Sari la conținut

Annemona 0728398109 new


Postări Recomandate

  • Oras:Error 404: Not found.
  • Oras:Error 404: Not found.

Am fost și eu vineri pe la Anemona. Doream să vizitez de ceva timp și am zis să profit acum, că săptămâna viitoare sunt plecat.

 

Contact exclusiv pe whatsapp, numărul din titlul topicului, programare respectată. Totul a decurs fără probleme.

 

O găsiți aproape de tineretului, zona centrală, un apartament primitor, dotat corespunzător.

 

Fata e foarte draguță, după cum zicea colegul, arată ca o vecină sau o colegă de facultate, naturală, mult mai slim decât pare în poze (chiar către skinny). Nu știu de ce uneori pozele nu indică corect proporțiile. Aș zice cam 170 cm și 50-52 kg. Dacă aveți fantezii cu o fată slim cu sânii mari, e ideală. Știu că fiecare are gusturile lui, dar eu zic că arată foarte bine.

 

Și socializarea a decurs bine, e prietenoasă, poți întreține o conversație cu ea. Nu au fost momente stinghere. O companie plăcută.

 

După ce ne-am cunoscut și am făcut un duș, am trecut la acțiune. Am început cu preludiu lângă pat, dar a sărit cam repede în pat. Te sărută pe corp, mângâie, cu mine nu a făcut FK. Oral cu încercări de DT, destul de reușite (am apreciat chiar dacă nu-s fan DT), nu rău. Totul protejat.

 

La normal se implică, am schimbat multe poziții (fără doggy/capră, care nu-mi place mie, cam toate), aș zice că LOT o avantajează cel mai mult. Se lipește de tine la misionar. Mi-a tăiat puțin avântul când a zis că o doare burta (bănuiesc că se referea la ovare/ uter) în poziția legs up missionary. Am schimbat imediat, dar nu e normal să o doară ceva indiferent de poziție. Dacă mă gândesc puțin acum ar putea și o indicație de apendicită, oricum ar trebui să consulte un medic.

Am terminat într-o variată de misionar. Nu m-a grăbit la final.

 

Eu aș mai reveni.

 

DTD nu știu exact, dar au fost cam 60 min, poate puțin mai mult. Amendă 200 roni.

 

PS: Anemona, că tot am vorbit de lubrifianți mai naturali, fără substanțe dubioase, poți încerca  https://www.sexshop.ro/index.php?page=produse_detalii&prod_id=6839 sau https://www.sexshop.ro/index.php?page=produse_detalii&prod_id=8168

  • Like 5
Link spre comentariu

Am fost si eu la Anemona acum câteva zile pt o descărcare...Este o tipă frumoasă... Dar eu am prins-o pe fast fuck...Probabil nu avea chef de treabă.. N am sa detaliez prea mult...Nu trecuse nici măcar 3..4 min de când începusem actiunea si deja m a luat cu celebra frază "te rog să te concentrezi ca să finalizezi" 😆

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Escorta

Am fost si eu la Anemona acum câteva zile pt o descărcare...Este o tipă frumoasă... Dar eu am prins-o pe fast fuck...Probabil nu avea chef de treabă.. N am sa detaliez prea mult...Nu trecuse nici măcar 3..4 min de când începusem actiunea si deja m a luat cu celebra frază "te rog să te concentrezi ca să finalizezi"

Eu nu cred ca am spus asta și as vrea totuși sa detaliezi :)
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salutare!

După vreo 2 luni de work from home, astăzi a trebuit sa ajung pt câteva ore la birou. La întoarcere, mi am adus aminte ca Anemona e oarecum în drumul meu și am zis sa încerc o programare asa din scurt. Whatsapp, mi a răspuns prompt, și profitând de faptul ca tocmai i se anulase o programare, în 20 minute eram la ușa fetei.

Am stat ceva la taclale, ocazie cu care am aflat ca ar vrea sa se mute din zonă - așadar dacă știți vreo garsoniera de închiriat în zona Mall Vitan, o puteți contacta pe Anemona😉

Apoi am fost la duș și la întoarcerea în camera am început sa ne mângâiem și sa ne sărutam lângă pat, am ajuns pe nesimțite și în patul Anemonei😋

Nu o sa descriu în amănunt acțiunea,

Doar niște note, ca să fiu regulamentar:

Anemona-9.5 - slim, sâni mari, fund bombat, parul lung, pe scurt genul meu femeie, parca făcută asa în ciuda pulii😀

Oral-9.0- doar pentru ca e protejat și lipsește CIM-ul, în rest ff bun, umed, o ia adânc, o linge, pare sa ii placă.

Normal - 9.5- schimbat mai multe poziții, la caprita priveliștea e încântătoare, la fel și la LOT😋

Igiena-10- pasarica curată, epilata, fara mirosuri suspecte😋

GFE-9.5- o persoana isteață , cu care îmi găsesc cu ușurință subiecte de dezbătut, am avut parte de mult FK (mulțumesc ca ai ținut minte ceea ce îmi place👌)

Halatul - 250 lei pentru o oră, raport calitate / preț supraunitar dupa părerea mea😉, la cum arata și ce face cred ca ii merita pe deplin.

Merci Anemona 🤗

  • Like 6
Link spre comentariu

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Nu are rost să mai detaliez... A trecut nu sunt supărat..te am înțeles poate erai plictisită și nu aveai chef se mai întâmplă să mai ai si zile dastea... Te pup o zi frumoasă

Ai fost la finalizare ? Daca da, e de inteles . Are scoala Andrei25s.

Finalizarea la ea e 20 minute,daca ai tupeu  faci scandal si poti ramane inca 5 minute.

Iar ora este  40 -45 minute. La 200 ora nu te suparai  e frumusica, reveneai, dar acum la 250, inseamna cam 400 ron 60 minute.

N-ai prins-o din intamplare ,asa e de obicei , e ca Andra, dar nici altele nu - s mai bune, oricat s-ar scrie p-aici. 

Deci, merita la 200 ora,era afacere la ce e acum pe piata. Era 200 fin. de 40 minutele.  :laugh2

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...