Sari la conținut

Mary 0765528764 Camera de Comert


Postări Recomandate

  • Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU

Sa revenim la scris zic... ca am cam lipsit in ultima vreme

 

Am avut astazi norocul sa o intalnesc pe Mary, care din punctul meu de vedere nu mai are nevoie de nici o prezentare...

Clasicul sunat programat, etc, ajuns la binecunoscuta locatie, am fost intampinat de Mary.

Prima impresie, e mult mai frumoasa si arata mult mai bine decat in poze. Din punctul meu de vedere una dintre cele mai frumoase si placute prezente feminine din cate am vizitat.

Inzestrat cu o atentie dulce am ajuns la locatie, ne-am cunoscut, am facut din plin schimb de amabilitati, descoperind fiecare in celalalt puncte comune si discutia a curs repejor la o tigara pe post de preludiu.

A urmat dusul si revenirea pe terenul de joaca... si ce joaca.

Dupa alte mici ironii/glumite am trecut la partea "serioasa" a intalnirii. Ce pot sa spun este ca din punctul de vedere al serviciilor oferite Mary se ridica la cel mai inalt nivel. Asta pe langa faptul ca e foarte frumoasa si arata intr-un mare fel.

Povestea clasica include normal neprotejat cu atentie la zonele adiacente, cu DT aproape in totalitate reusit (deh nu's nascut in China), urmat de 3 pozitii la normal, urmat de o finalizare orala de mare efect.

Pe parcursul intalnirii Mary a fost o prezenta foarte placuta si destul de interesanta, atat in conversatii cat si in privinta serviciilor oferite. As spune o adevarata profesionista in domeniu si o companie de conversatie foarte placuta.

Ca si concluzie o recomand fara discutii, atat pentru prezenta, pentru fizic cat si pentru serviciile oferite. Din punctul meu de vedere una dintre cele mai bune alegeri.

Catalogu':

Locatie: 9, nu am avut nimic de reprosat, doar ca as prefera pat in loc de saltea, desi foarte comoda oricum.

Igiena locatiei: 10, baie dotata cu de toate, prosoape foarte curate, geluri de dus pe alese.

Igiena personala: 10 fara discutii

Respectarea programarii: 10, desi cam din scurt am sunat eu, am fost primit cu promptitudine

Oral: 10, in cazul meu neprotrjat, cu DT, cu finalizare orala... ce poti sa vrei mai mult

Normal: 9, desi ofera senzatii foarte placute, ii place sa alterneze pozitiile mai des decat imi place mie, cumva nu ne-am potrivit intotdeauna in miscari, si nu am simtit un grad maxim de implicare.

GFE: 9, cu FK prezent dar foarte foarte timid (poate asa o fi stilul ei)

Halatu deja se stie: 100/fin, 200/h

 

Fiti domni cu fata si veti avea parte de o experienta frumoasa.

  • Like 20
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare tovarasi futaciosi.Am fost si eu la Mary acum ceva vreme.Am sunat pe nr 0765528764.Am programat peste jumatate de ora,am ajuns locatie,am mai stat 10 minute in fata scarii,dupa care am urcat.Ea m-a intimpinat imbracata foarte sexy,mergem in camera,stabilim tarife si servicii dupa care merg la dus.Actiunea a inceput cu un oral protejat destul de bun,cu tentative de deepthroat,dupa vreo 3 min ii cer sa intru in ea.La normal se misca bine,atit de bine...din pacate la sfirsit a aparut o problema.Imediat dupa ce am terminat in ea,descopar ca prezervativul(Durex) s-a rupt. Dau citeva "dedicatii" companiei Durex,merg repede la baie sa ma spal,ma imbrac,decartez 100 de lei si plec.De apreciat faptul ca nu a cerut banii inainte(de fapt nu a cerut nici la sfirsit,i-am dat eu inainte sa spuna ceva,daca eram mai destept si nu ii dadeam banii inainte sa ceara,poate uita ...)

Locatia 9(apartament curat,fara portar la intrare,baie curata..geluri de dus etc.

Aspect fizic 9(tipa este ok,saini frumosi,cur fain

Detalii despre servicii( am facut oral si normal ambele protejate pentru ca asa prefer eu.Dar face si neprotejat.

