Sari la conținut

Mary 0765528764 Camera de Comert


Postări Recomandate

  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

salut!

Am apelat si eu la serviciile domnisoarei in discutie. programarea s-a facut la ora convenita ,pe la 21.00, zicea ca presteaza pana la ora 1.

Locatie e usor de gasit chiar si pt un provincial molcom ca mine, e vis-a-vis de mall Vitan.

Intru in apartament, mare,curat, ma intampina in tinuta sexi, cand o vad mi-am zis ca e tzeapa ca nu e fata din poze, pt ca acum e satena nu bruneta, dar m-am convins ulterior ca e ea(dupa descrierea corpului facuta de confrati). Zbor rapid la dus, apoi ajung in camera gata de actiune.Incepe cu un oral neprotejat f bun cu deep, sarutari pe oo ce mi-au creat o senzatie extrem de placuta, am continuat cu 69, sarutari pe sani,apoi trecem la normal protejat LOT unde am si finalizat.

Note:

Locatia : 10, usor de gasit, camera cu pat matrimonial, baie decenta

Aspectul fetei:8, fatza ptmine a fost un minus, o fatza comuna,nimic spectaculos,sau poate nu e genul meu. corpul insa e beton, e bine proportionata, 1,65 /55 estimez eu, sani medii, rotunzi, sfarcuri erecte, o adevarata placere, pasarica curata, labii mari " in creasta de cocos" cum zicea cineva mai sus

GFE 10 plus: m-am simtit f bine cu ea, nu ai impresia ca te grabeste, te serveste cu apa. suc, e deschisa

Oral:9,5, f bine executat, a inceput cu sarutari pe oo, ceea ce mi-a produs erectie instantanee, oralul nepropejat

FK:9 cam timida la acest capitol sau poate nu ii place

Normal protejat:9 , se misca bine la lot, e stramta

Pret:100 lei o finalizare(accepta si CIM daca bine am inteles)

In concluzie: recomand cu caldura

O seara faina!

  • Like 12
Link spre comentariu

Am vizitat-o si eu pe domnita in cauza si pot confirma ca este o tipa de nota 10 din toate punctele. Arata bine,inteligenta,vorbaeata si cel mai important e ca isi face de minune treaba. Vizitati-o cu incredere, eu unul sigur o sa revin.

 

Locatie: 9 ( nu sunt pretentios la acest aspect )

Aspect: 10 ( genul de tipa dupa care intorci capul pe strada )

Oral: 10 ( meserieee )

Normal: - ( inca n-am testa )

Halatul 100 RON o finalizare care a depasit putin 30 min.... nu se grabeste si vrea sa pleci satisfacut

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Locatie: 9-decent
Aspect:10- cati dintre noi nu ne-am dori o Mary in pat seara cand venim obositi de la servici?hmm?mai e cu defecte daca o priviti din perspectiva asta?

Oral: 9.O face bine dar lipseste cumva senzualitatea ceea ce este de inteles daca ma gandesc ca o tipa care arata asa de bine o face pe o suta de lei/30 min.Si in fond daca ar face-o pe 1000 Euro pe ora ar fi diferit?Poate da dar macarr asa e sincer:)
Normal: - ok, insa din nou vezi mai sus
Halatul-200 Ron stau o ora fiindca chiar nu sunt milog si cum bine spunea un banc hai sa ne grabim incet ca avem bani.

All in all ceea ce as vrea sa spun despre  aceasta persoana este ca e o tipa complexa chiar daca face ceea ce face si in mod definitv este in lista mea de favorite. Faptul ca e complexa si face ceea ce face este inca o davada ca are ceva de aratat si de daruit.Banii pe care i-am dat - e ca si cum ai cumpara ceva de valoare la pret de chilipir. Chiar daca face CIM sau alte trucuri sexuale.Mary e o tipa super ok si daca asta isi doreste eu va recomand sa va duceti si sa aveti ciocane tari ca oricum se vor inmuia mai devreme sau mai tarziu, Acu depinde de voi  cat va simtiti bine. KR.

