andrei1212333 Reputație: 1 Postat Martie 8, 2019 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 8, 2019 Eu am fost la cateva sedinte de ballbusting, desi nu la Randunica. Da, a durut.Prima sedinta a fost si cea mai dura, n-am stiut ce sa cer si am cerut ceva mai dur(cred ca au fost vreo 10-15 suturi full-force)... mi s-a umflat un coi insa si-a revenit in 2 zile.M-a durut o luna de zile intre picioare, in primele zile trebuia sa merg cu picioarele departate sa nu ma doara. Insa am fost la medic si nu am avut absolut nimic, am conceput usor si un copil la 1 an dupa eveniment.....Am mai fost la vreo 4-5 sedinte in urmatorii 5 ani(dupa nasterea copilului), ceva mai light. Insa dupa ultima sedinta am facut epidimita(chiar daca a fost light), se pare ca aveam/luasem si o mica boala venerica(Chlamydia) care a suprainfectat epidimul in urma ballbustingului....Acum dupa tratament sunt ok, am ramas doar cu un mic chist pe epidim, si nu imi afecteaza fertiliattea.Deci din experienta proprie: puteti incerca de cateva ori, nu veti avea nimic, dar cred ca practicat frecvent/de multe ori poate provoca mai multe chisturi si poate afecta fertilitatea mai ales daca aveti niste boli venerice **spam editat**e de care nu stiti... Unii mai spun ca provoacasi cancer, insa nu a fost cazul meu cel putin.Daca esti virgin, fara boli venerice, cred ca vei fi ok si dupa ceva mai hard :).Eu am fost la cateva sedinte de ballbusting, desi nu la Randunica. Da, a durut.Prima sedinta a fost si cea mai dura, n-am stiut ce sa cer si am cerut ceva mai dur(suturi full-force)... mi s-a umflat un coi insa si-a revenit in 2 zile.M-a durut o luna de zile locul, in primele zile trebuia sa merg cu picioarele departate sa nu ma doara. Insa am fost la medic si nu am avut nimic, am conceput usor si un copil la 1 an dupa eveniment.....Am mai fost la vreo 4-5 sedinte in urmatorii 5 ani, ceva mai light. Insa dupa ultima sedinta am facut epidimita(chiar daca a fost light), se pare ca aveam/luasem si o mica boala venerica(Chlamydia) care a suprainfectat epidimul in urma ballbustingului....Eu nu am fost pana acum la ballbusting.Dar doresc sa incerc.Ceva light,nu suturi,care presupun ca sunt mai periculoase decat squeezing sau slapping.La cine ai fost pentru sedintele tale de ballbusting?
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 8, 2019 Faceti si voi un topic pt asta si discutati acolo,va rog mult.Multumesc! 1
randunica Reputație: 6344 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Telefon: 0758609361 Oras:Bucuresti Disponibila Autor Postat Martie 8, 2019 Faceti si voi un topic pt asta si discutati acolo,va rog mult.Multumesc!
drover Reputație: 17 Postat Martie 9, 2019 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 9, 2019 Nu ai sa vezi tura asta. Am scris ceva de uro.citeste atent Scato nu fac ca mi-e sila si nu imi place. Ce aberezi? Vorbe Azorele...La sfarsitul Lui Martie ma intorc in Tara Si sun pentru o programare,Stapana Randunica. La multi ani Si fericire, de ziua femeii, superba Randunica.❤
asterix2000 Reputație: 13 Postat Martie 11, 2019 Postat Martie 11, 2019 Sunt virgin.Tia durut?Poti sa faci cancer la oua. Esti doar retardat :slap2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum