Sari la conținut

Otrepe proaste

Postări Recomandate

• Oras:Ucea
Postat

Au devenit gelosi **spam editat**ii ?  Daca observa o pustoaica de sub 18 ani pe aici  , in loc s-o trimita inapoi la scoala  , n-ar zice vreodata  , nu  , si ar baga limba pe la fundul ei  , motivand ca le-a aratat o copie de buletin a unei fete de 19 ani. .

Ahahahaha!!!! A modificat, cretinu’!

• Oras:undeva
Postat

https://scontent.ftce2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/54222283_10156953632417159_7236653683373506560_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_ht=scontent.ftce2-1.fna&oh=1816577fb2d2650914eefc7212ed2f39&oe=5D1B86BA

Asa este cristescule, s-au retras amandoi in acelasi timp! Te-au lasat deoparte? Marsh bah la fazan unde iti este locul! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Asa este cristescule, s-au retras amandoi in acelasi timp! Te-au lasat deoparte? Marsh bah la fazan unde iti este locul! :laugh2

Avocatul puuuuuliiii...viata ta reala e pustie si nu ai cu cine cu cine sa te certi in mediul virtual, Lisandrule  :rax2

• Like 4
Postat

Avocatul puuuuuliiii...viata ta reala e pustie si nu ai cu cine cu cine sa te certi in mediul virtual, Lisandrule  :rax2

labagiule! Te-ai enervat, te balbai in scris? :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Muie să îi dai doamnei Violeta :laugh2

Marș, măăă !

:laugh2  :laugh2  :laugh2 Sluga, iar iei muie sau ii dai lui ma-ta?

• Oras:In papuris ca sa ma chis
Postat

Avocat ? Ti se pare , asta nu a practicat niciodata la modul serios aceasta meserie  sau daca a practicat-o doar a prostit oamenii si le-a luat banii degeaba

Sincer acum , tu ai apela la serviciile unui avocat de genul acestuia  ? Cre' ca iti ia banii si fuge de nebun =))

Postat

Avocat ? Ti se pare , asta nu a practicat niciodata la modul serios aceasta meserie  sau daca a practicat-o doar a prostit oamenii si le-a luat banii degeaba

Sincer acum , tu ai apela la serviciile unui avocat de genul acestuia  ? Cre' ca iti ia banii si fuge de nebun =))

:laugh2 Cat de idiot esti, iarasi ai aparut ... impreuna cu ...prietenul tau SOBOLANE! Ma pis pe parerea ta de om bolnav psihic! :laugh2 Am spus eu bine, apari impreuna cu kiskin, dispari o data cu el. Kiskin adevarat avea totusi ceva in tartacuta spre deosebire de tine. Sobolane, prostia ta este inconfundabila, nu te mai straduii sa o ascunzi! :laugh2

Postat

Cine este aurolacul din poza asta??

Vaiiiiii, nu recunosti pe patronul pulii? Detine toata Sinaia nene, este un mogul! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Muie să îi dai doamnei Violeta :laugh2

Marș, măăă !

Să zica și cretinu’ Copy Paste ceva, să nu lase impresia că e DOAR un cretin Copy Paste

• Like 1
  • Oras:FALASTOACA
  • Oras:FALASTOACA
Postat

Vaiiiiii, nu recunosti pe patronul pulii? Detine toata Sinaia nene, este un mogul! :laugh2

In poza aia este unul care poarta cămașă cu 2 numere mai mare,cravata care atârnă pana la coaie si costum jerpelit si din cea mai proasta stofa,si curea de cowboy cum se poarta la tara .

Opsss.....a dispărut poza.

Postat

In poza aia este unul care poarta cămașă cu 2 numere mai mare,cravata care atârnă pana la coaie si costum jerpelit si din cea mai proasta stofa,si curea de cowboy cum se poarta la tara .

Opsss.....a dispărut poza.

Asta este moda,, asa poarta ... regii pe acolo pe unde se plimba! Cum, nu stiai? :laugh2

Postat

Bahh avocatule , daca tu folosesti 10 clone (active) pe aici  , toti crezi ca sunt atat de nebuni ca si tine ?

Te-ai tampit pe forumul asta de 7-8 ani . Nu degeaba ti-ai facut clone pe fiecare zona geografica in parte si intrii pe acestea cu schimbul

Distrus mai esti ...nu degeaba se plangeau si fetele de tine (nu dau nume , dar sunt 3 la numar , ca incepi sa te iei ca o stricaciune de om de  acestea si sa le santajezi  ) :no2

Postat

Bahh avocatule , daca tu folosesti 10 clone (active) pe aici  , toti crezi ca sunt atat de nebuni ca si tine ?

