Sari la conținut

Blonda 0721072115 , 0754274707 - Sagului


Postări Recomandate

Salutare confutatori.

Am fost aseara la urmatoarea blonda, care are anunt de mai multa vreme in PT:

Pozele sunt reale, o sa le atasez mai tarziu.

Anuntul suna cam asa:

Blonda atractiva si finuta ofer masaj erotic-thailanez intr un ambient discret si igienic. Tel 0721072115 , 0754274707

 

Dupa indelungi sunari la telefon si bipuri inapoi din partea ei ( tot umbla de colo-colo ), am ajuns in sfarsit la sus-numita. Ea locuieste undeva pe langa UPC, intr-o fundatura. Apartament nou amenajat, la ultimul etaj, baia OK, prosop curat, gel de dus. Ostilitatile se desfasoara in camera direct pe jos, dar are o chestie groasa asezata acolo, asa ca mi-a fost OK.

 

Fata arata bine la corp, e inalta si seamana cu pozele afisate. Am discutat cu ea conditiile (100/150 RON, tarif standard, 2 numere cu sarut si CIM ). Toate bune, am facut dus, am intrat in camera, mi s-a cerut lozul inainte, ne-am deschilotat si am purces la actiune.

 

Prima problema: dau s-o sarut, se fereste. Pai ii zic ai zis ca saruti. Da, dar nu-mi baga limba in gura. Iaca pula, vraja ieftina, de fapt se tot ferea. Am trecut peste asta, mergem mai departe. Se freaca nitel de mine, nici vorba de "masaj erotic si thailandez", nu cerusem oricum, imi ia pula, da cu ea un pic peste sani si o freaca ( se facuse marisoara ) si da sa puna prezervativul. Zic "hopa! pai ce facem?". Semi-mirata : "A, pai oralul nu il vrei protejat? NU!". Bine zice, incepe un oral timid, abia o atingea cu limba, apoi ceva mai vartos, dar tot nu grozav.

Am trecut peste, ca oricum eram incalzit si am finalizat prima tura destul de repede. Incepea sa-mi para rau ca am luat 2 numere. Cred ca data viitoare o bag pa aia cu "stau o tura si daca mai am chef prelungim".

 

In pauza am schimbat cateva impresii, fata pana la urma e destul de dezghetata si am putut sa ma intretin cu ea binisor, doar cu sexul pare sa nu aiba nici o treaba. Chiar pentru ce venisem din pacate, nu pentru povesti. Pare de fapt mai curand o amatoare care isi rotunjeste veniturile din cand in cand, nu una care se ocupa doar cu prostitutia, dovada si ca apartamentul nu parea unul "de lucru", ci chiar acolo mi s-a parut ca sta.

 

Am inceput numarul al doilea. Acelasi oral mediocru spre slab, cateva gemete false, dupa care am pus preze, ea a pus lubrifiant si ne-am avantat in actiune. Am schimbat cateva pozitii dragute, dar nu ne sincronizam deloc si incepea sa-mi piara cheful. Vazand ca nu ma termin a ajuns pana la urma sa mi-o ia la laba inganand pe un ton fals-excitat ceva de genul "Da-mi sperma ta, vreau s-o vad!".  Oricum era cam singura sansa sa ma termin ( si aia indoielnica ), dar deja situatia devenea panibil-ilara si ma pufnea rasul. Am zis ca mai bine o lasam balta, am mai fost odata pe la dus ( macar apa de acasa s-o econimisesc daca banii tot i-am aruncat pe fereastra, m-am imbracat si dus am fost ).

Note ( daca mai e cazul ):

Apartament - 8

Corp - 8

Fata 7/8

Atitudine - 6/7 ( doar pentru ca poti intretine o conversatie )

Abureala - 10 ( LOL )

GFE: 4/5

Nu ma mai duc la ea nici daca arde tare-tare si toate curvele sunt in vacanta si nici nu recomand.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

frate macartm, eu nu as fi atat de sigur ca e blonda din Lipovei. Aia are curul mai mare. Nu am fost ce-i drept la duduia asta, in schimb am fost la cea din Lipovei si cel putin din poze nu mi se pare a fi una si aceeasi persoana. Dar poate ma insel eu.

Link spre comentariu
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor
  • Oras:In tara tuturor posibilitatilor

@mazarin, iti raspund eu in locul domnisoarei ofuscate: e blonda din Lipovei, cea indicata de fratele macartm.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...