Tarifare( am platit 100 de lei pentru aproximativ 30 min)

 

Cum spuneati si voi fata este de vizitat.Pentru mine a fost o experienta placuta pina la ruperea prezervativului.Ma speria aceasta idee de prezervativ rupt si de aceea imi voi face si analizele corespunzatoare..

  • Like 6
Link spre comentariu

Imediat dupa ce am terminat in ea,descopar ca prezervativul(Durex) s-a rupt. Dau citeva "dedicatii" companiei Durex,merg repede la baie sa ma spal,ma imbrac,decartez 100 de lei si plec.De apreciat faptul ca nu a cerut banii inainte(de fapt nu a cerut nici la sfirsit,i-am dat eu inainte sa spuna ceva,daca eram mai destept si nu ii dadeam banii inainte sa ceara,poate uita ...)

 

 

Poate se gandea deja la o pensie alimentara pentru cel mic/cea mica.

  • Like 2
  • Minus 6
Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Va salut futaciosi,

zilele trecute am reusit sa ajung la Mary, aveam drum prin centru, sunat la numarul din topic si aranjat peste o ora intalnirea. Locatia binecunoscuta la Camera de Comert, punct de reper biserica si de acolo va indruma telefonic. Foarte draguta, amabila, programare respectata, mi-a placut foarte mult de Mary pe langa aspectul slim, sani frumosi 2-3, fund superb si tare, picioare lungi, atitudinea ei calma, binevoitoare cu mult bun simt, este intradevar o fata de TOP.

Ajuns in locatie si dupa prezentarile de rigoare am fugit la dus apoi stat la o tigara de vorba si acomodare, ea facuse igienizarea inainte. Am fost asteptat pe tocuri cu niste chilotei dragutzi din dantela si o camasuta scurta foarte sexy. Foarte comunicativa, atenta, am discutat de la inceput toate aspectele vizitei mele acolo, insistat pe igiena si discutii diverse. Pe langa ca este frumoasa, mai este si desteapta, ceea ce conteaza foarte mult la atitudinea ei ca om.  :flowers2

M-am intins in pat si a inceput un oral protejat la cererea mea, in timp ce ma jucam cu piersicuta si cu sanii ei, am gustat din piersica intr-un 69 lateral, dezmierdat cu limba buzele si clitorisul. Pasa foarte dulce si curata, epilata prospat. 

Dupa oral am trecut la normal protejat, capritza in pat, unde am finalizat in preze. 

Am mai stat putin la discutii, igienizat, platit o finalizare si plecat. Nu am putut sa stau o ora pentru ca nu imi permitea timpul dar o recomand si cu siguranta ma voi intoarce cat de repede la Mary.  :hug1

Notele mele nu pot sa fie decat de TOP:

locatie - 10

aspect Mary - 10

igiena - 10

oral - 10

normal - 10

GFE - 10

cadou - 100 lei platiti pentru o finalizare 30 min

O recomand pe Mary cu caldura celor casatoriti, domnilor care sunt domni, aceia stiu ce vorbesc. Daca stii cum sa te porti cu Mary, primesti garantat ce este mai bun, igiena maxima domnilor pentru ca merita!

 

o zi buna sa aveti si multe fete frumoase!

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare! Am vizitat-o si eu pe Mary zilele trecute. Am fost placut impresionat de frumusetea ei,m-a primit intr-o tinuta sexy rosie si mi-a parut rau ca nu i-am spus sa o mai pastreze pe ea,deoarece cand m-am intors de la dus ma astepta goala in pat. Nu mai fusesem la ea si necunoscandu-ne nu a fost chiar click ul acela,in rest am apreciat implicarea ei in a ma face sa ma simt bine si rabdarea.

 Nu ma voi lungi prea mult cu povestea actiunii, am sarutat- o peste tot,nu ma mai saturam de pielea ei fina :D cred ca i am zis de vreo 5 ori ca e frumoasa :)) apoi am continuat cu un oral np foarte bun din partea ei + 69.  :P La normal am avut ceva probleme la inceput si s-a cam chinuit cu mine,mi am cerut scuze la final ca am depasit cele 30 de minute,dar cum ziceam a avut multa rabdare si m-a facut sa ma simt excelent.

 

locatie - 10

aspect Mary - 10

igiena - 10

oral - 9

normal - 10

GFE - 8

100 lei platiti pentru o finalizare 40 de minute.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:galati
  • Oras:galati

Salutare la colegi.

