Sari la conținut

fete la strada in Oradea


Postări Recomandate

In ce locuri gasesc seara,pe strazi, in Oradea, fete care presteaza servicii sexuale?

Suna la poliție și intreaba-l asta pe oricare răspunde. Aia sunt cei mai frecvenți si fideli clienti. Si la strada si la apartament.

Mulți chiar si aici pe forum

  • Like 5
  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Desi am recurs la astfel de fete, de multe ori (niciodata in Oradea).Am auzit numai lucruri nu prea bune, nu iti recomand.

Daca chiar vrei sa te risti cele mai multe le gasesti pe Borsului in zona Master, cateva sunt si in fata la uamt, pe Clujului inainte de omv si vreo 2 super vechi in bransa la benzinaria vis-a-vis de Era shopping.

Uneori mai poti gasi pe centura in zona sensului giratoriu de la metro, si uneori la iesirea di episcopia (eu circul mult cu masina la diverse ore)

Daca testezi sa ne spui si noua. Sunt curios cum evolueaza piata asta.

tpc-cr.jpg

 

Link spre comentariu
Vizitator adrian_banderas
Reputație: 0

Aia de la Uamt pod CFR bruneta cu ochelari chear e buna rau. Și eu am fost, e curata, miroase destul de bine, implicare cam slăbuță dar macar e frumușică

A mai apărut una in zona Dedeman pe nume Ionela, aproximativ 1,60, blondina vopsit, zice că ar fi din partea Olteniei

Am fost cu ea , foarte comunicativa, foarte curata, dar implicarea lasă de dorit. Nu face oral și anal dar în schimb este ff strâmtă la pizda

Link spre comentariu

Dragi colegi,

 

Aseara am dat si eu o tura print Oradea, sa vad care e viata de strada prin Oradea.

Am facut o plimbare pe centura incepand cu intrarea dinspre Cluj.

1. Era a fata mica, naspa dupa OMV(cum mergi sore centrum)- nici nu m-am oprit.

2. O singura fata- tot naspa era pe la GAZPROM-cum te dai jos de pe varianta spre Ineu/Arad, inainte de sensul giratoriu de la ERA shopping center.

3. Erau 2 fete pe Borsului(te dai jos de pe varianta si mergi spre Vama Bors) in prima statia de autobuz- una slabuta, blonda,frumusica si o bruneta nasoala.

 

Mai incolo, in zona Master(e o benzinarie), erau vreo 5 la care m-am oprit sa verific Mai in detaliu dar sunt tigance cu un stil de tot rahatul. Nici de pret nu m-am interesat cand am auzit cum vb.

 

M-am intors spre oras la primul sens giratoriu si pe dreapta, in fata unui dealer auto, pe dreapta, am observat o fata, m-am oprit si am intrebat de preturi: 50 oral sau normal. Dar surpriza, fata era foarte frumoasa, aranjata, parfumata, unghiile aranjate, eu personal inca nu am intalnit o fata de pe strada sa fie atat de ingrijita.

Am ales un oral protejat, mi s-a parut la inceput ca e foarte plictisita, dar cand s-a apucat de treaba era WOW!!! Super buna!

 

Va recomand cu incredere, si sa aveti grija de ea:).

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator adrian_banderas
Reputație: 0

Salutare futaciosilor.

Azi a apărut din nou fata pe pe Aradului mai sus de Dedeman.

Fata minoiană, zice că are 23 de ani.

Zice că ar chema-o Ionela.

Număr de telefon nu mi-a dat, a zis că data viitoare

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator raynor009
Reputație: 0

mai e una seara in nufarul dupa  benzinaria Aral, dar are niste apucaturi... cel putin stranii.. mai e si mare.. facuta...

mai stiu de una tinerica, par blond, slabuta se plimba cateodata seara pe langa parcarea aia de tiruri dupa sensul giratoriu de langa metro.. parea draguta..

pe clujului dupa OMV mai vezi seara cate 1 sau 2 dar sunt niste tiganci urate rau de tot, pestele sta prin apropiere l-am zarit de cateva ori chiar fara sa vreau...

Link spre comentariu
Vizitator adrian_banderas
Reputație: 0

Aia de lângă peco Aral nu are toate țiglele pe casă iar aia (blonda slăbuță)din parcare de lângă Metro e o nespălata.

Link spre comentariu
  • Oras:Everywhere
  • Oras:Everywhere
Acum 24 minute, Lary007 a spus:

cum să găsești o fată sigură în Oradea? Sunt nou în Oradea

Iei primele topice de aici de pe Oradea și te uiți și vezi ce îți place...și alegi. 

PS - rog un moderator să mute topicul la DG 

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Salutare la toată lumea.

Sa va povestesc ce patesc săptămâna trecută joi.

