Sari la conținut

Alexandra 19 ani 0755705731


androids

Postări Recomandate

  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salutare futălăilor, în lipsă de ceva bunăciuni "în Aradul acesta pârlit"sun la protagonista topicului , programare respectata ma asteptat în halat de baie fără nimic sub el, hmmmmmmm,garsoniera prăpăd,baia varză, dar eu am mers direct dușat pregătit,un pic de discuție bla, bla ,bla , și începu acțiunea,fata este minionă ,corp frumos,piele fină, sâni frumoși,cur bestial,oral NP bunicel, după care mă întind pe pat și o las să faca ce și cum știe mai bine .Primesc o protecție montată cu gura după care încalecă LOT bunicel continuă cu revers cow girl și apoi trece la anal tot în poziția aceasta ,la priveliștea pe carea o aveam nu am rezistat mult și am explodat în balon .Timp petrecut 30 de minute .De recomandat pentru o golire rapidă.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:arad
  • Oras:arad

salutare frati futaciosi :)

 

vizitat si eu domnita ,locatie e in spate la spalatoria Jamaica Calea Romanilor,accesul se face pe straduta ce da in fosta fabrica Teba,o garsoniera micuta,conf 3 varza,un pat micut cred ca e facut din scanduri sau nu pot sa-mi imaginez,baia la fel,doar cu wc ,daca faci dush faci cu dusul de la chiuveta ,prosop nema,daca vrei doar folosit,cica ea poate sa ofere prosop curat fiecaruia ca trebuie sa spele f mult.

Am optat pt un fast fuck curios fiind

ON mediocru maxim nota 4

OP un 5 cu indulgenta,inceput deasupta ,trecut la un doggy,cu finalizare in gumita.

halat 100 lei

de vizitat sigur nu

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

In urma cu vreo 4 ani, intr-o dupa amiaza calduroasa, chiar in sosea, langa spalatorie, ma intalneam cu 3 fete: una blonda subtirica care lucra si pe la spalatorie, una bruneta inalta si draguta si una blonda miniona(intre 17-19 ani) de o frumusete rara...cand am vazut-o pe blonda nu stiam cum sa o imbratisez...avea parul blond natural, lung, care-i ajungea pana la fund, picioare frumoase, sani mari naturali, fata angelica...am mers paralel cu ea pana la locatie si de vreo 3 ori am prins-o de fund...chiar nu-i frumos dar nu m am putut abtine. Ajuns in fata blocului, in partea dreapta cum vii de la sosea, erau vreo 20 de persoane pe scari iar fata si a facut loc cu greu printre ei, unii chiar au prins-o de picioare, injuraturi etc Cand am vazut care-i treaba, m am plimbat mai prin fata blocului vreo 2 minute dar fiind prea excitat, am hotarat sa urmez calea domnisoarei...mi am facut loc printre tinerii din fata blocului care stateau ingramaditi pe scari iar unul chiar mi a urat bafta...ajung sus la domnisoara care inca se chinuia cu usa de pe vremea lui Gheorghiu Dej  si nu o putea deschide...chiar se vedea o gaura prin usa...deschide cu greu usa, camera mica, patul prost, situat in partea stanga...nu mi venea sa cred ca sunt cu o minunatie de fata intr o astfel de locatie...fata era din Oradea, fiind in trecere prin Arad, fugita de la parinti etc Nu cred ca e aceeasi fata dar locatia(cuibul) sigur ca e!

Link spre comentariu
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara

Deși nu îmi place sa scriu despre experientele mai puțin reușite... Am fost și eu la fata asta,deși recenziile nu erau favorabile însă am fost atras de vârstă.Locatie jalnică, nu am fost niciodată într-un loc ca asta, miros greu de suportat în locație, de tutun ieftin. Fata e ok,un pic cam ciudata, arata bine, mica, cur fain și atât. Face de toate, ieftin și prost. ON.. 4,NP...5,AP..6,CIM. A cerut 150 i-am dat 200 ca nu aveam decât așa. De revenit nu, pt mine nu. Proastă alegere.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Salut baieti,targetul meu este Amelya de la top,pe care nu am vizitat-o inca,dar de vreo doua saptamani nu reusim sa ne intalnim,cand pot eu nu poate ea,ba chiar a fost si o mica neintelegere cu programarea.Zilele astea avand matinal liber ceva timp si fiind curios de Alexandra,avand recenzii controversate si ea lucreaza de dimineata,o sun imi raspunde si imi spune ca ma poate primi comunicandu-mi locatia.In15 minute ajung in Micalaca imi da interfonul si urc sus,ma primeste goala,ne cunoastem,stabilim o ora,ii dau cadoul,ma igienizez ea fiind pregatita.Alexandra e o fata tanara,dragutica,un chip angelic,sanii neafectati de gravitatie,fund tare,abdomen plat,dintii putin spre galben,miniona.Prima finalizare oral cu cim,ia doar capul,dar il suge bine insa putin,nu duce mult.FK nu stiu daca face,eu nu am dorit,amabila,m-a servit cu suc,mi-a spus ca interesul ei e sa revina clientul,la servicii spune ca si anal,dar eu nu m-am calificat ba chiar la al doile-a nr si normalul nu am penetrat-o total,spunand ca nu poate,dupa ceva revenind la oral,aici iar nu e de anduranta,intr-un final mai eu,mai ea si am reusit si a doua finalizare.Mai povesteste,mai raspunde la telefon,era obosita de dimineata,in sinea mea ma amuzam ca sa nu ma enervez,pote nu am avut clik.Ea a gasit o metoda de a face bani frumosi dar cu genul asta de servicii nu ma mai prinde altadata.Note:locatie-8,ON-7,NP-6,cadou-200,o ora.Parerea mea daca vrei o finalizare orala rapida merita,pt altceva nu prea,cel putin in cazul meu,cele bune

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutari colegi tot asa intr-o dimineata ma trezesc intarit si singura ce raspunde e fata asta zic hai sa incerc La telefon parea ok cu meniu total dar cand am ajuns si am vazut locatia am plecat la strand sa ma relaxez imi pare tare rau ca nu am apucat sa o cunosc Din ce am citit arata bine daca nu schimba locatia nu ma prinde de client.

  • Like 1
Link spre comentariu

Am fost eu cu o luna in urma la locatia noua din Micalaca l, fata e ok, slabuta tinerica😊 am optat pentru doua numere cu anal..

a inceput cu un oral de 7 la anal a venit ea deasupra s-a lasat de cateva ori apoi a zis ca nu mai poate si cam aia a fost am inceput cu normal-oral

Link spre comentariu
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde
  • Telefon: Jonny Fucker is on the wave !!
  • Oras:Dupa Pizde

Am fost eu cu o luna in urma la locatia noua din Micalaca l, fata e ok, slabuta tinerica am optat pentru doua numere cu anal..

a inceput cu un oral de 7 la anal a venit ea deasupra s-a lasat de cateva ori apoi a zis ca nu mai poate si cam aia a fost am inceput cu normal-oral

 

Fata îi încă la început. Mai are vreme să înveță ..... Da bine ar fi să ... să grabească !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...