Sari la conținut

Annemona 0728398109 new


Postări Recomandate

  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Am căzut plantă la replica ta. Hombre .

Cât timp informaţia e corectă sursa nu contează. Voiam să ştiu dacă e mai mult spre slim sau mai sau mai mult spre curvy, că din poze e greu de estimat.

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:lux
  • Oras:lux

Stimate coleg, nu-mi dau seama daca esti nou pe aici si nu stii cum stau treburile (situatie in care ar trebui sa te abtii de la comentarii si sa stai mai mult pe observatie, pana te prinzi) sau o clona pusa pe scandal (motiv pentru care, profilactic, te-am raportat adminului ;)), dar sensul forumului este sa ne informam intre noi.

 

Fetele sunt, in general, ocupate si raspund cu intarziere sau deloc, deci nu e nimic rau daca cineva care le cunoaste poate aduce clarificari.

Plus ca, aici, multi am ajuns sa ne cunoastem intre noi (de exemplu, userul Fakeaccount imi este un prieten vechi, pe forum), asa ca nu e cazul sa te amesteci in discutie.

 

Asteptam recenzii si informatii utile din partea ta.

Aici fata e discretă. Bravo ei. O recenzie de la mine va fi la binca_blue dacă nu e cu deranj .

Link spre comentariu

am fost azi pe fuga, eram si terminat de oboseala, dar am vrut sa o cunosc.

locatie langa shaormerie, ok 9

ea - o tipa slim, inaltuta, cu picioare f frumoase, la fel tate, de 10. la fata mie mi-a placut tare, e frumusica foc, are ochi frumosi si un zambet prietenos. pasa stramta, care se umezeste natural . atitudine pro client, ok la vorba, ii dau 10

prestatia a inceput cu un fel de laba cu 3 degete, e adevarat ca gigel nu s-a trezit usor, apoi a urmat un OP bunicel, fara mari artificii de 7-8 si NP unde ea a participat si gigel a capotat. NP e ok, ar fi fost de 9 cred, daca eram eu in forma normala.

halat 100 pt 25 min, foarte ok. 

eu voi reveni, cand voi fi suficient de odihnit, daca ma primeste. 

fata chiar e ok!

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Anemona e o fată ok, arată bine spre foarte bine, eu am fost o singură dată, cred că nu ne-am potrivit sau nu a fost ea într-o dispoziție bună (înclin să cred în această variantă după ce am mai citit câteva recenzii, cred că se lasă influențată mai ușor de anumiți factori, încă nu a ajuns la un nivel profi...).

O să mai încerc încă o dată doar că mă reține faptul că are câteva servicii lipsă sau protejate, vedem😇 dacă mă mai primește după postarea asta🙊

  • Like 1
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut, am vizitat-o pe Anemona iar, și părerea mea despre ea a rămas aceași, și anume că această domnișoară își merită locul in Top, chiar daca serviciile ei sunt total protejate, chit că unii nu înțeleg asta.

 

Ceea ce bănuiesc că îi mulțumește pe toți, atât cât și pe mine, este atitudinea ei foarte chill, tot odată prietenoasa, și puțin glumeață, toate în același timp.

 

Aspectul este unul de fata proaspăt venita la facultate, studenta aia care îi face pe cei mai mulți să întoarcă capul, asta daca va place o fata slim cu sânii medii, și posteriorul bombat, perfect potrivite pentru corpul ei.

 

La prestație nu am ce sa adaug și nici de ce să mă plang, este foarte ok performanta ei, accepta poziții noi fara dificultate, scoate gemete plăcute, și se implica mai ales fiind deasupra. Iar la oral, pot spune că reușește să își facă treaba cu brio, cu ceva implicare, sa te simți că și cum ar fi neprotejat

 

Am deslușit misterul "neimplicarii" pentru a răspunde la întrebări, și mi-a explicat că nu răspunde la întrebări fără context, iar serviciile ei sunt aceleași ca cele din prima pagina. Iar la semnătură își va trece cândva serviciile, probabil după ce va începe anul universitar, pentru că da voi chiar futeți o studenta ðŸ˜

 

Eu m-am simțit ca și cu o prietenă bună, încă de la intrarea pe ușă, și până la plecare, dar pe care am venit să o fut, și să mă simt bineðŸ˜

  • Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...