Ajung din cursa la garaj imi iau masina personala si dau sa merg spre casă ca vorba aia ...dupa o zi de munca ma așteaptă familia acas. Era ora 22:30. Cand ajung pe podul CFR  o domnișoară foarte bine îmbrăcată statea in statia de autobuz. Eu in gandul meu cu semne de intrebare ce autobuz asteapta ea la ora asta ca nu prea mai sunt sanse sa vina cursa, trag pe dreapta si pun avariile. Domnisoara vine la masina foarte nedumerita si mă salută. O poftesc in masina si incepem sa discutăm. Da fata statea la stradă, foarte timida, foste foarte bine îmbrăcată, foarte îngrijită, satena cu parul prins in coada imi spune ca este la facultate , este din Baia Mare si nu obisnuieste sa faca asa ceva, ea spune ca acum este prima dată cand face ca are nevoie sa isi plateasca taxa la facultate. Imi spune si cum o cheama dar nu voi da numele ca nu vreau sa creez probleme. Merg cu masina aproximativ 300 de metri într-o parcare si mai discutăm ( in gandul meu va fi o posibila sursa pe viitor )Discutam, ne dam jos la o țigară, ea nu fumează, discutam despre ce oferă ceea ce imi spune ca nu se pricepe in domeniu, ea stie doar de oral si sex sau cum spunea ea " dragoste" .Dupa discutii imi dau seama ca intr-adevar este incepatoare. M- am autoinvitat la ea in apartament unde statea in chirie dar imi spune ca nu se poate pentru ca mai sta cu o colega. Am decis sa facem in mașină si o intreb ai un loc anume? Ea zice nu ca sunt primul cu care o face inafara de prietenul ei.Stabilim pretul de 100 de lei pentru oral si sa facem "dragoste 😋". Mergem pe Aleea Rogerius într-o parcare , ne simtim comozi, incepem sa ne dezbracam, am simtit un miros de parfum foarte frumos, pielea fina, curată, sanii foarte frumosi, ii beai apa din pizda asa era. In gandul meu " am prins pe Dumnezeu de picioare" . Incepe sa o suga nu stie cum , se vede ca nu face asa ceva dar in gandul meu ..te invat eu. Pizda rasa, impecabila , bag degetul, fara nici cel mai mic iz de miros. 

Supriza urmeaza... Bate cineva in geam la masina 😡 Politia va rog deschideți si coborati jos. 

Ai de pula mea . Am pus-o. Numai de asta nu aveam nevoie. In timp ce ne îmbrăcăm atata am apucat sa ii spun " sa nu spui politiei ca ți-am dat bani sau ca o faci pentru bani ca se numeste prostitutie" 

Ne dam jos din masina pe ea o ia într-o parte , pe mine in alta parte , ca stiti ca nu aveti voie , ca incaltati legea ca trebuie sa mergem la sediul politiei din Calea Aradului. Fata merge impreuna cu echipajul iar eu cu mașina personală, moment in care nu am mai vazut fata. Ajung la politie, declaratii, intrebari , intimidari ca la urma sa primeac 500 de lei amenda.. Ies din sediul politiei merg la masina , aprind o tigara cu ideea ca poate apare si fata. Sincer imi parea rau pentru ea si mai doream sa stiu ce i sa intamplat. Aveam si morcov sa nu me trezesc cu echipaj sau cu telefon pe acasă. Sotia ma tot suna cand ajungi, cand ajungi, eu ca am pană ca nu am cheie de roți. Am fumat doua tigari, fata nu și-a mai facut aparitia si am plecat supărat. Am incercat sa ii trimit mesaj ziua urmatoare dar 🤭 numarul de telefon nu era bun. Intr-adevar nu a fost deacord sa mi-l dea pentru a nu ii face probleme ceea ce am asiguratt-o ca nu o voi suna ce eventual îi voi scrie mesaj pentru a ne mai vedea. Țeapă. Numarul este a unui domn din Mehedinti.

In concluzie ...nu am fost adeptul fetelor de la stradă nici o data dar dracu ma pus sa opresc. Sincer nu imi pare rău dar alta data nu o voi mai face. 

Am mai trecut prin zona dar fata nu am mai văzut-o . Era o fata super super frumoasa și curată.

 

  • Like 2
  • Trist 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Eu am luat-o din statia de autobuz de pe pod. Era o papusa de fată, înaltă aproximativ 1.70, undeva la 65 kg. Zicea ca este din Baia Mare si e la facultate in Oradea. Parul puțin creț imbracata casual, foarte curata, parfumată dar se vedea si din vorbe si miscari ca este timidă . La oral tot ma intreba e bine? , sa imi spui daca nu e bine ....Sigur are ceva probleme financiare incat a decurs la aceasta metodă.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Acum 23 ore, 1andrei a spus:

Salutare la toată lumea.

Sa va povestesc ce patesc săptămâna trecută joi.

