Sari la conținut

Alexandra 0743760646


Postări Recomandate

Link publi

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/te-astept-in-locatia-mea/175282i813e87if6ef1f6e7ffgiih89g.html

 

Alexandra 18-19-20 de ani.

 

O fatuca foarte faina aprox 1.65, bruneta, ochi albastri-verzui. Simpatica la fata, constitutie similar Kylie Jenner, sani fermi si in pozitie perfecta pentru varsta frageda ce o are. Destul de maricei. Fund bestial pe care nu-l pune la bataie, dar care functioneaza ca un buton de start pentru “motor”.

 

Curata, mirosea bine, piele fina. Comunicativa si orientata, cat de cat (este foarte tanara) catre client.

 

Intalnirea a avut loc la hotel. Fata foarte punctuala, a venit impreuna cu prietena ei cu un taxi. (Prietena ei faina si ea, genul slim, undeva pe la 1.55m cu niste sani belea).

 

Oral umed, domol, corect facut, fara rubber, doar ca nu face CIM. Atentie la imprejurimi, se foloseste foarte putin de mana. Am finalizat COB pe sani. Al doilea numar nu l-am mai cerut din chestiuni de organizare care n-aveau treaba cu ea.

 

La hotel a fost 200 lei numarul cu taxi inclus (asta si pentru ca era hotelul aproape). Posibil sa ceara extra daca distantele sunt mai mari. Am inteles ca ora era 300. Tarifele sunt 100/200 la incall.

 

O recomand, desi, e posibil sa nu vina doar ea singura la hotel.

 

Aspect 9

Punctualitate 10

Interactiune 9

Oral 9 (nu face CIM)

Normal - n/a

Anal nu face (cred)

Colega ei ca aspect 8, iar ca interactiune 9. Are niste sani belea, dar poftele mele inclina spre tipe mai carnoase.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Depinde
  • Oras:Depinde

Am ajuns si eu la fatuca.O recenzie completa mao tarziu o sa fac.Ce nu mi a placut este ca nu m a informat inainte de servicii extra totul la 50ron fk,degetele la pasarica..etc .

In rest a fot bine.De revenit.

  • Like 1
Link spre comentariu

Scuze, greseala mea! Si mie mi-a cerut 50 lei ptr FK

 

Am ajuns si eu la fatuca.O recenzie completa mao tarziu o sa fac.Ce nu mi a placut este ca nu m a informat inainte de servicii extra totul la 50ron fk,degetele la pasarica..etc .

In rest a fot bine.De revenit.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Nu este ea, doar același nume de scenă.

Turturica din link-ul tău are deschis topic, ghici unde...pe Nimfomane! Dă o căutare pe google după numărul de telefon, nu fi leneș!

Scuze, greșeala mea. Într-adevăr, este anunț al aceleiași fete, cu alt număr de telefon...

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Unde-i bine!
  • Oras:Unde-i bine!

Dacă tot s-a învechit prin zonă, m-am gândit că n-ar fi rău să-i fac o verificare, așa că am sunat-o zilele trecute și a vorbit ok, convingându-mă să fac o programare.

La ora stabilită m-am prezentat la unul dintre A-uri (mai spre sfărșitul lor, așa), a venit, m-a preluat de la intrarea blocului și am însoțit-o spre locul faptei. Locul faptei...garsonieră clasică, destul de OK, dar în baie erau doar două prosoape ce nu păreau fresh. Atenția era spre fată, nu e chiar așa frumoasă, nu era aranjată aproape deloc, dar arată binișor, pozele sunt reale, este micuță și ușor ”pufoasă”, fundul mărișor, bună!

Am convenit pt. 100/ON/NP/30', la care am suplimentat 50 pentru cunni, deoarece piersicuța arăta tare apetisantă (s-a dovedit a fi și fresh&sexy). Oralul a fost destul de banal, fără deep, dar cu ceva lins de oo, după câteva minute întrebând dacă punem prezervativul... Nu pot să spun că m-a dat pe spate participarea ei, la cunni se uita în gol, nu un geamăt, nu un ochi închis...nika. Dacă mai vedeam expresia aia albă, sigur îmi murea pasiunea și plwa odată cu ea, așa că am întors-o K-pra și am dat în bucile alea frumoase până la final, fără să mai încerc alte acrobații. Poate am prins-o în toane mai nasoale, dar a fost o experiență ratată.

Loc: 7-8

Fata: 7-8 (aranjată lua mai mult)

Igienă: 8-9

Oral: 6

Normal: 7

Atitudine: 8

GFE: 5-6

 
 
  • Like 4
Link spre comentariu

   Alexandra, 20 ani .  Poze reale.

Vizitata cateva zile in urma. Sunat, programat, vazut, placut, decartat 100\20 min.,200 ora. N-am intrebat de ce doar 20 minute si nu 30 cum este de regula. Fata frumusica, genul bbw, pe gustul meu, sani f. frumosi, fermi, fundul tare si rotund, miros placut. 

     Actiune: vizitata in jur de ora 11,sexy chiar daca era somnoroasa dupa o noapte mai indelungata [asa am inteles]. Sunat telefonul inainte de actiune,mi-a cerut acordul daca poate sa vina  proprietara pt chirie, oricum nu m-a deranjat deoarece de abia intrasem in garsoniera . Inceputul cu un oral umed, placut, cu atentie la oo, aproape sa explodez in gurita ei datorita ochilor aia frumosi care ma priveau. Prezervativul rulat pe Gogu cu gurita apoi eu deasupra ei admirandu-i sanii bestiali. Finalizare pe sanii ei desi mi-as fi dorit sa o incerc si capra[ cu siguranta o voi vizita din nou]

    Locatie  7 A uri

     Aspect   9

     Oral       9

     Normal  9

    O recomand

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator madalinmad11
Reputație: 0

Am fost si eu astazi la domnisoara,arata bine funduletul bun de tras in el.

On foarte bun lins outele si mai jos de ele,normalul protejat super si el mai ales caprita,ca medie generala 9,merita vizitata!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Braila
  • Oras:Braila

Am vizitat o si eu in aceasta seara pe domnisoara o sun imi spune preturile 100 de lei nr 200 de lei ora fara finalizare orală imi spune locatia tiglina 1 bloc a 8 ajung la locatia ei imi deschide cand hop surpriză nu imi venea sa cred invatat prin gl-br sa d au de toți mostri...Raman surprins placut sa o vad inaltuta 165-170 maxim ochii albastri- verzi nu am putut sa imi d au seama bine fata arata foarte bine este de un 8 ma asez in pat pe spate incepe sa imi faca oral sa il scoale lins la ouă asa cum trebuie te intreaba femeia daca ceva nu iti place sa ii spui mai pe scurt oral nota 9 este ce trebuie..la normal sta in orice pozitie o pui nu comenteaza nimic schimbat 2 poziti finalizat in balon la normal nota 8 pacat ca nu face finalizare orală...locatia destul de ok de 7 femeia ingrijită aranjată este si vorbareată MERITÄ‚ VIZITATÄ‚! Dar din ce am observat la ea femeia nu face programari primu venit primu servit telefonu ii suna incontinu deja cand am coborat de la ea mai era o masina care astepta sa urce sus la ea...Cu siguranță o sa ii mai fac si eu o vizită pentru oralu ala bun😂😂😂

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

De tipa asta parcă se vorbea recent cum că ar avea ceva probleme gen gonoree parcă. Dacă nu s-a mai auzit nimic despre asta.. Probabil nu s-a confirmat!

Daca si cu parca...da un link cu o discutie,ca asa se aprind iar spiritele pe aici.

Au mai fost vreo 2 piese care au fugit de pe aici ca au fost acuzate pe nedrept

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...