Sari la conținut

0730861467 Giulia blonda sexy


Postări Recomandate

  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

Are o gramada de topice. Am fost la ea cand era pe Victoriei la blocul Ferrari. I-am spus ca ii ofer 100 lei si ajung in 30 minute. A acceptat oferta mea de la 150 lei, cat cerea pentru o finalizare. Atunci sa zicem ca mi-a placut. E stramta, cur si tate misto, la fata nu cine stie ce. Totul protejat. Isi da silinta sa se faca placuta, dar parca incearca prea mult si se vede.

Inainte de intalnirea asta mai incercasem o data, dar cand am ajuns nu a mai raspuns la telefon. Deci mi-a dat o tzeapa.

Si ultima vizita a fost acum 3-4 saptamani. Tot asa, cere 150 si am ofertat 100. A acceptat cu mentiunea ca ma dureaza 15, hai 20 minute, dar m-a asigurat ca nu sta cu ochii pe ceas si ca totul o sa decurga natural. Am zis sa merg, oricum de obicei nu depasesc 15-20 minute. De data asta nu am mai fost asa incantat ca prima data. Avea dresul pe ea rupt si a turnat lubrifiant mult pe pula de mai avea putin si imi punea si in gura, plm. Pe piept a reusit sa arunce putin, de zici ca intram cu totul in ea. In rest atitudine ok, servicii putin sub medie... Si acum mi s-a parut ca ar fi de etnie, dar nu ma deranjeaza asta cat timp e ok. La 100 merge o tragere, in lipsa de altceva. 150 nu merita!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

Ahh... si pozele sunt reale, dar o avantajeaza! In realitate e o chestie mica cu sani si fund misto, dar cu o fata de cioara vopsita. Da, plusuri si minusuri. Misto ca e usor de manevrat, dar faptul ca iti face baie in lubrifiant si moaca ei nu e dă bine.

 

Stiu ca am intrebat-o daca e din Bucuresti si (sper sa nu ma insel) mi-a spus ca e din Buzau.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Mount Rainier
  • Oras:Mount Rainier

RECENZIE:
Locatie: 7 (Racari, Dristor)
Aspect: 7.4 (chip: 6 / corp: 8.8, domnisoara undeva la 1.50 cm, ochi caprui, par blond lung - extensii, sani mici frumosi, tari, fund rotund fain de tot 10, piele alba ca varul, gipsy, carne tare)
Oral: 6 (protejat, ok-ish, lins, fara atentie la bijuterii, umed, slow, 2 viteze si cam atat, cat sa ridice soldatul)
Normal: 8.3 (protejat, se implica foarte mult si bine in LOT / accepta pozitii, docila )
Gfe: 6.2 (saruta pe corp, nu saruta pe buze, accepta saruturi pe corp)
Atitudine: 10 (placuta, deschisa la discutii)
Igiena: 10 (nimic suspect)
Halat: 300 RON (pentru o ora)

Naratiunea:
De ceva vreme urmaream anuntul Giuliei pe publi24, a mai schimbat numarul, pozele au ramas aceleasi. De la bun inceput am fost atras de silueta si de fundul ei de Brazil ^_^ . Am reusit intr-un final sa dau de ea la telefon, tocmai se mutase de la Metrou Dristor 2 pe Racari, intr-o garsoniera la un etaj inferior, usor de ajuns. La telefon mi-a comunicat serviciile, 150 roni finalizarea, 300 ora, mici fantezii, aceleasi text folosit de multe fete. Intalnirea a avut loc pe la jumatatea lunii octombrie; am ajuns intr-un final, mi-a deschis usa, o domnisoara mica mica de tot, imbracata sexy in fishnets si blugi scurti, ieseau in evidenta fundul bombat :D , avea adidasi care ii mai dadeau inca 8 cm de inaltime. Cand s-a descultat si dezbracat era mai mica :)) , se dezbraca pervers, cu fundul la inaintare, stie cum sa isi scoata formele in evidenta. Sanii sunt micuti de tot, mi-a spus ca vrea sa isi puna silicoane pe viitor. M-a intrebat de la inceput cat stau. In conceptia ei 150 roni, adica o finalizare, reprezinta 20 de minute, sau o ora cu 2 finalizari, 300 roni. Mi-a facut o mica prezentare a grasonierii, ce este dupa draperia de langa bucatarie sau perdea pentru a nu avea vreo surpriza :)) . E mai uratica la chip, gipsy, nu e zana, spunea ca vrea sa isi faca operatie de micsorare a nasului pe viitor. Ea in general este o persoana ok ca atitudine, vrea sa pleci multumit de la ea ca sa revii si alta data, chiar este o pustoaica hazlie prin felul ei de a fi.