Avand ceva treaba in Bucuresti am zis sa inchei plimbarea cu ceva frumos.Am sunat la domnita si fiind libera am plecat spre locatie(traiasca TomTom ul)care se afla langa camera de comert.

Zona ok, accesibila,locuri de parcare destule(parca nu eram in Bucuresti),am ajuns la usa domnitei,imi deschise usa iar dupa usa ceva destul de frumos(chiar mai frumos ca in poze) am facut prezentarile dupa care am fost poftit in zona de "lucru",unde am stat putin de povesti.

Am mers la baita pentru un scurt dusulet racoritor dupa care la treaba pret de aproximativ 1ora si 20 min. cu o mica pauza tot de povesti.

 

LOCATIE OK 9 curat,ingrijit

ASPECT 10

GFE 8

ORAL 10

NORMAL10

IGIENA 10

 

 

Pret cerut la final 200 lei (achitat 50 euro,neavand lei deajuns la mine)

De revenit,(daca ma invita) oricand o sa am ocazia,e o scumpa.

Pe ea o gadil de nu se vede si o pup!

Colegilor spor la ce vor ei!

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Sal

Am revenit ieri la Mary.E la fel de scumpica si mereu cu zambetu p buze.Imi place tare mult de ea.Ajung la ea , vb putin , dush si trecem la actiune.Ma intreaba daca poate sa initieze ea , pai cum sa te refuz :)))). Are un stil foarte porno la oral.Incepe usor cu lins , cocosu cat si outzele , porma se infinge in ea. nu f adanc dar destul de bine. Trecem la normal, o pun deasupra unde am si finalizat.

locatie 9

igiena 10

oral 9

normal.9

gfe 1

100ron buca

  • Like 4
Link spre comentariu

Trecut si pe la Mary. Recenziile voastre s-au confirmat. Domnisoara este o scumpa, arata foarte bine, piele fina, carne foarte tare (poate chiar prea tare pentru unele gusturi), insa un fundic simpatic, rotunjor si carnos. Fizionomia este de vis. Niste ochi bestiali, o privire inocenta dar perversa. Iar sanii... wow. Sanii sunt bestiali. Foarte fermi si cu forma perfecta. Ce pot spune. Am ramas fermecat. 

 

Locatia este ok. Curat, Dragut. Actiunea pe saltea, ceea ce mie nu-mi displace. Am inceput cu tot felul de discutii de intrat in atmosfera care aproape ca nu se mai terminau pentru a trece la actiune. Am antamat o ora, intrebat fiind la telefon. Probabil de aceea si-a permis sa ne intindem mai mult la vorba. 

 

Actiunea a inceput destul de direct, cu un oral bine executat, cu tendinte DT, destul de ok. Nu extrem de pasional, dar corect. Am oferit si eu cateva momente de placere, dupa care am trecut la normal. Trecut prin cateva pozitii, in care Maryy arata bestial in toate. Cred ca a fost printre putine dati in care misionarul cu picioarele pe umeri mi-a placut foarte mult. Fizicul ei permite o priveliste bestiala si o interactiune foarte buna, plus privirile unor ochi deosebiti. Spre rusinea mea, dupa ce a trecut deasupra si a preluat controlul, actiunea s-a terminat relativ repede, mai ales ca aveam la indemana sanii perfecti cu care sa ma joc.

 

Totul a durat in jur de 40 min, am mai stat la o poveste scurta si dus am fost. Achitat o ora intreaga, dar nu-mi pare rau. Cred ca Mary merita sa fie in top si este o domnisoara de top. 

 

Note:

fizionomie: 10

fizic: 9

igiena: 10

locatie: 8

curatenie: 9

oral: 8

Normal 9

GFE: 8

atmosfera; 10

 

