Sari la conținut

Mesaj.....Adina Ts


Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Esti si catea?din respect pt adyna ma abtin pe topicul ei ,ca m-a rugat,dar tu cum nu stii ce e ala respect Daca ar stii cat o vorbesti pe la spate,ca asa e felu tau tu nu ai narav fata mea,ar ramane saraca profund dezamagita.

daca eu o vorbesc pe la spate pe ADINA tu chiar esti proasta.......de aceea nu ma inghite nicio curva ca tine si ca restu ca tot timpul am ridicat-o in slavi pe ADINA...............pe cand ea culege roadele la ceea ce face voi scursurile va multumiti cu FRIMITURILE care curg de la ea........asa ca Latra in continuare

  • Like 1
Link spre comentariu

Îmi place ce citesc

Ca întotdeauna Adina este o doamna

Trist că micile neînțelegeri din interiorul comunității duc de fapt la dezbinarea și vulnerabilitatea comunității fata de societatea și așa transfoba.

Chiar daca nu suntem întotdeauna de acord cu un subiect comun nu înseamnă că trebuie să excludem din comunitatea acea persoană doar din simplul fapt că nu avem păreri comune.

Avem același scop și ne terfelim una pe alta in loc să ne autoapărare surorile in fata clienților dând dovadă de suroritate și solidaritate între noi.

Ia să vedeți cum clienții o să facă ce vrem noi când suntem unite

Trist este că nu am înțeles nimic din viața asta de femeie transfer Set unele dintre noi.

Repet ce a spus Adina nu doua tate te fac mai femeie

Caracterul și respectul că frumusețea exterioară cu anii trece și rămâne mai important mesajul pe care îl lași în urma ta.

Ce semeni vei culege.

Fac apel la calm și la intelegere.

Sunteți toate frumoase Eu va apreciez pe fiecare în parte în primul rând pentru curajul de care dați dovadă că ați ales să fiți voi așa cum sunteți și să înfruntați o întreagă societate de oameni creștini habotnici.

SUNTEȚI TOATE SUPERBE UITAȚI-VA IN OGLINDA SI BUCURAȚI-VĂ LA CE STADIU AL TRANZITIEI ATI AJUNS SI INCURAJATI SI ALTE PERSOANE SA AIBA CURAJUL VOSTRU NU LE CALCATI IN PICIOARE SPERANTELE SI VISELE DOAR DE DRAGU DE A VA SIMTI SUPERIOARE UNA ALTEIA

LOVE YOU ALL

post-192898-0-93918400-1552996540_thumb.jpg

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...