Apartamentul este ok-ish, un televizor vechi pe un dulap, patul ok, rezista la socuri, in stanga un sifoner mai mare cu o oglinda montata. Baia este mica, cu masina de spalat in fata chiuvetei, primit prosop ok, fara geluri de dus, noroc ca a fost apa calda, oleaca dezordine in baie, bicuri de ras aruncate, dar m-am descurcat, nu sunt agent imobiliar sa evaluez apartamentul.

Ne-am facut comozi in pat, a montat protectia, a facut un oral ok-ish, cat sa fie pregatit de meniul 2, accepta 69. Domnisoara are labiile maricele pronuntate, este super super stramta, am simtit la normal toate miscarile cand este deasupra ta. A sarit direct in pula din propire initiativa, LOT , se misca foarte bine, nu oboseste, geme placut natural, te strange cu mainile la un moment dat cand dai mai tare si cresti ritmul. Ai de ce sa o apuci in LOT, fundul e super placut, mega bombat super fain nota 10 (genetics), carne tare, soldurile faine, la cat de mica e poti sa iei un san in gura. Are la gat un lantisor cu steagul statului Jamaica si o frunza de marijuana care nu sta locului la turatii mai mari, te mai pleseneste cu el invonluntar. Mi-a placut pozitia LOT mai ales ca este micuta si o iei pe sus usor, nici nu simti ca este deasupra ta. Deasupra nu oboseste, da tare de tot, o simti cum te zdruncina nu alta, atentie mare sa nu va dati drumul prea repede pentru ca este pacat. Se fereste sa fie sarutata, fara FK, accepta saruturi pe corp, sub pretextul ca nu face asta cu clientii, doar cu gagicul :D . La un moment dat se tot admira de zor in oglinda de pe sifoner, chiar si cand am schimbat pozitiile, ii place sa se admire cand sta infipta in pula.

Glumeste si rade mult, pe durata intalnirii am mai vorbit intre micile pauza de schimbat pozitii; de uitat la ceas nu a fost cazul, m-am incadrat in cele 60 minute. Pentru mine odata a fost de ajuns, mi-am facut damblaua cu o domnisoara de 1.50 cm si cu fund de brazilianca:)

Notite)
1)Lasat banutii inainte de actiune dupa ce domnisoara Giulia prezinta inca o data paleta de servicii
2)Desi nu face sala, arata bine la corp
3)Oglinda de pe sifoner ofera un POV foarte bun
4)Foloseste o crema pe post de lubrifiant, uneori ramane cu crema pe mana dupa ce o aplica

 

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti
  • Telefon: shendu506
  • Oras:bucuresti

Am intalnit-o in Lidl acum cateva zile,dar nu stiu daca am voie sa pun poze cu fatza.

Era cu mama ei si ea avea un carucior cu un copil mic,care dintre voi a lasat-o gravida?

Link spre comentariu

am fost eu anu trecut .. era undeva langa unirii.. buna rau de tot ca in poze..  super cur !! foarte haioasa glumeata ... dupa am vazut anuntu pe militari rezidens.. o zona urata din punctul meu de vedere, plina de tzepe.... mai sunt si excepti ca peste tot.. plm .. oriucm a dispartu dupa pub24..  am mai cautat o dar nimik.. scuzati mi cunostintele gramaticale.. dar csf n ai csf

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/giulia-independenta/i1h5i682gh9e700ideg332g1f3hh9f64.html

 

Vizitata ieri.

