bravojohnny77 Reputație: 141 Postat Iulie 21, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Iulie 21, 2019 Saptamana aceasta m-am decis sa o cunosc pe Raluca astfel incat vineri, pe la pranz, am sunat-o si am stablit intalnirea undeva spre seara. Am confirmat prin SMS si programarea a fost repectata. Locatia in zona Magheru, bloc vechi, insa apartament cu 2 camere micut, cochet si foarte curat. Raluca este blonda (vopsita cei drept, altfel satena), tanara si frumoasa de pici. Are ochi caprui, vii si expresivi, ten alb si dantura perfecta (aveam sa observ putin mai tarziu, cand a inceput sa zambeasca). Este finuta, feminina si delicata, are pielea extrem de fina, sanii sunt micuti insa perfecti pentru aspectul ei, slabuta si tonifiata...cred ca pustii din ziua de azi isi rup gatul dupa ea pe strada. Este timida la inceput, poate din cauza lipsei de experienta si tineretii ei are ceva trac (la fel ca multi dintre noi, dealtfel) insa odata cu trecerea timpului si obisnuirea cu vizitatorul, si daca constata ca o respecti si nu ai cine stie ce ganduri se destinde. Am optat sa raman o ora si dupa dus am inceput cu OP destul de bine facut: lent insa adanc, cu batai peste limbuta. Nu face FK, insa saruta pe corp si se lasa sarutata corporal, permite mangaieri in zona intima (nu stiu de fingering, nu am incercat). Dupa ceva timp, am trecut la NP,cu ea deasupra; are energie si este foarte stramta insa foloseste lubrifiant, pozitie in care am si terminat. Nu s-a grabit sa iasa, a avut rabdare sa ma linistesc putin...In pauza am fumat cate o tigara si am vorbit, am reusit sa o fac sa rada si are un zambet minunat. La reluare, dupa un mic preludiu cu sarutari pe corp, am continuat cu oral si apoi misionar, lent la inceput si apoi putin mai alert si mai adanc, doggy stile pozitie in care am marit putin ritmul si continuat cu ea deasupra. A doua finalizare nu s-a mai produs astfel ca ne-am oprit aici. Locatie: 9-9.5 - central, usor de ajunsi, curat;Aspect si igiena: 10, e genul de fata care imi place;Oral si normal: 8,5 e la inceput insa se straduieste sa te simti bine (pacat ca nu accepta cunni);Mi-a placut maxim de Raluca si m-am simtit superok cu ea, am sa revin la ea cu cea mai mare placere. 6
omuldinpadure Reputație: 4459 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Duduia Urinela n-are nici o legatura cu respectarea programarilor. Am vorbit cu 2 ore inainte pt ora de, dupa care ajungand in zona si apeland-o cum ne intelesesem n-a mai raspuns. E clar ca e pe repede inainte productie la norma, altfel nu-mi explic. N-am mai luat de mult asa teapa groasa. Daca o aveti in vizor luati-va o varianta de rezerva ca nu stiti cand va lasa cu ochii in soare.Omule, nu stiu cine esti si ce vrei dar sigur ce spui tu e minciună. O cunosc de câteva luni, am fost la ea măcar de 6 ori si mereu dar mereu a fost ff punctuală cu intâlnirile. Si nici grăbită nu e, isi lasă mereu cam 30 min intre clienți. E o dulceață de fată, chiar stie să te facă să te simți bine cu ea. Niciodată nu mi s-a intamplat să nu imi răspundă când ajunsesem in fața blocului. Jură-te că nu minți. Eu jur că am spus adevărul aici, să mă mănânce rechinii dacă mint))) PS - merg vara să înot in Atlantic deci chiar e posibil să dau de rechini, nu e doar vorbă în vânt... :laugh2 :laugh2 2
turjol Reputație: 48 Postat Iulie 31, 2019 Postat Iulie 31, 2019 Meseriedinpadure nu imi sta in fire sa ma jut, dar nu vad rostul si efectul pe care l-ar putea avea o denigrare la intamplare pt o oarecare pupaza. Dupa cum observi au mai fost tepe inaintea mea. M-am intrebat daca nu esti tu guvide de te-ai sensibilizat in halul asta. Eu n-am contestat serviciile in prezenta ei, am spus doar ca e neserioasa sau poate raspunde numai la vedete.
licasamadau Reputație: 39 Postat August 13, 2019 Postat August 13, 2019 Am fost la Raluca spre sfarsitul saptamanii trecute, aveam drum in zona si ne-am nimerit. Facut programare prin telefon, parca mi-a cerut sa confirm cu 30-40 min inainte prin sms. Fata e frumusica foc la fata, imi place, corpul este frumos, sanii mititei, fundul grozav. E un pachet frumos la vedere pentru mine. Ca atitudine nu e neaparat pe gustul meu, mi s-a parut rezervata asa, face ce ii spui si e receptiva dar parca e pe un scenariu politicos. Pe mine nu ma "prinde" neaparat treaba asta dar nah, fiecare cu gusturile lui. Ajuns la ora stabilita, urcat, fumat o tigare, dush, OP destul de ok, normal LOT, finalizare, pauza de tigare, reinceput cu oral, LOT si alte cateva pozitii si ... s-a terminat timpu, greu la a doua finalizare. Overall o "miscare buna" dar din cauza ca e asa frumoasa si pe gustul meu mi-ar fi placut FK. Locatie: 9 - pozitie centrala, usor de ajuns, imposibil de parcat, scad pentru ca sunt si niste lucrari la bloc, schela pe bloc, Dorei pe acolo, etc Aspect: 9.5 - mie mi-a placut mult de tot GFE: 7 - de obicei nu ma intereseaza dar pentru ca e pe gustul meu mi-ar fi placut sa faca. Oral: 8 - protejat, normal, nimic deosebit Normal: 8.5 Anal: NU Pret: 200 - un raport pret/calitate bun, mie imi lasa un gust amar pentru ca imi place si nu face FK ... well, cand fu' tica, nu fu' tache :) 4
xoxo24b1tcoini Reputație: 2049 Postat August 16, 2019 Oras:NATO Oras:NATO Postat August 16, 2019 Damars in plm de sclav obosit :x 4
timm Reputație: 82 Postat August 17, 2019 Telefon: [email protected] Telefon: [email protected] Postat August 17, 2019 Buna Raluca, Deplasari la hotel faci?
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 19, 2019 Postat August 19, 2019 mars in plm de sclav obosit :Xmișcă-n pda.m de eunuc eviscerat :X :X 3
bitchy Reputație: 1585 Postat August 19, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat August 19, 2019 xoxo24b1tcoini si lorrenzzo va rog a fiti civilizati!Bitchy 2
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 20, 2019 Postat August 20, 2019 xoxo24b1tcoini si lorrenzzo va rog a fiti civilizati!BitchyBă da' mă enervezi la culme, abia mă abțin să nu-ți zic câteva. Puțin îmi pasă de-un ban.Tu nu vezi că ăla mi-a zis "marș în plm de sclav obosit " fără să-i zic absolut nimic ? Și ce dacă are cont plătit ? Are dreptul să zică orice orice și eu să nu-i răspund ? Faci intenționat, este ? N-are nimic, mă pun pe înjurături la greu, iau ban, fac alte conturi, iar înjur, și tot așa. Măcar știu că mă răcoresc. E ULTIMA OARĂ ! 1
piata sud Reputație: 514 Postat August 20, 2019 Postat August 20, 2019 Bă da' mă enervezi la culme, abia mă abțin să nu-ți zic câteva. Puțin îmi pasă de-un ban.Tu nu vezi că ăla mi-a zis "marș în plm de sclav obosit " fără să-i zic absolut nimic ? Și ce dacă are cont plătit ? Are dreptul să zică orice orice și eu să nu-i răspund ? Faci intenționat, este ? N-are nimic, mă pun pe înjurături la greu, iau ban, fac alte conturi, iar înjur, și tot așa. Măcar știu că mă răcoresc. E ULTIMA OARĂ !esti nebun nene 2
lorrenzzo Reputație: -75 Postat August 20, 2019 Postat August 20, 2019 poata mata' !La fel, cu accentul clar unde trebuie.Oricum, deși îl înjuri, l-ai copiat pe @ picon. Dă-i mă banii ce i se cuvin. Plagiatorule ! 1
necrutatorul terminator Reputație: 1403 Postat August 20, 2019 Oras:Everywhere Oras:Everywhere Postat August 20, 2019 La fel, cu accentul clar unde trebuie.Oricum, deși îl înjuri, l-ai copiat pe @ picon. Dă-i mă banii ce i se cuvin. Plagiatorule ! Ia-te cu picon de coaie și tine-i zgarciu in gură. Va sta bine la amândoi. Ai de plm ce vă iubiti intre voi. 4
bitchy Reputație: 1585 Postat August 21, 2019 Oras:RO Oras:RO Postat August 21, 2019 putem reveni la subiectul topicului?B
aronaghi Reputație: 543 Postat August 22, 2019 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat August 22, 2019 Am revenit zilele trecute la Raluca, eu fiind fan totul protejat.Raluca, o prezenta tonica, frumoasa, fresh, igiena ireprosabila, asa cum o stiam.Actiunea a fost clasica, la NP am optat pentru un reverse cow girl, fata s-a miscat formidabil, mi-a placut mult.Raluca are si o parte de gheisha, in sensul ca ai ce vorbi cu ea inainte si dupa, e o prezenta feminina completa.Amenda a fost 200 de ron bine investiti.Intr-o alta viata o sa merg sa o cer de nevasta. Multumesc, Ralucutza ! 1
johnqwer Reputație: 622 Postat Septembrie 1, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 1, 2019 Niste poze noi mai pui si tu sa vada.si ochiul.ceva frumos....eu cred ca ai ce arata doar ca nu cred ca stii safaci niste poze ca lumea.
Postări Recomandate