Ajung din cursa la garaj imi iau masina personala si dau sa merg spre casă ca vorba aia ...dupa o zi de munca ma așteaptă familia acas. Era ora 22:30. Cand ajung pe podul CFR  o domnișoară foarte bine îmbrăcată statea in statia de autobuz. Eu in gandul meu cu semne de intrebare ce autobuz asteapta ea la ora asta ca nu prea mai sunt sanse sa vina cursa, trag pe dreapta si pun avariile. Domnisoara vine la masina foarte nedumerita si mă salută. O poftesc in masina si incepem sa discutăm. Da fata statea la stradă, foarte timida, foste foarte bine îmbrăcată, foarte îngrijită, satena cu parul prins in coada imi spune ca este la facultate , este din Baia Mare si nu obisnuieste sa faca asa ceva, ea spune ca acum este prima dată cand face ca are nevoie sa isi plateasca taxa la facultate. Imi spune si cum o cheama dar nu voi da numele ca nu vreau sa creez probleme. Merg cu masina aproximativ 300 de metri într-o parcare si mai discutăm ( in gandul meu va fi o posibila sursa pe viitor )Discutam, ne dam jos la o țigară, ea nu fumează, discutam despre ce oferă ceea ce imi spune ca nu se pricepe in domeniu, ea stie doar de oral si sex sau cum spunea ea " dragoste" .Dupa discutii imi dau seama ca intr-adevar este incepatoare. M- am autoinvitat la ea in apartament unde statea in chirie dar imi spune ca nu se poate pentru ca mai sta cu o colega. Am decis sa facem in mașină si o intreb ai un loc anume? Ea zice nu ca sunt primul cu care o face inafara de prietenul ei.Stabilim pretul de 100 de lei pentru oral si sa facem "dragoste 😋". Mergem pe Aleea Rogerius într-o parcare , ne simtim comozi, incepem sa ne dezbracam, am simtit un miros de parfum foarte frumos, pielea fina, curată, sanii foarte frumosi, ii beai apa din pizda asa era. In gandul meu " am prins pe Dumnezeu de picioare" . Incepe sa o suga nu stie cum , se vede ca nu face asa ceva dar in gandul meu ..te invat eu. Pizda rasa, impecabila , bag degetul, fara nici cel mai mic iz de miros. 

Supriza urmeaza... Bate cineva in geam la masina 😡 Politia va rog deschideți si coborati jos. 

Ai de pula mea . Am pus-o. Numai de asta nu aveam nevoie. In timp ce ne îmbrăcăm atata am apucat sa ii spun " sa nu spui politiei ca ți-am dat bani sau ca o faci pentru bani ca se numeste prostitutie" 

Ne dam jos din masina pe ea o ia într-o parte , pe mine in alta parte , ca stiti ca nu aveti voie , ca incaltati legea ca trebuie sa mergem la sediul politiei din Calea Aradului. Fata merge impreuna cu echipajul iar eu cu mașina personală, moment in care nu am mai vazut fata. Ajung la politie, declaratii, intrebari , intimidari ca la urma sa primeac 500 de lei amenda.. Ies din sediul politiei merg la masina , aprind o tigara cu ideea ca poate apare si fata. Sincer imi parea rau pentru ea si mai doream sa stiu ce i sa intamplat. Aveam si morcov sa nu me trezesc cu echipaj sau cu telefon pe acasă. Sotia ma tot suna cand ajungi, cand ajungi, eu ca am pană ca nu am cheie de roți. Am fumat doua tigari, fata nu și-a mai facut aparitia si am plecat supărat. Am incercat sa ii trimit mesaj ziua urmatoare dar 🤭 numarul de telefon nu era bun. Intr-adevar nu a fost deacord sa mi-l dea pentru a nu ii face probleme ceea ce am asiguratt-o ca nu o voi suna ce eventual îi voi scrie mesaj pentru a ne mai vedea. Țeapă. Numarul este a unui domn din Mehedinti.

In concluzie ...nu am fost adeptul fetelor de la stradă nici o data dar dracu ma pus sa opresc. Sincer nu imi pare rău dar alta data nu o voi mai face. 

Am mai trecut prin zona dar fata nu am mai văzut-o . Era o fata super super frumoasa și curată.

 

N ai cum frate😂

Am trecut pe acolo înaintea ta cu vreo 5 minute, la fel și eu vorbind singur “bă ce autobuz așteaptă asta și la ora asta, sigur e la stradă”. Am mers în sens la Omv să întorc, apoi la celălalt sens la intersecția cu Uzinelor și surprizăăă: o mașină pe avarii pe pod, fata deja nu mai era în stație🤦🏻‍♂️🥲

Îmi pare rău că nu ți a reușit dar mai merită survolată zona🤣, arăta super bine🥹

  • Haha 1
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea

Sincer nu mai am curaj. La amenda care am luat-o si declaratii pe la militie parca as fi fost un urmarit internațional.

Nu eram eu cu fetele de la stradă dar acum sigur nu mai merg la asa ceva 🤔

  • Trist 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...