Locatia: 7,5 - Bulevardul Unirii intersectia cu Traian, apartament cu 2 camere cred, destul de curat, baie la fel, prosop nou (a rupt eticheta in fata mea), la dus nu era gel doar un sampon, sapun lichid la chiuveta;

Aspect: 8,75, fund de 10+ - figura comuna, miniona 148-150/ 40 - max 45 kg, sani micuti, rotunzi si fermi masura 1,5 as zice, talie ingusta fara burtica, fund bombat, brazilian style super frumos si ferm, pizda carnoasa cu labii maricele, picioare desi scurtute totusi bine conturate si ferme, aspect teen slim, feminina;

Oral: 7 - protejat (nu face ON), fara veleitati, o singura miscare insa destul de energic, fara tentative de deep sau atentie la vecinatati, se mai ajuta si de manuta insa nu exagerat; a luat maxim jumatate de pula in gurita;

Normal: 8,5-9 - am inceput cu un fel de LOT, s-a pus pe vine si a inceput sa sara efectiv in pula, apoi si-a coborat genunchii pe pat si a continuat sa dea energic din cur insa a obosit destul de repejor, continuat cu misionar ( s-a pozitionat bine fara sa fuga din pula ), i-am ridicat apoi picioarele spre umeri si am constatat ca desi e stramta este si elastica putand-o penetra fara probleme pana la cotor si am trecut la doggy unde am si terminat in preze. Foloseste pentru lubrifiere o crema, in peleu geme placut (insa fals as zice), duce bine si la supraturatii fara sa se lamenteze.

Anal: nu am intrebat, nu cred ca face.

Domnisoara este si usor narcisista, dupa ce m-am intors de la baie si-a aruncat rapid hainele mandra sa imi arate fundul si sanii, se admira in oglinda si ii place sa o complimentezi; la oral s-a pus in genunchi si cu spatele catre oglinda sifonierului pentru a-i admira pizda si funduletul; zambeste mult, este haioasa si incearca sa iti faca pe plac.

Decartat 150 lei pentru o finalizare, DTD in jur de 20 min.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:bruxelle
  • Oras:bruxelle
  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

Da, am fost de 2 ori si a lasat la 100 finalizarea. Acum aproape 1 an in blocul ferrari de pe victoriei si acum 4-5 luni pe la dristor. E buna de pula si are o atitudine corecta, desi pare de origini.

 

LE : ultima data nu mi-a placut ca a pus foarte mult lubrifiant sau crema, ce era, de mi-a sarit si mie pe piep:))

Link spre comentariu
  • Oras:Oras
  • Oras:Oras
  • Oras:Your mind
  • Oras:Your mind
  • Oras:București
  • Oras:București

Salutare,

Am fost și eu la domnișoara.

O sa dau câteva note strict din punctul meu de vedere:

Locația : 6 , Rond Alba Iulia. O garsonieră mica, in baie abia daca ai loc sa-ti faci un dus, avea săpun lichid și cam atât, noroc că prosopul era curat.

Domnișoara : 7 . E mica de înălțime și pare ușor deformată , fundul 8 , deși poate daca era mai înaltă era mai bine.

Narațiunea : început cu un oral protejat și după pe la spate. Platit 150 lei ~20 min.

  • Inimioara 1
Link spre comentariu

Salutare,

Am fost și eu la domnișoara.

O sa dau câteva note strict din punctul meu de vedere:

Locația : 6 , Rond Alba Iulia. O garsonieră mica, in baie abia daca ai loc sa-ti faci un dus, avea săpun lichid și cam atât, noroc că prosopul era curat.

Domnișoara : 7 . E mica de înălțime și pare ușor deformată , fundul 8 , deși poate daca era mai înaltă era mai bine.

Narațiunea : început cu un oral protejat și după pe la spate. Platit 150 lei ~20 min.

salut, cand ai ajuns la ea si pe ce numar ai contactat-o?

ca a schimbat multe numere si nu mai stiu care ar putea fi de actualitate.

referitor la poze, inteleg ca sunt reale, dar ca in realitat e mult mai mica si mai putin impresionanta decat in poze? (in poze fundul ala pare dea dreptu senzational)

Link spre comentariu

  • Oras:Pă zonă
  • Oras:Pă zonă

salut, cand ai ajuns la ea si pe ce numar ai contactat-o?

ca a schimbat multe numere si nu mai stiu care ar putea fi de actualitate.

referitor la poze, inteleg ca sunt reale, dar ca in realitat e mult mai mica si mai putin impresionanta decat in poze? (in poze fundul ala pare dea dreptu senzational)

Fundul e de pe alta lume, dar personal consider ca serviciile nu sunt cine stie ce. Eu am fost de doua ori la ea cu 100 lei finalizarea. Nu e de 150 lei.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...