Recomand pentru cine doreste o domnisoara tanara si foarte tonifiata

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salutare ,
Am vizitat–o si eu pe Mary ieri dupa amiaza, am dat in prealabil un sms la nr din titlu cu cateva ore inainte si am stabilit ora intalnirii.Cand am ajuns in zona( pe Mircea Voda) i-am dat telefon sa ma indrume spre bloc, imi spune nr de la interfon, intru in bloc si urc la apartamentul fetei, am intrat si am descoperit o frumuseta de femeie cu parul lung, destul de inalta cam 170 cm, imbracata intro rochita scurta, pantofi cu toc.Apartamentul foarte curat vreau sa spun baia si camera de lucru Am stat de vorba Mary, am fost servit cu o apa plata,am primit un prosop curat dupa care m-am dus la dus.Actiunea a debutat cu mangaieri si pupaturi pe gat din partea ei, FK retinut pun asta pe seama faptului ca suntem la prima intalnire, urmat de un oral neprotejat bun cu deep reusit, dupa care am trecut la un 69 timp in care m-am delectat oral cu pasarica ei,foarte curata,proaspat epilata si frumos mirositoare.Dupa un timp de placeri reciproce  in care m-am jucat cu sanii ei si i-am mangaiat fundul  am decis sa punem prezervativul si sa trecem la normal.La normal am preferat pozitia caprita unde se misca foarte bine da niste contre care te innebunesc iar dupa un timp am finalizat si am avut sentimentul ca amandoi ne-am simtit bine.Am discutat despre una alta timp in care ea a fumat o tigare m-am imbracat ne-am luat la revedere si am plecat.

Note:
Locatie:  9.5 usor de gasit, foarte curata, locuri de parcare
Mary:  10, frumoasa la fata dar si cu un corp bine facut, inalta cam 1,70, respectoasa, cu foarte mult bun simt,vorbeste foarte frumos
GFE: 10 orientata pro client
FK: 8-deoarece cred ca a fost prima intalnire,mi s-a parut putin retinuta

Oral;9,5

Normal;10
Cadou: 100 ron 1 finalizare(25-30 minute)

Eu cu siguranta am sa revin totul a fost perfect(poate ca prea perfect)
O zi buna sa aveti

  • Like 18
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Sall!!!

Nebunie mare cu Mary,o experienta de pus in "dosar".Am sa revin si cu recenzia,sa nu o deochi :kiss3 :laugh2 :laugh2o frumusete de fata.

An:

MARY, domnisoara draguta, manierata si foarte sociabila si deschisa cu tine iti ofer clipe de neuitat intr-un cadru intim si discret si foarte curat, vino si nu vei regreta, poze reale. Camera de Comert.200ron/h.

 

post-23590-0-90496300-1397471521_thumb.jpg

post-23590-0-34708400-1397471526_thumb.jpg

post-23590-0-97477900-1397471530_thumb.jpg

post-23590-0-13255800-1397471535.jpg

post-23590-0-02284600-1397471542_thumb.jpg

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

 Salutaree!!

  Eeee...asa cum v-am promis mai sus am revenit si cu recenzia la donsoara Mary(e adevarat cu o mica intarziere)
Aflat pe la Unirea cu "treaba"si cu ditamai cearsaful(lista)cu nr de tel ale fetelor zic ala,bala..tra la la si sun la
  donsoara Mary :callyou ,raspunde secretara fac o programare asa...ca la carte cu nume nr si cat timp vreau sa petrec cu ea

  urmand sa revin cu :telephone un tel cu 30 de min inainte pt conf.
Am ajuns in fata blocului (nu stiui de ce se spunea ca este pe Octavian Goga) pe Mircea Voda  pe partea dreapta.
  sun si imi spune sa mai astept ca nu este gata,dupa aprox 8 min imi da apel,sun si cat ai zice peste eram in fata usi(nu inainte de a ma impiedica de magazinul de la intrare) care se deschide incet si un chip foarte placut priviri isi face aparitia,intru si raman

foarte placut impresionat de ce vad :drool :clap2 .
Ma invita in dormitor unde ne asternem la un pahar de vb :pepsi si unde aveam sa descopar o fata un pic timida cu un corp de    exceptie bine proportionat care m-a fermecat pur si simplu.
Dupa ce am facut o vizita la baie :dus2 m-am intors in dormitor si in timp ce admiram decorul care incepuse se se debaraseze de tinuta foarte sumara m-am intins pe saltea iar Mary a venit peste mine si hop direct cu boticul in p.... :felatie
Un oral foarte bun,lent,cu ruperi de ritm foarte bine executat ,am ridicat-o si am continuat cu :kissing2  FK bun si intretinut de nu ma mai saturam

   si am inceput sa cobor eu in jos la tatele care sunt dotate cu doua "butoane"numa bune de rontait pana am ajuns acolo... jos

  unde aveam sa descopar doua labii frumos conturate iar in mijlocul lor trona
  falnic "motul de curcan"care imi facea cu ochiul,nu am mai rezistat si am trecut in poz 69 de nici nu mai stiam

  cine sunt... 6 sau 9 :350x ,foarte tare senzatia.
Montat prez si sus cu ea unde a "inghitit-o"pe toata si a inceput calaria si dai si dai si nici ea

  nu se lasa mai prejos,am schimbat in :doggystyle caprita si dupa cateva curse s-a intins pe burta a strans picoarele si a inceput

  sa arunce fundul in sus in timp ce eu stateam in pozitia de facut flotari.
Eeeee aici s-a cam rupt filmul ca dupa nici 1 min am simtit ca explodez am scos prez si am fin :blowjob   cim in timp

  ce ea gemea din ce in ce mai tare(bineinteles asta asa pt impresia artistica).
Fuga la baie am revenit in cam unde am mai stat putin imbratisati pana ne-am mai tras sufletul.

Am decartat taxa,ne-am pupat si ne-am luat la revederee.

NOTE:
LOCATIE: 9 -curat, liniste,dotata cu tot ce trebuie.
IGIENA   :10-foarte ingrijita si nimic de reprosat.
ORAL     : 9 -m-am simtit minunat.
NORMAL:9.5-un pic mai pasional si ar fi fost ideal,dar foarte bun,exact cat sa te faca praf.
FK          :9-oricand este loc si de mai bine.
ATITUDINE:9-incearca sa te faca se te simti bine este pro client dar cateodata da impresia ca este un pic falsa adica orice vb spuneam ea
era tot un zambet(nimic rau)si nici perfecta nu poate fi.

TAXA:100RON/FIN
Per total raport calitate/pret,bun .
Este de recomandat si de revenit. :bravo :bravo
P.S.:I-am recomandat sa isi puna funda rosie sa nu o deoache lumea,ca tare frumuica mai este.
BAFTA TUTUROR iar pt ea multi :kiss3 :hug1 :inlovee 

Aaaaa...SI FUNDAAAAA
 

post-23590-0-23622600-1398240807_thumb.jpg

  • Like 19
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut stimabililor! Informez ca am punctat si eu la domnisoara Mary pe care o aveam mai demult in plan si pot spune ca a fost cea mai placuta experienta la o escorta din viata mea de curvar ucenic :). Programarea am facut-o telefonic si la ora stabilita eram la locul cu pricina. Mary e o fata speciala, frumoasa, comunicativa, zambitoare. M-am simtit in largul meu sa stau de vorba cu ea la o tigare si o apa plata in timp ce ii admiram corpul cu formele-i minunate. Am trecut apoi la treaba, fk, lins de tatze...mi-a facut un oral umed si placut, atentie la outze. In urma actului oral am finalizat in gura. Dupa igienizare a revenit  si a trecut iar la oral, l-a resuscitat pe micutz si am inceput un  normal initial girl on top ulterior am trecut eu la aparat ea stand capritza. Priveliste minunata. Geme frumos, priviri porno. Se implica frumos. Dupa a doua finalizare, am facut un dus rapid atat eu cat si Mary si ne-am luat ramas bun ca doi vechi prieteni. Nici nu am simtit cum a trecut timpul. Notele sunt maxime la toate capitolele  

 

LOCATIE: 10 usor de ajuns; curat; in apartament mai e secretara dar nu isi face simtita prezenta in vreun fel; baie curata; geluri de dus; prosop mare si curat, moale,parfumat

FATA; prezenta sexy; pozele spun totul; igiena impecabila; piele fina frumos mirositoare; atitudine si prezenta placuta

ORAL: 10 umed; pasional, atentie la oo

NORMAL: 10 implicare, gemete

ANAL nu face

In urma celor scrise mai sus recomad fata cu incredere si sigur merita sa fie in top. Este cu siguranta de revenit.

