitia mama iedului si am pompat pana am terminat in balon, are pizda stramta si este un sentiment placut, mai ales cand ai bucile alea frumoase in maini.

Dupa actiunea de rigoare fiecare a mers la baie pt reimprospatare si apoi am revenit in camera si am stat de vorba pe ceva teme mai intime si personale pentru ea, si sper ca i-am dat sfaturi bune si ca va tine cont de ele, macar 50%..stie ea despre ce vorbesc.

In timpul discutiilor a mai raspuns la telefon altor confrati de ai nostrii insa nu a fost deranjat pentru mine, in timpul actiunii a fost acolo, apropo..geme frumos.

Ca si note, dupa cum urmeaza as zice asa

Aspect: 9,5 pustoaica fresh,

Oral: 8,5

Normal: 10

Anal: nu am facut si nu stiu daca face

Locatie:Mihai viteazul In colț cu rahovei

P.S: o sa incerc sa pun si poze insa imi este f greu de pe telefon, daca nu reusesc eu poate reuseste un alt coleg.

Va saluta fratele vostru de la Arad

post-286536-0-19114400-1550888931_thumb.jpeg

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Pe langa B
  • Oras:Pe langa B

Bravo Adrian.. Da, există fete care scriu recenzii false .. dar cu fotografii false este o mare problemă. Am vizitat multe orașe din întreaga țară. și o văd tot timpul. Un exemplu ... Am vizitat o fată din Pitește. și apoi am un drum spre Iași ... și în aceeași zi am văzut aceleași fotografii în acest oraș ... dar cu o față închisă.. sau cu pozele veche@.. cu o fata bruneta slim dar reala sta la ușă o plinuță blonda... (dar fata ei)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...