Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

O sa las cateva impresii din Palma:

 

Insula e mult mai libertina si viata mult mai chill decat in restul Spaniei, au propria lor administratie, jurisdictie etc. Cannabisul e legal, gasesti magazine de unde cumperi marijuana (totul legal, cu bon, cu tot ce vrei), gramul e 15 euro sau 20 de euro(daca vrei mai strong), berea cu marijuana e 4 euro. Prostitutia e legala de asemenea, exista o strada Calle de la prostitutas (Calle de la Sindicat in Placa de Sant Antoni la vreo 5 minute de mers de Placa d'Espanya) unde gasesti fete oricand. Oralul incepe de la 20 iar futaiul de pe la 30. Majoritatea romance(ca si stripteusele si maseusele - de fapt orice bar de striptease si salon de masaj ofera si sex). In general, sexul e o banalitate, vezi asta imediat vizitand magazinele de suveniruri unde se vand falusuri imense.

 

Bordelurile sunt cam putine in Palma in centru. Am fost la Lotus Spa unde pt un masaj erotic + futai de 30 min total cereau 90 euro. Cam mult plus ca erau cam toate românce si cateva din Rep Dominicana. La acest capitol cam slabut, departe de ce ofera Madridul de exemplu.

 

Fete si pe anunturi normal o gramada, 60/70 juma de ora si 100 pana la 120 euro ora, cele mai multe in zona Passeo Maritimo.

 

Cluburile de noapte cam slabut, sunt toate adunate undeva in afara orasului si sunt mai mult genul discoteci (de la noi comparand pt ca la ei discoteca se numesc toate).

 

F usor sa marchezi la localnice, fetele sunt f sociabile, relaxate, pline de viata, fara arfe de printese dar trebuie sa stii spaniola cat de cat. Eu unul nu sunt fluent dar vb destul de bine cat sa leg o conversatie(si asta numai din vizite in concediu in Spania), daca as sta o luna in Spania, as vorbi fara probleme.

 

Oricum se merita per total sa veniti in Palma, plaja e excelenta, curat, apa de un albastru deschis si f limpede.

  • Like 2
Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

referitor la preturi, este mai ieftin decat in orasele mari precum Madrid sau Barcelona. La mancare, ai cam toate brandurile mari KFC, Mc, BurgerKing, pizerii. Poti avea o masa la 7 euro la BurgerKing. Eu am mancat cel mai des la un restaurant thailandez, tăiței și creveți la 11 euro, de exemplu. Adica decat sa mananci la BurgerKing mai bine la un restaurant asiatic. Si mai sunt si restaurante italienesti cu tot felul de burgeri mediteraneeni, facuti din aluat de pizza cu mozarella = 6 euro, te saturi dintr-unul. Deci, nu sunt preturi de speriat. Oricum, eu nu ma duc sa dau spargere la mancare la mare, mananc putin, usor si finutz. La munte e altceva. 

  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...