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Tocmai ce m-am intors dintr-o excursie prin asternutul domnisoarei si am ramas cu o impresie foarte buna. M-am programat rapid la telefon, secretara facandu-si treaba foarte bine.

 

Locatia e vis-a-vis de mall vitan, usor de gasit.

 

Mary e o fata frumoasa cu chip placut si cald si o pereche de sani de poveste. Funduletzul nu se lasa nici el mai prejos, completand un trup armonios din categoria slim. Camera de actiune e relativ simpla cu lumina difuza de la lumanarile presarate de jur in prejurul patului matrimonial. Un televizor obosit canta alene in surdina.

 

M-am dusat rapid, am servit cu o cola si am stat la taclale la o tigara. Actiunea a inceput cu smotoceala sanilor, care emanau un parfum imbietor de fructe. A urmat putin FK, dupa care Mary a coborat si a executat un oral foarte bun, cu atentie la detalii si tenta de deep. Variaza foarte bine miscarile si m-a incins la maxim. Am servit si eu o portie de piersicuta, care e foarte bine ingrijita si educata. Am trecut la normal in misionar si glontul usor ruginit s-a descarcat rapid in prezervativ.

 

M-am clatit din nou la baie, am mai fumat o tigara si am intins-o.

 

Locatie: 8, functionala si atmosfera intima
Aspect: 9 sani perfecti
Oral: 9 executat corect, genul slow
Normal: 9, pasarica stramta, trebuie aprofundata

Halatul 100 RON o finalizare 40 min D2D, fara graba

 

 De revenit!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

Tocmai ce m-am intors dintr-o excursie prin asternutul domnisoarei si am ramas cu o impresie foarte buna. M-am programat rapid la telefon, secretara facandu-si treaba foarte bine.

 

Locatia e vis-a-vis de mall vitan, usor de gasit.

 

Mary e o fata frumoasa cu chip placut si cald si o pereche de sani de poveste. Funduletzul nu se lasa nici el mai prejos, completand un trup armonios din categoria slim. Camera de actiune e relativ simpla cu lumina difuza de la lumanarile presarate de jur in prejurul patului matrimonial. Un televizor obosit canta alene in surdina.

 

M-am dusat rapid, am servit cu o cola si am stat la taclale la o tigara. Actiunea a inceput cu smotoceala sanilor, care emanau un parfum imbietor de fructe. A urmat putin FK, dupa care Mary a coborat si a executat un oral foarte bun, cu atentie la detalii si tenta de deep. Variaza foarte bine miscarile si m-a incins la maxim. Am servit si eu o portie de piersicuta, care e foarte bine ingrijita si educata. Am trecut la normal in misionar si glontul usor ruginit s-a descarcat rapid

Are cei 7 ani de acasa?! :laugh2 :laugh2

De la apa ai problema cu rugina :laugh2 .

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Salut!

 

Asa cum (mi-)am promis, am renuntat la fast fuck si am revenit la top. Si cum nu m-am saturat niciodata de genul "studenta, buna si doritoare de sex", am ales sa ma duc la domnisoara Mary. Si bine am facut.

 

Mary este alegerea perfecta pentru cei care vor o fata frumoasa, tanara, dezghetata si priceputa la sex, dar nu porno sau vampa.

 

Este genul pe care l-as cauta daca as vrea sa am o amanta permanenta. Si nu fac niciun apropo aici...

 

Am stabilit intalnirea telefonic si prin sms, am ajuns ca berbecul la Camera de Comert, din cauza titlului topicului, apoi am virat-o spre apartamentul situat exact vizavi de Mall Vitan.

 

M-a intampinat intr-o tinuta sexy si am remarcat imediat ca arata mai bine ca in poze, aspect cu care a fost si ea de acord :)

 

Am socializat cateva minute, timp in care am fost servit si cu ceva de baut, apoi am primit un prospo curat si am facut dusul de rigoare.

