Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Pozele ca pozele, dar sa o vezi in realitate. Si chiar sa o auzi.P.S. Acum am inchis telefonul cu ea. Bineinteles ca i-am spus si prin viu grai sa se sarute (cu mine :laugh2) si tot degeaba. Cred ca mai ramane sa-i trimit un porumbel zburator si daca nici asa nu cedeaza nu mai stiu ce sa fac.Cu scrisoare (parfumată) ai încercat? :)Chiar ieri eram în complex, stăteam la coadă să-mi cumpăr o gogoașă cu Fineti. :DCitisem cu foarte puțin timp înainte postarea Evelinei cu adresa ei (zonă, stradă, număr... Etaj :) ) și mă gândeam că sunt la 2 pași și câteva trepte.În colț la Atu. Am vrut să aprind o țigară cât timp stăteam la coadă dar nu mai mergea bricheta. Atunci m-am gândit să-i scriu să-mi arunce o brichetă pe geam (aș fi sunat-o dar n'aveam minute) dar mi-a fost frică să nu mă nimerească'n cap! În altă ordine de idei, frumoasă relația voastră. :)
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 8, 2019 Cu scrisoare (parfumată) ai încercat? :)Chiar ieri eram în complex, stăteam la coadă să-mi cumpăr o gogoașă cu Fineti. :DCitisem cu foarte puțin timp înainte postarea Evelinei cu adresa ei (zonă, stradă, număr... Etaj :) ) și mă gândeam că sunt la 2 pași și câteva trepte.ÃŽn colț la Atu. Am vrut să aprind o țigară cât timp stăteam la coadă dar nu mai mergea bricheta. Atunci m-am gândit să-i scriu să-mi arunce o brichetă pe geam (aș fi sunat-o dar n'aveam minute) dar mi-a fost frică să nu mă nimerească'n cap! ÃŽn altă ordine de idei, frumoasă relația voastră. :)“Cozonacq†ai făcut o relatare foarte frumoasa a momentului tau de așteptare la gogoașa (și eu frecventez aproape zilnic gogoașa)poate ne intersectam vreodată și îmi faci cinste cu o gogoașa iar eu îți voi înmâna bricheta cu mare drag in mana ci nu in cap😂😂:))) 1
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 “Cozonacq” ai făcut o relatare foarte frumoasa a momentului tau de așteptare la gogoașa (și eu frecventez aproape zilnic gogoașa)poate ne intersectam vreodată și îmi faci cinste cu o gogoașa iar eu îți voi înmâna bricheta cu mare drag in mana ci nu in cap:)))Șansele să ajung și azi pe acolo sunt destul de mari. Te cinstesc cu o gogoașă. :)Cu o singură condiție... Să nu fie ultima rămasă cu Fineti! În cazul ăla, o împărțim. :)
evaevelina10 Reputație: 1210 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Martie 8, 2019 Șansele să ajung și azi pe acolo sunt destul de mari. Te cinstesc cu o gogoașă. :)Cu o singură condiție... Să nu fie ultima rămasă cu Fineti! În cazul ăla, o împărțim. :)Tocmai!si mie tot cu Fineti îmi place☺️ O împărțim “frățește”:)))dacă o sa fie ultima.Îți doresc o dup’amiaza placuta!
