Sari la conținut

Raluka Erotik, outcall


Postări Recomandate

Va salut camarazi .

 

       Animat iaraşi de a gasi o noutate mi- am intins tentaculele spre cateva zone de contact. Fiind mai plecat in ultima perioada, incerc ca atunci cand sunt in oras sa nu ratez ce se mai intampla in randul faunei locale.  Noutatile iti apar in fata daca le cauti cu perseverenta. Şi a aparut.

       Nefiind un o persoana care sa pună accetul pe siturile de asa zisă socializare, ma rog, poate o alta mentalitate specifica generatiei la care ma raportez eu, se zice ca omul e o relicva a timpului in care a trait.

     Oricum nu strica sa faci un update si cum majoritatea estrogenilor au migrat pe aceste situri si nu mai pun accentul pe ceea ce e mai real, mai simplu, mai palbabil, e facil de observat câte cruditati poti aborda si agata si aici. Sunt foarte multe care cad atat de usor, de cand folosesc si acest gen de agatament cam trebuie sa imi fac multe ferestre libere şi sa folosesc multe tertipuri pentru a putea evada de lânga consoartă.

        Uneori merita, alteori nu e rentabil si e pierdere de timp. Ajungi sa cheltuiesti cu toata curtoazia, cinele sau sucurile prin oras, plus ca majoritatea au si figuri de genul doar frappe de Dorobantiul oradean ( Alexandri J) ), asa incat chiar te gandesti ca oricum vrei sa-i intri in chiloti cat mai repede, de ce sa nu mergi rapid la o dama. Dar e mai picant mai trebuie facute si astfel de picanterii, sa mai iesi din cliseu.

 

Sa revin la partea febrilă a recenziei.

 

Dsoara Raluk Erotik –Outcall

 

     Intrat pe situl respectiv( B...oo, sper ca v-ati prins )   schimbat cateva replici de curtoazie, primit oferta de servicii oferite. „este masaj erotic, masaj de relaxare combinat cu un bosy masaj si finalizare”. In mintea mea se contura deja un episod cu ea protagonista si beculetul meu  -a aprins la un singur cuvant : finalizare. Imi venea in minte doar  masaj cu Happy Ending !!

      Pozele ei m-au tensionat suficient in zona, fata ei, constitutia ei suspicioneaza ca s- ar mai putea incerca ceva mult mai tentant. Mergand pe aceasta intuitie i- am si propus o oferta mai avantajoasa. Servicii all inclusiv.

Schimbat convorbirea pe telefon si cum in minte imi este setata maxima ca în viata nu primesti niciodata ceea ce meriti ci ceea ce negociezi, am inceput o negociere pe teme epidermice. Confirmarea a fost pozitiva, asa incat am ramas ca voi reveni mai tarziu cu un telefon pentru a stabili ora la care sa ajunga la subsemnatul in locatie.

Locatia: teren neutru,  folosita exclusiv pentru seri si nopti animate de estrogeni si nimfe agatate pentru duete nocturne.

        S -a prezentat destul de punctuala, am invitat-o politicos inauntru,  niste discutii banale cu precadere, nimic neobisnuit.

Am considerat ca putem trece la altceva mult mai potrivit asa incat am inceput sedinta:

          Masaj terapie cam 10 min,  era bine,  insa amicul din boxeri dorea un alt fel de masaj. A inceput terapia inghinala, simteam ca este si mai bine,  imi placea cum imi zgarie oule si erectul cu unghiile ei lacuite si degetele ei subtiri şi imbibate in ulei,  alunecau  pe bustean, incat simteam ca explodez.

M-am abtinut sa nu ii ofer mult prea rapid o avalansa seminala pe corpul ei, asa incat am trecut la un atac in aria zonelor erogene... niste muscaturi discrete pe gat si ureche, acompaniate de cuvinte nuantat siropoase contextului, coborat spre sani si sfarcuri.

     Aveam o sticla de vin rosu langa pat, am luat sticla ai am lasat cateva picaturi sa se prelinga de langa sani până spre ombilic pe care i l- am umplut cu vin pe care l-am sorbit apoi insetat. Am coborât si mai jos, limba îmi era ca la un cameleon, incercam sa o lungesc cât pot sa intre cat mai adânc în piersica ei fierbinte.

       Labii frumos conturate, m-am rasfatat cu cateva sarututuri si degustari ale piersicii. Se excita bine, ii place si ei ma excita la nebunie cum juisa.

     Ma uitam la buzele ei, punct forte cred la ea am rugat-o politicos sa sa muleze căt mai bine pe capul ce parca puşca. Desi in conversatia intiala am întrebat-o daca face si oralul neprotejat nu am reusit sa o conving. Asa ca a pus prezul si a inceput sa execute un masaj bucal.

       Trebuia sa intru in ea, am luat-o în misionar, trecut pe la spate si foarte excitat, scos prezul si dat cu avalansa pe tot spatele zburandu- i cateva rafale lipicioase  pe langa umeri si fata.

Dus, conversatie, actul secund. Mult mai bun, mult mai lung.

         Timp petrecut  o ora si vreo 15 min. Primise un telefon intre timp, o alta programare.

 

Raluka : bruneta, undeva la 164- 166 cm , 53-54  kg,  bruneta.

Aspect fizic general 8,5

Fata : 9

Masaj: a fost inclus ca preludiu , nu prea frecventez masagistele, sar de etapa asta de obicei, ma abtin sa dau o nota, dar inclus ca preludiu general 8, 5

Sex : normal 8

Oral : 8/9

Igiena 10

 

Pret : 100 lei ora de masaj

200 lei / ora  all inclusiv in afara de anal dar oralul si normalul ambele protejate.

 

De vizitat Hell Yeah !!

 

 PS : Am observat aseara ca si- a sters contul respectiv nu mai apare pe site.

Pentru cei care doresc sa o bifeze, pot sa las in PM numarul ei, nefiind facut public nu pot sa –l divulg.

 

Forjati baionetele !!

Numai bine! 

 

Rog dragii nostri tovarasi moderaturi sa incadreze recenzia fie pe sectiunea masaje fie pe escorte. Eu am postat pe masaje pentru ca serviciile sunt de masaj in descrierea facuta initial pe acel site. 

  • Like 11
Link spre comentariu

    Razvannn24 esti membru din septembrie si nici acum nu stii ca accesul la mesageria privata este posibil de la Serios Contributor in sus? Asta inseamna ca nu te-a prea interesat regulamentul. Rugamintea mea este sa iti rupi din timpul tau pretios si sa il citesti pentru ca nu dureza decat maxim 5 minute.

    Multumesc de intelegere.

Link spre comentariu
Vizitator apuci
Reputație: 0

Causticc,daca te rog lasa-mi si mie numarul ei pe privat.

Membrii din grupul curvar ucenic nu am acces la PM! Lasa si tu un ID mess, daca vrei sa fi contactat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...