 

Mary s-a dezbracat natural, fara gesturi de striptease, apoi a inceput actiunea, cu sarutari fara... adancime si un oral EXCELENT, soft, constincios, variat, prelungit. Am schimbat cateva pozitii si la normal, insotite de contre si gemete, si am finalizat foarte satisfacut, desi mi-as fi dorit sa o tin toata seara...

 

Am remarcat pielea foarte fina a domnisoarei, sanii foarte bine proportionati si fundul cioplit parca in marmura alba de un artist roman. SUPERB!

 

Am plecat cu zambetul pe buze, amuzat si de formula de salut "Ai grija de tine!" :D

 

Ce nu mi-a placut: apartamentul nemodernizat, baia comunista si patul fragil.

 

LOCATIA: 8 (veche, dar curata)

ASPECT: 9,5 (nu sunt fan piercing)

IGIENA: 10

ORAL: 9,5

NORMAL: 9

GFE: 9,5

CIM: nu am cerut

ANAL: nu am intrebat

 

Halatul: 100 lei/finalizarea, fara pic de graba

 

Recomand! Clar de top!

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:cred ca aici
  • Oras:cred ca aici

Am fost si pe la Mery asta pentru ca imi doream de mult sa o cunosc si imi pare bine ca am reusit in cele din urma ,Cu programarea a fost putin mai greu dar in cele din urma am reusit si am pornit spre mall Vitan full speed .Locatia este usor de gasit vizibila intrarea din sosea am fost poftit in casa servit cu o apa plata putina palavrageala pentru ca eram prima oara la fata nu imi permiteam sa sar asa pe fata din prima ca in alte parti dar nu am fost departe asta pentru ca fata arata senzational nu am putut sa ii gasesc nici un cusur cam 1,70 ochi frumosi buze senzuale un piercing daca am observat eu bine si o pereche de sanii de colectie nu mari dar ai unei adolescente 9.5

Apartamentul il imparte cu cineva secretara din cate am inteles esteun apartament la nivel minimal dotat dar apreciez faptul ca penru a fi cald in camera avea o aeroterma deci nu ne lasa sa ne inghete instrumentele :laugh2 ,baia clasica cu destule geluri prosop curat per total8,5

Din pacate nu am reusit sa profit la maxim de frumusetea asta pentu ca jobul isi cerea tributul asa ca proba orala a fost singura in sedinta, un oral foarte bine executat cu limbii pe oua gemete si in final o finalizare de zile mari in gurita 10 cu felicitari .

Pot spune ca voi face tot posibilul sa ma intorc la ea dar voi alege o ora mai tarzie pentru a nu mai avea parte de surprize.AMENDA 200 RON O ORA

Este o bunaciune si nu merita sa o ratati

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti

Buna tuturor,vreau sa va anunt ca pe data de 6 martie voi pleca din tara pentru o perioada foarte mare.Il rog pe Pisicuts sa-mi scoata toate pozele.Mi-a parut bine ca vam cunoscut pe fiecare in parte.Va doresc distractie placuta in continuare si sa aveti parte de lucruri frumoase.       O zi minunata tuturor. :2qm40hg

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Va salut . Deoarece a trecut ceva timp de cand nu o mai vizitasem pe Mary si avand in vedere anuntul ei , am zis sa ma grabesc si sa profit de intervalul de timp ramas pana pe 6 Martie pentru a ma bucura de prezenta ei deosebita . Nu o mai vizitasem in noua locatie de la Mall -Vitan ( personal , chiar daca in vechea locatie de pe Mircea Voda era doar o saltea , Imi placea mai mult acolo ) . Apartamentul este dotat cu un pat ok pentru actiune , baia curata , geluri de dus ( de calitate ! ) din belsug - nota 8 . Am schimbat cateva vorbe , am ras amandoi ( am fost mustrat ca nu o mai vizitasem de mult ) , apoi am primit un prosop curat si am plecat la dus pentru improspatare . Am revenit in camera , apoi a mers si Mary la dus . A revenit si actiunea a debutat cu mangaierea si dezmierdarea sanilor ei superbi ( pe masura ce ii lingeam , observam cum I se intareau sfarcurile ) , apoi am coborat si am inceput sa o ling lent si adanc in pizda super - curata , am insistat , gemea frumos , se uda , si se deschideau frumos labiile , apoi am facut si un pic de FK ( care mi s-a parut mai bun si mai intretinut decat de obicei cu Mary ) , dupa care a trecut Mary la oral , lent , lingandu-mi la inceput oo-le ( simteam instant cum mi se intareste pula ) , apoi am trecut in poz 69 si oralul ei a fost desavarsit : DT pana la cotor , cu presiune , cu lins pula pe lungime , pana cand nu am mai rezistat si am explodat in gura ei . A cules tot si a fugit la baie pentru decartare . Pauza , dusuri , discutii , in care mi-a confirmat si mie ca va pleca din tara pentru o perioada nedeterminata . Numarul 2 a inceput cu acelasi oral desavarsit al lui Mary , care a avut darul sa-l resusciteze rapid pe cel mic , care a devenit mare . Imi placea maxim si daca nu intervenea Mary sa ma intrebe daca facem si miscare , ma termina din nou la oral . Asa ca m-am grabit , am pus prez pe pula , si am ales pozitia capra ( are un cur superb ) si am inceput s-o fut mai intai usor , apoi am marit ritmul si in cateva min am finalizat si a doua oara . Am plecat incantat si cu promisiunea ca pana la plecarea ei , sa o mai vizitez macar odata . Notele : Fata - 9 ; Corp - 9.50 ; Sani -9 , frumosi , fermi , excitabili ; Oral - 10 , neprotejat , adanc , DT corect executat , CIM inclus ( pentru mine unul din cele mai bune oraluri ) ; Normal - 10 , contre , se implica ; Igiena -10 , curata impecabil , miroase frumos . Halat 200 - 1 h , fara graba , 2 fin incluse . Raport calitate / pret : foarte bun . Recomand ! O zi buna va doresc !

  • Like 9
Link spre comentariu

Saptamana trecuta am avut placerea de a o cunoaste pe Mary.Sunat si programat la secretara pt ora 17.00 cu confirmare  inainte de a sosi la locatie.

 Locatia este cea care o cunoastem , adica zona Mall Vitan.

Ajung in locatie si imi deschide usa o fata frumusica foc la fata ,toata numai zambet, ma luat de mana si ma condus in camera ostilitatilor.Fta este slim asa cum o stiti cu totii,arata bine sani naturali cu sfarcuri erectile,ce sa mai discutam .....de craci sau cur mic si bombat :slap2.Recapitulam detaliile ofertei :2 fin.timp 1h, oral neprotejat ,fk. ,normal protejat .Primesc un prosop curat si fug la baie.

Se duce si Mary se improspateaza si revine in camera unde la un fum ne mai povestim cate ceva.Ne asezam pe pat si incepem cu saruturi pe corp,si incerc sa initiez un FK de incalzire, un pic retinuta la inceput ,apoi intra in joc si intretine sarutul,cobor si incep sa o sarut pe sanii aceia superbi in timp ce sfarculile se intaresc(frumoasa senzatie).Se uda natural, dar nu permite degete inauntru,doar usor in afara.ii place dar nu reusescsa o aduc la extaz si extrem de excitato rog sa inceapa ea un oral .Fata se conformeaza imediat si incepe un oral superb,extrem de fin,cu atentie acordata si la ooo :laugh2 nu foarte insistent si incercant un DT care ia reusit de minune si continuand asa pana cand ma excit mai puternic vazand gurita aceea mica cum inghite madularul cel vanjos,la un moment dat ii zic sa punem prez. si sa trecem la normal :doggystyle.Abordez pozitia misionarului si ii soptesc la ureche cum vrea ,mai in forta sau mai soft ,imi spune suav ,,cum vrei tu,,,o iau mai soft pompez ce pompez si axcitat fiind finalizez .

Pauza ,dusurile de rigoare ,un fum doua si cu acelasi zambet pe buze abordam actul doi cu ea deasupra lingandu-mi pieptul si coborand la oo pe care le atinge cu varful limbii(senzatie),apoi incepe sa linga scula si incet-incet o introduce progresiv pe toata in gurita,ii propun sa trecel la normal pt ca simteam ca explodez,incep sa pompez tare si vad ca ii place ,strange cearceaful si se implica in miscari,din pacate (pt. mine)nu a mai avut loc si cealalta finalizare din motive care tin numai de mine :hmmm.

Supeeer experienta.Recomand pe Mary,o fata frumoasa cu mult bun simtsi un raport calitate /pret excellent :clappcu toate ca am aflat ca o sa ne paraseasca incepand cu luna martie.

Notele corespunzatoare; Locatie-9 ;Fata -10; Corp -10 ; Oral -9,50(10 la CIM);Normal -9,50 ;FK -9,50 De revazut neaparat pana nu pleaca. O zi buna va doresc!!! :beex2

Din pacate petrec putin timp in tara ,de aceea recenzez mai rar dar la fetele recenzate aici merg mai des.

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

       Indubitabil ,  pentru mine Mary este una din escortele la care te duci sa dai bani cu placere si niciodata nu iesi in pierdere...Poate Camera de comert ar trebui sa puna sigla MARY sus, desi ea intre timp s-a mutat de acolo, insa in ultimii ani , automat, cand ma intreba cineva unde e Camera de Comert, ii raspundeam:-Dupa ce mergi la Mary te intorci spre pasaj si ai si ajuns la Camera de Comert... :laugh2 . Sper sa se razgandeasca si sa nu mai plece, desi nu stiu cum ar fi posibil... :blushing2 . Asadar , din Mall Vitan trec parleazul si ajung la cea care m-a vrajit cu frumusetea si gingasia ei....Urc disperat, intru in apartament, o imbratisez pe Mary ca Antoniu pe Cleopatra, o sorb din priviri :kiss3  , ea se sperie de privirea mea de nebun ce arde de dorinta :FIREdevil ,i-am si declarat ca intentionez sa o fac sa ma iubeasca :serenade , si in parte am reusit, insa doar pt 60 minute scurte rau... Plec la dush ca Speedy Gonzales , ma spal cu gelu, dar as fi preferat cu gela si revin sa o admir din nou pe felina felinelor ,  care fuma tacticoasa ultima tigara...Se duce si ea la dush, eu asezandu-ma cat mai sexy pe pat, asa, ca sa-i trezesc dorintza cand revine...dar cum sa asezi sexy un bou de vreo 110 kile, esti nebun?! Cand iese de la dush sar din pat facandu-ma ca ma sterg in continuare, desi eram uscat ca iasca, daca dadea o scanteie ardeam ca prostu' fara sa ma bucur de nurii ei minunati. Apoi, ce sa spun, mi-a zambit, m-am topit, am cazut cu botu'-n savarina, eram ca ursul la miere, daca ma intrerupea cineva , era condamnat la moarte, insa cand mi-a soptit printesa ca ar trebui sa o las si pe ea sa se infrupte, intr-o secunda eram cu burta in sus....fratiwere, a coborat tacticoasa din sarut in sarut , cu gingasie, cu arta, cu mare, arta, cu foarte mare arta pana la gogaie, atingandu-l usor, apoi ignorandu-l si coborand la Millidge & Doig, gadilandu-i usor cu limbutza, suficient cat sa se-'ncaiere tragand fiecare buzitele spre ei , apoi a urcat puma spre gogaie care pocnea de sanatate....offff ce sex oral face minunea .....Trebuie neaparat sa scoleasca pe cineva pentru a-i tine locul dupa ce va pleca, deoarece e desavarsita.... Daca nu se oprea, rupeam lantzul si-o mancam, nu stiu cum dreaq , dar cu ea parca eu sunt femeia si ma fute de ma rupe, imi da senzatii dupa senzatii.... Sa revin la recenzie....a trecut mandra deasupra si cu opturi largi, cu miscari ample, m-a facut sa imi sune in cap melodia "Dincolo de nori" , vazand si curcubeul in acelasi timp.... Am mai stat putin in letargie, timp in care Mary s-a dus la dush, apoi m-am dus si eu , fericit si ametit  :biggrinking , apoi am revenit trist si abatut  :icon_cry cand mi-am reamintit ca va pleca....

