Jump to content

Milf masaj 0758343215

Recommended Posts

• Oras:Pitești
  • Oras:Pitești
Posted

Eu am reusit sa ii bag mana in chiloti dar nu am mai rezistat:)))

• Oras:Pitesti
Posted

Eu am reusit sa ii bag mana in chiloti dar nu am mai rezistat:)))

Si ce a zis?

Posted

A zis "păcat 😂! I-a dat un cd cu Bănică și a plecat😂!

Posted

A zis "păcat ! I-a dat un cd cu Bănică și a plecat!

:laugh2

• Oras:ARGES
  • Oras:ARGES
Posted

de curand am fost si eu  la  doamna, a  treia  oara , aceeasi atitudine ,am pus mana pe ea dar a inceput sa se eskiveze , ca ea nu face nimic din ceea ce as vrea eu....... si a inceput sa  maseseze din ce in ce mai frenetic  madularul pana ce am termnat. LA  final mi a zis ca ma mai asteapta  .......eu cred ca nu are rost.

Posted

de curand am fost si eu la doamna, a treia oara , aceeasi atitudine ,am pus mana pe ea dar a inceput sa se eskiveze , ca ea nu face nimic din ceea ce as vrea eu....... si a inceput sa maseseze din ce in ce mai frenetic madularul pana ce am termnat. LA final mi a zis ca ma mai asteapta .......eu cred ca nu are rost.

Cat de curand? Recent ai fost?

Guest tazalp
Posted

Am fost si eu de vteo 5 ori pe la doamna, am renuntat. NU SE MERITA.

Guest tazalp
Posted

O persoana banala. Nu intorci capul dupa ea pe strada. Nu ai pierdut nimic.

• Oras:Unde pot și eu
Posted

Deși, am promis ca nu mai ajung la ea, mi-am călcat pe promisiune și am fost! Aceeași duduie, aceleași obiceiuri, dar pusa pe graba de data asta! Am fost din simplul motiv ca face un masaj peste medie, sau făcea,...! O laba pe graba, doar doar sa termin repede! Nu o recomand, dar daca vrei sa pui mana pe o buca, și atât, te poți duce! Oricum îmi spunea ca nu mai merge treaba cu masajul! Hai sa aveți spor!

Posted

Da, încă prestează! Suna după ora 17, atunci este disponibila, sau în week-end! Doar masaj și o laba peste medie! Hai sa ai spor!

Posted

Deși, am promis ca nu mai ajung la ea, mi-am călcat pe promisiune și am fost! Aceeași duduie, aceleași obiceiuri, dar pusa pe graba de data asta! Am fost din simplul motiv ca face un masaj peste medie, sau făcea,...! O laba pe graba, doar doar sa termin repede! Nu o recomand, dar daca vrei sa pui mana pe o buca, și atât, te poți duce! Oricum îmi spunea ca nu mai merge treaba cu masajul! Hai sa aveți spor!

Pai sa inceapa sa se futa daca nu mai merge cu masajul. E simplu!

• Oras:București
Posted

Vizitat ăsta seară. Pt masaj. Este ok am rămas si pt o finalizare. Este ok doamnă te lasa sa o mângâi sa pui mâna. Plecat mulțumit declarat 80 lei .am stat o ora

Posted

Da manuală oricum mersasem la ea pt masaj .finalizarea la ea manuală este mai ok decat oralul la altele