  • Like 12
Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Salutare fratilor nimfomani,

Am trecut si eu pe la aceasta faptura aflandu-ma pe meleagurile dambovitei. Sun si imi raspunde o voce calda, si ma programeaza ferm, la 3:15 precizand " sa nu intarzii te rog". Ca orar am aflat ca e dispo intre 10 si 22 si trebuie sa te programezi cu ceva timp inainte . Zis si facut, la ora respective ma prezint in fata locatiei, chiar confirm cu 15 minute inainte ca voi ajunge ( deoarece stabilirea intalnirii s-a facut cu cateva ore in urma). La fata locului, aceeasi voce calda, imi spune ca trebuie sa mai astept 5 minute, deoarece fata care presteaza e putin plecata/ocupata si ca imi va da beep cand se poate, ea fiind secretara ei. Damn... cat profesionlism, sa-si ia si secretara. Asta chiar tare !!! Prima oara cand aud. Si cik ea, secretara, doar asta face, programari, nu presteaza. Cool. Ma intampina domnisoara din poze, foarte prietenoasa. Vorbeste, se face placuta, fac un dush si ne`ntoarcem pe camera la actiune.

Din obicei, ca sa evit figurile gen, mai ai 5 minute si se termina jumatea, iau intotdeauna o ora, desi am in minte foarte clar sa stau doar un numar. Mi se cer banii inainte (lucru nu chiar profi pentru o fata de top, dar nu deranjant, oricum, fiind si la prima mea vizita poate e normal).

Consider ca trebuie sa fiu obiectiv, si n-o sa dau numai note de 10 precum confratii.

Locatia: 8.5 Ok, curat dar nimic spectaculos.

Aspect: 9. E cea din poza, are niste sani dementiali.
FK ... timid, hai ca fac dar e clar ca nu vreau asta.
Oral: 9 bun, dar prea putina atentie la zonele adiacente, lucrat putin si la balase, dar firav. All in all un oral bun.

E de revenit, o fata corecta, care te face sa te simti bine, dar nu se implica atat de mult incat sa te faca sa te simti spectaculos!

 

Toate bune!

  • Like 7
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare colegi futaciosi,

 

Am reusit sa o vizitez pe Mary, si cu o intarziere de vreo saptamana particip cu recenzia care o merita.

Locatia este aceeasi, in spate la camera de comert, programarea a fost facuta telefonic cu cateva ore inainte de intalnire, apoi anulata de mine .. si reusind sa-mi fac timp totusi sa punctez, am fost reprogramat de catre secretara. Nu stiu daca am vorbit si cu Mary sau doar cu secretara la telefon, dar vocea din partea cealalta a fost placuta. 

Dupa ce mi-a confirmat ca poate sa ma primeasca, am fost rugat sa astept cateva minute sa se pregateasca, dupa care mi-a comunicat numarul de interfon si etajul, a deschis usa in acelasi stil clasic, in care n-ai nici o idee ce se ascunde in spatele usii. O fata de aproximativ 25 ani, frumoasa, cu un pierce care se potriveste bine cu .... ce sa zic, faina! Imbracata intr-o rochie semi transparenta, m-a invitat in camera de lupta.

Dupa o scurta igienizare, am stat la o tigara ( ea ) si un pahar de apa, eu, apoi pe saltea la relaxare. Am inceput cu un oral foarte, foarte bun, adanc cat trebuie cu atentie la vecini, la care aproape m-am scurs, urmat de un oral eu, apoi normal cu mine peste, doggy, ea peste, el peste pana cand am revenit la oralul mentionat mai devreme, care a fost exact cum trebuie ! Am finalizat in gurita ei, dupa care a fugit la baie sa decarteze. 

 

N-am fost atent inainte de programare si nu stiam exact ce si cum presteaza, dar s-a conformat cu tot ce i-am solicitat. 

 

Locatia : 10 - Usor de ajuns, apartament aerisit, curat, nu s-a facut nimeni simtit cat am fost acolo. Baia curata, uscata, nu stiu cum e cu dusul ca nu am avut nevoie.

Mary : 10 - Frumoasa, un aspect fizic care iti atrage atentia indiferent de tinuta, foarte fina si frumos mirositoare, igiena impecabila.

Oral : 10 - Cam cel mai bun de care am avut parte pana acum, a fost perfect, ofera niste senzatii foarte faine, deep.

Normal : 9 - se implica, mi s-a parut ca presteaza cel mai bine ea on top, dar in orice pozitia a stat s-a facut placuta si prezenta, geme .. dar putin cam fals.

Pret : 100RON achitati la inceput din initiativa mea

 

A fost o experienta faina, cu siguranta mai revin cand am timp si nu-s monitorizat!

  • Like 10
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...