Sari la conținut

Milf masaj 0758343215


Postări Recomandate

  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara

Si punea anuntul la "Escorte" daca facea doar de relaxare..cine stie cum ai intrebat-o?

Spune tu cum ai intrebat-o, se pare ca eviti o recenzie, se pare ca esti doar un simplu laudaros, multa vrajeala putine fapte. Si apropo : Cand ai cumparat ultima data curierul zilei? Pretul este 2 ron, probabil 1 ron a fost in urma cu un an. Traiesti in trecut!!!
Link spre comentariu

Milf, miniona.

Acum am sunat-o..masaj 1 ora, 70 lei cu finalizare prin tehnici de masaj, altceva se discuta la fata locului.

Cu mine a facut oral si normal protejat dupa cateva sedinte. Si cu asta am incheiat acest subiect.

Cum arata?. Descrie-o putin, corp, fata, sani, etc.

Link spre comentariu
  • Oras:pitesti
  • Oras:pitesti

Micuța, milf, în jur de 45 de ani sau asa pare. Masaj de relaxare normal, a stat îmbrăcată, te lasă să o atingi, finalizare manuala la sfârșit. Poate mai mult după câteva întâlniri. O sa va spună când va întâlniți de finalizare nu prin tel.

Link spre comentariu
  • Oras:Unde pot și eu
  • Oras:Unde pot și eu

Salutari frați futaciosi! Fiind intrigat de, discuțiile din acestă secțiune, am pus mana pe telefon și am sunat-o pe domnișoara, la numărul din titlu! La capătul firului a răspuns, cum sa zic, o persoana, care la prima vedere ne cunoaștem de undeva... În n sfârșit.. Telefonic s a comunicat ca ședința este 50 lei, doar masaj! Zic, bine! Se comunica locația, undeva în Trivale, pe lângă supermarket Jam, cred.! Ajuns în 10 minute de la convorbire, la ușa îmi răspunde o tipa, slim, blondă,aprox. 160cm și cred ca are 36 de ani!

Sunt poftit într_o camera, cam friguroasă, cu masa de masaj în centru, și o grămadă de icoane! Îmi zic, mai colegii au glumit?? Dar, nu contează, oricum sunt obosit și merge um masaj de relaxare! Îmi aduce la cunoștință, ca oferă mai multe tipuri de masaj! Sincer văzând icoanele, am cerut doar masaj de relaxare! Boon..Întreb cum facem? Îmi răspunde sec:masajul îl fac Suedez... OPAAA... Ma dezbrac, direct pe masa de masaj, fără prosop pe mine, bine înțeles! Începe duduia, cu un masaj decent pe spate, apoi ma întorc cu fața! Decent și asa.. Ajunge cu masajul în jurul instrumentului, care deja se trezise, și la inițiativa damezei, îmi spune ca face și masaj inghinal, dar totul va costa 80lei! Zic bine! Se apuca dameza sa îl frece pe Gicu', are tehnica, masează și anexele, destul de bine! Cer să pun mana, pe fund... Accepta! Dau colanții mai injos, Încerc sa pun mana pe pasarica, dar din nefericire, finalizez in mana ei mica!

Locație :

Cartier Trivale, apartament decent, dar camera este înfiorătoare, raportat la ce face, cam friguroasa, Nota 8

Domnișoara:

Prietenoasă, încearcă sa se muleze pe client, masaj bunicel! Nota 7

Prestatie :

Cred ca merita nota 7-8, laba a fost decenta, după finalizare a mai continuat 2 minute, ceea ce este un plus!

De revenit :

Poate, este puțin dusă cu mintea, nu știu, pentru câțiva lei în plus la altcineva ai parte de oral și normal!

Sa aveam ciocane tari!!

Link spre comentariu
  • Oras:Hunedoara
  • Oras:Hunedoara

În sfârșit, cred ca am fost de vreo 9-10 ori la doamna din Trivale, luni pe la ora 16 sun iarasi cu gândul de a mai merge odata la ea urmand sa plec in interes de serviciu la Brasov. Sun i-mi spune ca doar pe la ora 18 poate, ajung la ora 18 si trecem la masaj,cand ajungem la masajul inghinal o mangai ca de obicei la pasarica si pe fund, bag mana pe sub bluza si incep sa-i masez sanii, la un moment observ ca respira putin mai intens, trec rapid cu mangaierile de la sani la pasarica acum am avut impresia ca si-a departat putin picioarele, decid sa mai incerc odata sa ajungem mai departe dupa ce toate incercarile de pana acum au fost nereusite. Ii dau usor colantii jos, observ ca nu are chiloti, incep sa mangai pasarica simt ca se umezise si usor bag un deget, a vrut sa se retraga dar nu a facut-o, cu degetul in pasarica ei incep sa-l misc usor si apoi mai repede, duduia a inceput sa respire sacadat spunandu-mi: " nu mai pot". M-am ridicat brusc de pe masa de masaj am aplecat-o peste masa cu gandul sa o fut, ea i-mi spune " stai putin ia prezervativ din sertar". Inebunit deschid sertarul gasesc 2 prezervative iau unul i-l montez rapid si trec la actiune, ce sa va spun nu a durat mult cred ca maxim 5 minute duduia dadea contre si gemea, am finalizat si am mers la baie pentru igienizare, cand am plecat am spus "la revedere" iar ea mi-a spus " nu-mi vine sa cred ce mi-ai facut". Am intrebat daca este vreo problema mi-a zis ca nu dar ea nu face asa ceva si nu stie ce a apucat-o

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Unde pot și eu
  • Oras:Unde pot și eu

Felicitări🎉🎉🎉🎉! Deci, se poate! Dar totuși, cam 800 lei cheltuiți pentru finalizare... Ma rog, fiecare are Target - ul lui! Deși, am zis ca nu mai ajung, mai fac o ultimă încercare, poate pica! Spor în continuare!

Link spre comentariu
  • Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti

Felicitări! Deci, se poate! Dar totuși, cam 800 lei cheltuiți pentru finalizare... Ma rog, fiecare are Target - ul lui! Deși, am zis ca nu mai ajung, mai fac o ultimă încercare, poate pica! Spor în continuare!

Ce tot vorbiti de 800 de lei poate 80 de lei....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...