 

  Notele sunt de prisos, dar le trec pentru a imi reaminti acele momente de visss :blushing2 :

 

Locatia - 10 - pentru ca acolo lucreaza Mary :girly ,restul nu ma intereseaza...cu ea nu-mi trebuie decat putina apa calda, ca e frig afara, desi la ea exista si prosop curat, geluri, curatenie, acces facil, etc....

 

Mary - 10 ++++ imi va lipsi enorm.... E frumoasa, fina, slim, are sani superbi, ochi minunati, curata, dulce peste tot...mmmmmmm

 

Oral - 10 e mult prea putin.Este cel mai bun sex oral de care m-am bucurat....ever.

 

Normal - 10 cu felicitari , parca se bucura si ea cand te alinta...

 

GFE - 10 ,desi nu am avut niciodata curajul sa o sarut, parca nu o merit....

 

Halat- 200 pentru o ora pe care nu o voi uita niciodata!

 

    Nu ratati o experienta cu Mary ,  este unica..... :2qm40hg Respect :hihat

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucale
  • Oras:Bucale

    pe Cleopatra, o sorb din priviri :kiss3  , ea se sperie de privirea mea de nebun ce arde de dorinta :FIREdevil ,i-am si declarat ca intentionez sa o fac sa ma iubeasca :serenade , si in parte am reusit, insa doar pt 60 minute scurte rau...

 

  Notele sunt de prisos, dar le trec pentru a imi reaminti acele momente de visss :blushing2 :

 

Locatia - 10 - pentru ca acolo lucreaza Mary :girly ,restul nu ma intereseaza...cu ea nu-mi trebuie decat putina apa calda, ca e frig afara, desi la ea exista si prosop curat, geluri, curatenie, acces facil, etc....

 

Mary - 10 ++++ imi va lipsi enorm.... E frumoasa, fina, slim, are sani superbi, ochi minunati, curata, dulce peste tot...mmmmmmm

 

Oral - 10 e mult prea putin.Este cel mai bun sex oral de care m-am bucurat....ever.

 

Normal - 10 cu felicitari , parca se bucura si ea cand te alinta...

 

GFE - 10 ,desi nu am avut niciodata curajul sa o sarut, parca nu o merit....

 

Halat- 200 pentru o ora pe care nu o voi uita niciodata!

 

    Nu ratati o experienta cu Mary ,  este unica..... :2qm40hg Respect :hihat

...se razgandeasca,si sa nu mai plece??? :laugh2 :laugh2 :laugh2

Sa vedem daca reuseste altcineva :laugh2 :laugh2 :laugh2

Respect man :hihat

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

      Offff, se pare ca a plecat inainte de termenul anuntat fana mea , speram sa mai ajung pana pe 6 martie la Mary, insa de luni avea telefonul inchis....sunt trist si beat , plm, din betie ma trezesc, dar voi fi tot trist... :cry2 .Succes frumoaso, oriunde te vei afla...As fi vrut sa iti ofer un martisor, insa macar iti pot oferi o floare virtuala... :flowers2

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...