Te-ai tampit pe forumul asta de 7-8 ani . Nu degeaba ti-ai facut clone pe fiecare zona geografica in parte si intrii pe acestea cu schimbul

Distrus mai esti ...nu degeaba se plangeau si fetele de tine (nu dau nume , dar sunt 3 la numar , ca incepi sa te iei ca o stricaciune de om de  acestea si sa le santajezi  ) :no2

Ia spune SOBOLANE ce clone mi-am facut si pe care zone geografice handicapatule! :laugh2  Ti-am spus eu ca iti dai muie singur SOBOLANE si ca singurul care intra la parnaie esti tu! Spune si numele fetelor gunoiule mitoman, hai, ai sange in stafide!? Tu vorbesti bai gunoiule?

• Like 1
  • Minus 1
Postat

msg-220566-0-85738400-1504269772.png

Postat

Uita-te si la asta. Fura "curent' si de la telefon.

macar foloseste alte expresii SOBOLANE, te dai singur in fapt! :laugh2

Postat

Stai sa vezi cat i se plange ca o pizda la pisicuts

Sa se planga ptr. ce ? Ca tolereaza toti infractorii , santajistii  si **spam editat**ii pe aici , si ca aceasta platforma este construita tocmai ptr. acestia ca sa aiba si gura lor ce manca a doua zi   ...pisa-m-as pe tine de maidanez

pai bahhh nebunule intr-un stat  cu legi bine puse la punct , unul ca tine , ca turbatu' ala de popo pisarcios ,ca  ca Picoaie , ca avocatu' nebunu ...etc ...erau demult extrasi din multime , fara a face alte sesizari in sensul  acesta

Apropo stii cum se agata si se momeste un **spam editat** pe afara ? Imi explici , daca  vrei sa nu te mai consider un lache de gara .

Postat

Sa se planga ptr. ce ? Ca tolereaza toti infractorii , santajistii  si **spam editat**ii pe aici , si ca aceasta platforma este construita tocmai ptr. acestia ca sa aiba si gura lor ce manca a doua zi   ...pisa-m-as pe tine de maidanez

pai bahhh nebunule intr-un stat  cu legi bine puse la punct , unul ca tine , ca turbatu' ala de popo pisarcios ,ca  ca Picoaie , ca avocatu' nebunu ...etc ...erau demult extrasi din multime , fara a face alte sesizari in sensul  acesta

Apropo stii cum se agata si se momeste un **spam editat** pe afara ? Imi explici , daca  vrei sa nu te mai consider un lache de gara .

Bai mizerie umana, toti sunt nebun si infractori, numai tu esti sanatos> Sa te futa cainii de gunoi uman, tu santajezi, jignesti, calomniezi si faci pe desteptul pe aici SOBOLANE! Tia-am mai spus eu, in viata reala erai in puscarie de multa vreme jegosule. Norocul tau este ca toata lumea te cunoaste de stiuletar incult si mitoman! :laugh2

PS. Stiuletare, intr-n stat cu legi, fa plangere penala labagiule! Ai sa vezi atunci cum o sa iasa la iveala in realitate mntea ta bolnava, ai sa vezi cum intrii lla parnaie homosexualule! :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Se spune costum marca B.O.

( Bucur Obor )

Suna mai elevat si rafinat.

Voi nu v-ati plictisit unii de altii ?

Eu tocmai am venit de la un masaj oauuu , macar m-am ales cu ceva ☺

Lasati vinul si treceti pe bere

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Mars mahh (avocatule)  jegosule  , cu tot cu tembelismul tau,  nu ma mai cita , ca nu imi este drag un poponar care invita barbatii la bautura , ca sa se planga ce amarat este el   in realitate si ca viata a fost tare nedreapta 

Vizitator jack k
Reputație: 0
Postat

Se spune costum marca B.O.

( Bucur Obor )

Suna mai elevat si rafinat.

Voi nu v-ati plictisit unii de altii ?

Eu tocmai am venit de la un masaj oauuu , macar m-am ales cu ceva ☺

Lasati vinul si treceti pe bere

termin a doua cutie. După aia, m duc la "rodeo".

Postat

Mars mahh (avocatule)  jegosule  , cu tot cu tembelismul tau,  nu ma mai cita , ca nu imi este drag un poponar care invita barbatii la bautura , ca sa se planga ce amarat este el   in realitate si ca viata a fost tare nedreapta 

Cum ai reusit saa scoti capul din cacatul in care traiesti? :laugh2 Viata a fost nedreaapta cu tine jegosule, de asta te manifesti asa pe aici mizerie umana!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...