anemona 0757470185 2,715 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Ane raspunde si la telefon .tot incerc sa te sun tu frumoasa fataCu siguranta se vor alinia astrele 🤗😘 1 Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 https://www.youtube.com/watch?v=3hxvP8A9Fh0Multumesc mult 🤗😋 Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 Cine a fost la ea nu o va uita o viata :*..Multumesc mult..te pup 🤗🤗 Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 A revenit blondina :) ce bine....Hrrr.... 🤗..te pup Quote Link to post
diabllo21 294 Posted November 9, 2020 Share Posted November 9, 2020 ...heii bebilina abia astept sa te revad , sa avem clipele noastre minunata . Te pup dulceeee😘😘 Quote Link to post
Membru Premium vasileblej 14,935 Posted November 9, 2020 Membru Premium Share Posted November 9, 2020 ...heii bebilina abia astept sa te revad , sa avem clipele noastre minunata . Te pup dulceeee Am vizitat-o eu zilele astea . Pe alocuri radia. 4 Quote Link to post
vipera 69 4,606 Posted November 10, 2020 Share Posted November 10, 2020 S-au aliniat astrele,am revizitat-o pe superba domnisoara Ane,are ceva aparte,stie ce si cum sa te faca sa te trimita in al noualea cer.A demonstrat din nou este o persoana cu mult caracter si personalitate.Iti multumesc pt primire,totul a fost la superlativ,ce note as putea da la o "profesoara in arta amorului" 1 Quote Link to post
vissian 51 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Lucrezi azi Ane? 1 Quote Link to post
Membru Premium vasileblej 14,935 Posted November 11, 2020 Membru Premium Share Posted November 11, 2020 Lucrezi azi Ane?Vissian ! Și eu o caut dar nu răspunde, era motivul pentru care treceam prin Mureș și motivul pentru care recenziile îmi ieșeau așa. Practic era inspirațiea . Când ea era la muncă atunci ieșeam la "vânat", dacă nu îmi răspunde săptămână asta la mesaj .... Nici eu nu prea mai am motive sa pun recenzii pe aici , le pun pe foaie și citesc pe forum .De fiecare data ieșeam la ea apoi la alta fata si tot așa.A fost singurul abonament al meu . Până apare eu unul trag (din nou) cortina. 3 Quote Link to post
Guest reemy79 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Vissian ! Și eu o caut dar nu răspunde, era motivul pentru care treceam prin Mureș și motivul pentru care recenziile îmi ieșeau așa. Practic era inspirațiea . Când ea era la muncă atunci ieșeam la "vânat", dacă nu îmi răspunde săptămână asta la mesaj .... Nici eu nu prea mai am motive sa pun recenzii pe aici , le pun pe foaie și citesc pe forum . De fiecare data ieșeam la ea apoi la alta fata si tot așa. A fost singurul abonament al meu . Până apare eu unul trag (din nou) cortina.Ia uite motivul pentru care nu răspunde la mesaje.. A fost ocupată cu mine mai toată ziua și e posibil să fie ocupată toată săptămâna iar fata când lucrează nu răspunde la mesaje. Pricepi sau trebuie sa-ti desenez? Quote Link to post
alanalan 205 Posted November 11, 2020 Share Posted November 11, 2020 Buna seara! Zilele trecute, dupa destul de mult timp, am reușit sa o revizitez pe Anemona. Știind ca voi trece prin Tg.Mureș, am trimis din timp un sms (fără prea multe așteptări - ma tine minte, nu ma tine, am noroc, nu am...) și spre surprinderea mea am reușit sa primesc răspuns afirmativ de la domniță. M-a dirijat către locație: bloc nou, discret și accesibil. Anemona este o drăguța, poate prea drăguța pentru un timorat ca mine 😳🥴. Este aceeași păpușică pe care o știam și pe care și voi o știți. Am fost din nou încântat de dansul, zâmbetul și modul ei lipicios de a te relaxa. A fost din nou o experiența placuta pe care abia astept sa o repet. Locație 10 (detalii oferă domnișoara), tot ce trebuie pentru a fi de 10.OP - 9,5 - nu sunt fan OP deși tehnica Anemonei este prea buna și nu rezist mult. NP - 10 - e bun tare, știu de datata trecută ca de data asta nu am mai apucat 🥰 Anemona, îți multumesc pentru vizita! Astept cu nerăbdare sa îmi iau revanșa și cu restul “nebunilorâ€. Numai bine! 5 Quote Link to post
daniel 13 1,019 Posted November 13, 2020 Share Posted November 13, 2020 Ai revenit, abia aștept să am drum pe la Mureș, să te revăd. 1 Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Buna seara! Zilele trecute, dupa destul de mult timp, am reușit sa o revizitez pe Anemona. Știind ca voi trece prin Tg.Mureș, am trimis din timp un sms (fără prea multe așteptări - ma tine minte, nu ma tine, am noroc, nu am...) și spre surprinderea mea am reușit sa primesc răspuns afirmativ de la domniță. M-a dirijat către locație: bloc nou, discret și accesibil. Anemona este o drăguța, poate prea drăguța pentru un timorat ca mine . Este aceeași păpușică pe care o știam și pe care și voi o știți. Am fost din nou încântat de dansul, zâmbetul și modul ei lipicios de a te relaxa. A fost din nou o experiența placuta pe care abia astept sa o repet. Locație 10 (detalii oferă domnișoara), tot ce trebuie pentru a fi de 10.OP - 9,5 - nu sunt fan OP deși tehnica Anemonei este prea buna și nu rezist mult.NP - 10 - e bun tare, știu de datata trecută ca de data asta nu am mai apucat Anemona, îți multumesc pentru vizita! Astept cu nerăbdare sa îmi iau revanșa și cu restul “nebunilor”. Numai bine!Multumesc de vizita, cu mare drag ne vom revedea :girly :feet :hug1 Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Ia uite motivul pentru care nu răspunde la mesaje.. A fost ocupată cu mine mai toată ziua și e posibil să fie ocupată toată săptămâna iar fata când lucrează nu răspunde la mesaje. Pricepi sau trebuie sa-ti desenez? :girly :girly Ai uitat ceva la mine ....daca nu vii sa ti-l inapoiez il pastrez eu :boob :boob :boob Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 Ai revenit, abia aștept să am drum pe la Mureș, să te revăd. :girly :girly Cu mare drag ,Daniel te pup 1 Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 S-au aliniat astrele,am revizitat-o pe superba domnisoara Ane,are ceva aparte,stie ce si cum sa te faca sa te trimita in al noualea cer.A demonstrat din nou este o persoana cu mult caracter si personalitate.Iti multumesc pt primire,totul a fost la superlativ,ce note as putea da la o "profesoara in arta amorului"Multumesc mult 😘 🤗 1 Quote Link to post
anemona 0757470185 2,715 Posted November 14, 2020 Share Posted November 14, 2020 ...heii bebilina abia astept sa te revad , sa avem clipele noastre minunata . Te pup dulceeeeCu mare drag ... 🤗 1 Quote Link to post
Guest reemy79 Posted November 15, 2020 Share Posted November 15, 2020 :girly :girly Ai uitat ceva la mine ....daca nu vii sa ti-l inapoiez il pastrez eu :boob :boob :boobȘtii că eu sunt superstițios și nu mă întorc din drum dar chiar te rog să-l păstrezi cu grijă până la următoarea vizită. Revin curând..🤗 😚 Quote Link to post
Membru Premium extraterestru78 3,189 Posted November 16, 2020 Membru Premium Share Posted November 16, 2020 Ioi ioi ioi, ce aven noi aici, a aparut Ane... sper sa reusim o intalnire cat de curand, ca sa terminam ceea ce am inceput la intalnirea anterioara... te pup draga! 😘 3 Quote Ceea ce nu trăim la timp, nu mai trăim niciodată Link to post
x the impaler 5,095 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Ai aparut preaminunata? :innocentPe unde oare ai umblat?Ca disparusi tu dulce fataBanuiam ca te-ai maritatDe doru-ti mi s-a pus o pataSi te-as cam pune la spalatMi-e pofta rau de tine fataDe dans si de o tranta-n pat :feetVad ca nu-ti mai citesti whatsappuLa mine nu te mai gandesti...Si astazi ma cam doare capuCand citesc cum te tavalesti Cu alti colegi de suferinta :slap2Ce credinciosi te-au asteptatSi stau la coada cu credintaSa prinda loc in al tau pat :boobE coada la tine la usa?Cu lupte sau stau ordonat? :laugh2Ca esti dorita, mai papusaSa stii, nici eu nu te-am uitat... :serenade 8 Quote Link to post
mivanul 567 Posted November 16, 2020 Share Posted November 16, 2020 Vad ca nu-ti mai citesti whatsappuLa mine nu te mai gandesti...Si astazi ma cam doare capuCand citesc cum te tavalesti Pai Ane' nu mai are de mult whatsapp 5 Quote Link to post
misteryoboy 70 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Mulțumesc mult Anemona pentru ca miai făcut dimineața însorită 😘 😘 😘 😘.Te pup frumoaso! 2 Quote Link to post
fritz86 14 Posted November 17, 2020 Share Posted November 17, 2020 Iooi tu fata tu.. esti fenomenala ca intotdeauna ;) 2 Quote Link to post
olymp 389 Posted November 18, 2020 Author Share Posted November 18, 2020 Am revizitat-o pe Anemona dupa mult timp...De obicei mai ca simțeam fluturași in stomac.... azi am si văzut:)Faina tare fata asta! Tare tare. 4 Quote Link to post
Recommended Posts