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 ... sa vorbesc cu tine,de fiecare data!...Dar de sărutat, niciodată
harddick Reputație: 443 Postat Martie 8, 2019 Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Telefon: 0772922822 Oras:Peste tot si niciunde Postat Martie 8, 2019 Tocmai!si mie tot cu Fineti îmi place☺️ O împărțim “frățește”:)))dacă o sa fie ultima.Îți doresc o dup’amiaza placuta!Eu,spre deosebire de voi am optat pt o pleskavita cu "de toate' dupa o vizita la tine.Asta pt ca am luat desertul la tine ,si tin sa te anunt ca a fost unul.dintre cele mai bune!!;),chiar daca a fost inainte.Un calduros si sincer "LA MULTI ANI"cu ocazia zilei de 8 Martie!!Si multe sarutari virtuale(cum ziceai tu )
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14339 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Martie 8, 2019 Dar de sărutat, niciodată Vai, cat esti de rau! Gata, nu mai merg cu tine nicaieri. 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14339 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Martie 8, 2019 Șansele să ajung și azi pe acolo sunt destul de mari.Te cinstesc cu o gogoașă. :)Cu o singură condiție... Să nu fie ultima rămasă cu Fineti! În cazul ăla, o împărțim. :)Dar o altfel de gogoasa, tot cu Fineti, nu ai vrea tu? De la eva, evident. 2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Dar o altfel de gogoasa, tot cu Fineti, nu ai vrea tu? De la eva, evident.E din ciclul va urma... Cândva :)
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14339 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Martie 8, 2019 E din ciclul va urma...Cândva :)M-am speriat. In loc de "din" am citit "la". 3
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 E din ciclul va urma... Cândva :)Am înțeles!Cândva după o manea.:laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Cândva după o manea.:laugh2Asta nu e treaba ta!
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Asta nu e treaba ta!Nici n-am zis c-ar fi a meaPoate nu sau totuși da? :laugh2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Nici n-am zis c-ar fi a meaPoate nu sau totuși da? :laugh2Tu N'ar trebui să fii altundeva?Întreb și eu... Doar așa. Nu neapărat că m-ar interesa! :)
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14339 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Martie 8, 2019 Tu N'ar trebui să fii altundeva?Întreb și eu... Doar așa.Nu neapărat că m-ar interesa! :) Poate e chiar la evaSi ii gusta gogoasa.E ceva rau in asta? 2
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Poate e chiar la evaSi ii gusta gogoasa.E ceva rau in asta?Mamă cum ai dat-o p'asta! :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Tu N'ar trebui să fii altundeva?Întreb și eu... Doar așa. Nu neapărat că m-ar interesa! :)Pai sunt altundevaMă aflu în mașina meaAscult chiar o manea :)
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Vai, cat esti de rau! Gata, nu mai merg cu tine nicaieri.Nu cred :P Știi că nu sunt un om rău. Și știi și de glumă ;)
Vizitator cozonacq Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Pai sunt altundevaMă aflu în mașina meaAscult chiar o manea :)Ți-am trimis cu dedicație! Să fii și atent la semne, Până ajungi la destinație. Sper să nu dai de belele! Să transmită cineva... Răutatea'i boală rea!E ca bârfa la cafea!! :)
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Ți-am trimis cu dedicație! Să fii și atent la semne, Până ajungi la destinație. Sper să nu dai de belele! Să transmită cineva... Răutatea'i boală rea!E ca bârfa la cafea!! :)Mulțumesc maria ta...Dedicații ti-oi mai daDe te faci băiet cuMinteȘi la fete iei aminte Ti-oi mai da și o cafeaDar acuma tot mai rarCă tu ai fost deja...La Irinuca :laugh2
Vizitator ccfdtig Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Evelina spune-mi dreptCine te-a muscat de...?Buza.:laugh2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14339 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Martie 8, 2019 Evelina spune-mi dreptCine te-a muscat de...?Buza. :laugh2Eu cu siguranta nu,Ca n-a ajuns porumbelu'Dar sper ca-ntr-o buna ziDorinta (mi) se va-ndeplini. P.S. Porumbelul calator trebuie sa o convinga pe eva sa se lase sarutata (de mine). Asta sa nu credeti ca am bagat aiurea porumbelu' in discutie :laugh2. 2
Membru Premium nellu2012 Reputație: 14339 Postat Martie 8, 2019 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Autor Membru Premium Postat Martie 8, 2019 Nu cred :P Știi că nu sunt un om rău. Și știi și de glumă ;)Stiu. Dar de sarutat, tot vreau sa o sarut pe eva. Am zas! 2
Vizitator gvbolovan Reputație: 0 Postat Martie 8, 2019 Postat Martie 8, 2019 Stiu. Dar de sarutat, tot vreau sa o sarut pe eva. Am zas! Facă-se voia ta! :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum