Sari la conținut

0735628319 - Studenta


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Nu am mai scris de ceva timp pe aici dar m-am gândit ca este păcat sa nu fie trecută fata asta in catastifele nimfomane.com si de aceea am hotărât sa scriu câteva rânduri despre ea.

Am sunat la numărul din Publi si îmi raspunde o voce foarte sexy, fără “accente” dubioase si fără lipsa acută de chef (ceea ce găsim mai tot timpul). Ma uit repede in anunț sa nu fi greșit cumva orașul si cer detalii. Fata îmi explica foarte frumos ce oferă si tot ce ma putea interesa. Stabilim ca in 15 minute sa o sun din nou de la Giulia. Ajung acolo si înainte sa o sun cobor si iau o floare pentru ca așa e frumos cu ocazia zilei de azi.

Ma ghidează pe străduțele de prin zona si ajung in pofida orientării mele in spațiu fix la scara domnișoarei. Îmi deschide usa îmbrăcată lejer intr-un top si bikini ce acopereau cel mai frumos fund pe care l-am văzut in Ploiesti de foarte mult timp. I se luminează fata când ii spun la multi ani si ii ofer floricica. Ma poftește in dormitor unde o întreb dacă putem discuta la o tigara. Încercând sa aflu cât mai multe detalii despre preafrumoasa domnita, îmi spune ca este in vizita prin Ploiesti de la Capitala si ca studia mai devreme... O companie foarte plăcuta si o cursivitate a ideilor ce greu mi-a fost sa întâlnesc in acest domeniu. Foarte deschisă, zambareata, glumeața cu niște ochi foarte veseli ce te face sa te simți foarte confortabil intr-o discuție in compania ei. După finalizarea tutunului inițial m-am ridicat si hotărât fiind sa stau o ora am lăsat banii pe comoda si am trecut la dezbrăcat trăgând cu ochiul la făptura ce se dezbracă in celălalt colț.

M-am suit in pat si am întrebat-o ce am voie (ma enervează cartonașele galbene din timpul actului - piere cheful) si primindu-mi răspunsul ma las dezmierdat de mâinile ei trecând pe pieptul meu si alunecând înspre pula ce era cam nepregătită pentru asemenea surpriza plăcuta. :) Coboară de pe piept cu sărutări pana ajunge jos unde își plimba de doua ori buzele pe junior si apoi îl înghite pe al meu tot si își mișcă gâtul apucandu-ma de coapse si trăgându-se înspre mine. Nu îmi venea sa cred ca se poate așa ceva si ca am avut norocul sa dau de ea. A continuat cu ruperi de ritm, cu sărutări tangente si directe pe zonele adiacente in timp ce îmi alunecau degetele pe trupul ei arcuit. Sincer nu cred ca mai aveam prea mult si îmi spune : “nu fac finalizare orală” (cartonașul galben) ceea ce m-a mai calmat puțin si mi-am luat gândul de la ce aveam de gând sa fac :) A continuat încă vreo câteva minute după care s-a întins peste mine si a luat un prezervativ si gelul de pe noptiera. M-a îmbrăcat si am poftit-o deasupra si aplecandu-se peste mine ma începe sa se miște la început timid si apoi cu mai mult ritm. Cum nu mai aveam mult i-am luat fundul in mâini si am trecut la atac pana când mi-am dat drumul glorios si extaziat.

Am mai fumat o tigara si am mai povestit una alta, printre care si despre forum. ;-)

Lungiți in pat discutand ma tot îmi tot fura ceva atenția si asta fiind fundul fetei așa ca ma hotărăsc sa iau problema in mâini la propriu si i-am făcut un masaj scurt... cam cât sa redevin apt de prestări servicii :) Am revenit la poziția inițială unde eu întins pe spate si mult mai încrezător in rezistența mea dând la oparte factorul surpriza o priveam cum își repeta actul perfect inmagazinandumi de data aceasta si vizual senzațiile. Poate ca obosise si poate ca eu nu aveam nesimtirea sa o las acolo încă doua ore așa ca se repeta ritualul de pregătire a copulatiei (necesar dar nimic sexy in partea asta). Se întinde pe spate si ma invita sa o privesc lăsându-ma sa analizez păsărica umeda ce urma sa o posed. Păcat ca era mânjită cu gelul ăla... foarte apetisant arată. Poate data viitoare :D Incep si pompez in minunata făptura încolăcita de gatul meu rugându-ma sa nu îmi obosească brațele prea repede (am si eu o vârsta deh). Mișcându-ma atent îmi aduc aminte ce m-a surescitat inițial pentru ce făceam si o rog pe fata sa se întoarcă cu spatele. Am simțit ca mi se scoala pula a doua oară :) Doamne ce priveliște... Am potrivit unghiul de fuga astfel încât sa îmi păstrez calitatea imaginii si nu am mai ținut cont nici de batranete, nici de ficati, plamani sau alte boli geriatrice si am dat tot ce puteam da in acea minunata creație terminând fără suflare peste saraca domnița.

Note:

Locatia : 10 - patul ăla nu o mai duce mult dar merge si din picioare :)

Igiena : 10

Aspect : 10 O fata simpatica, naturală, fără artificii si “open-minded” :) Sânii micuți dar fermi si un fund deosebit de apetisant. As zice perfect (pentru mine).

Oral : 10 - Deea cu fundite era mai kinky si puțin hard dar as zice ca se apropie foarte mult.

Normal : 10 - nu am cum sa nu dau nota asta pentru priveliștea aia.

Anal : Nu :( - nici eu nu sunt un fan dar la așa ceva as putea deveni :)

FK : Nu :( păcat, ar fi fost o experiența completa

GFE: 10 nu stiu dacă am mai discutat vreodată atât de dezinvolt cu o escorta. Foarte isteață fata

Halatul: 100/200 este Superofertă

Părți nasoale : nu este din Ploiesti dar intenționează sa lucreze aici ceva timp. Din păcate nu are un program fix si din câte mi-a spus o sa se întoarcă săptămana viitoare. Poate o sa anunțe aici când se va întâmpla asta.

De revenit : cu siguranța

De recomandat : fix doar “domnilor manierați” :)

 

Va doresc mult noroc sa o prindeți si poate dacă insistați si voi ne va posta aici programul ei de lucru de acum înainte! ;-)

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Somewhere
  • Oras:Somewhere

Va doresc mult noroc sa o prindeți si poate dacă insistați si voi ne va posta aici programul ei de lucru de acum înainte! ;-)

ENERVANTULE !!!🤔

Azi dimi ma uitam contrariat pe anunt, intrebandu-ma "sa fie?!, sa nu fie!?"...

Cum altii mai au si job, stresant uneori😀, n-am putut sa ma fofilez azi, nici macar de-un phone...

 

Sa-ti fie de bine!

Si welcome back! 😉

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:PeTron
  • Oras:PeTron

Baieti creolele.astea nu se.lasa asa usor schimba anuntul si numarul cautati posibil.so.gasit cu alt anunt si nr de tel schimbat o fi belit ochii fatuca a vazut ce roman a scris jony si a inceput sa se sufoce vai daca vine o.armata de.perversi peste mine si nu fac fata ia sa schimb macazul

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Părți nasoale : nu este din Ploiesti dar intenționează sa lucreze aici ceva timp. Din păcate nu are un program fix si din câte mi-a spus o sa se întoarcă săptămana viitoare. Poate o sa anunțe aici când se va întâmpla asta.

De revenit : cu siguranța

De recomandat : fix doar “domnilor manierați” :)

 

Va doresc mult noroc sa o prindeți si poate dacă insistați si voi ne va posta aici programul ei de lucru de acum înainte! ;-)

Pai!? Credeam ca a rămas regula cu “am citit notele” :)

  • Like 1
Link spre comentariu

Relecturand succint recenzia lui Ion Legendarul am aflat ca fata studiaza si asa im explic de ce nu raspunde la tel. o fi avanf treaba serioasa cu matematicile superioare, fizica cuantica, astrofizica, chimia organica si anorganica...da-ne dreaqu pe noi de porci, numai la sex ne gandim...

  • Like 2
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Domn Fuckustein, chestia cu studenția este mai mult sau mai puțin importantă (spre deloc). Nu țin minte numele de scena ale fetelor. Mi se par irelevante si total perisabile. Nu bag mâna in foc nici pentru povestea din spatele profesiei deși mi-ar plăcea sa fie adevarata - de-abia aștept sesiunea de vara :D

Ce face fata in pauzele de studiu este cel mai important ;-)

 

Revenind la problema in sine, fata are prostul obicei sa nu răspundă la telefon când este cu un client. Sincer si eu m-am simțit puțin aiurea... pai cum dom-le fără sa auzi live: “Da e valabil. Oral normal.... pai in 5 minute {uitându-se la tine care luasei o ora acum 10min}” conchizând cu tradiționalul “nu mai avem timp de un număr” sau “încearcă sa termini!” sau “nu te mai termini!?”... Nu stiu ce-o fi cu ea... nu cred ca a stat destul in Ploiesti. Sa speram ca “lecția” asta nu o sa o învețe prea curând.

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator maaoos
Reputație: 0

Am ajuns si eu la domnisoara recent. Intors in Ploiesti pret de un weekend am zis sa mai fac si eu o scanare a ofertei din zona si chiar citisem topicul asta asa ca aveam in vizor. Sun, raspunde, ma programez. Tic tac tic tac, astept, skip pana ora convenita cand ma duc in zona paltinis vest si ghidat foarte bine de ea ajung pana la bloc.

Intru la ea si dau de o domnisoara foarte foarte faina din toate punctele de vedere. De la sine incepem a purta o discutie blana de parca ne stiam de ceva vreme si singurul lucru care ne opreste din a o continua este faptul ca calcaiele incepuse a face scantei si gandul ca in curand urma o alta programare, of.

Actiunea a fost foarte reusita, la oral tipa e guru, nu are nicio problema in a te devora, iar la normal se vede ca stie si ii place. Eu m-am subrezit putin la un genunchi insa n-am iertat-o deloc si am bifat mai toate pozitiile de baza, bucurandu-ma de privelistea oferita de fiecare in parte. Totusi, cand am intors-o cu spatele s-a terminar Si normal ca am zis sa ma bucur de inca o repriza rapida de oral inainte de a termina. Chiar a fost o runda faina de care nu prea dai des. 

 

 

Note:

Locatia - vest pe langa paltinis

Tipa - foarte mult pe stilul meu, capabila de a conversa si cu un aspect incitant. Arata bine bine ce sa mai

Oral - 10, cine ma stie cunoaste ca nu ma arunc cu notele la acest aspect. de cand merg eu la domnite am impartit 2 note de 10 la acest capitol. Unei tipe din constanta pe care am prins-o in bv si domnitei in cauza. Foarte bun, deep cu usurinta, atentie la zone adiacente, nu depinde de mana, dar stie sa o utilizeze la nevoie. Singurul lucru care mai poate fi imbunatatit in teorie sunt privirile si eu stiu, alte lucruri pentru atomosfera. Ca tehnica e top

Normal - 10, 

Link spre comentariu
Vizitator maaoos
Reputație: 0

Am ajuns si eu la domnisoara recent. Intors in Ploiesti pret de un weekend am zis sa mai fac si eu o scanare a ofertei din zona si chiar citisem topicul asta asa ca aveam in vizor. Sun, raspunde, ma programez. Tic tac tic tac, astept, skip pana ora convenita cand ma duc in zona paltinis vest si ghidat foarte bine de ea ajung pana la bloc.


Intru la ea si dau de o domnisoara foarte foarte faina din toate punctele de vedere. De la sine incepem a purta o discutie blana de parca ne stiam de ceva vreme si singurul lucru care ne opreste din a o continua este faptul ca calcaiele incepuse a face scantei si gandul ca in curand urma o alta programare, of.


Actiunea a fost foarte reusita, la oral tipa e guru, nu are nicio problema in a te devora, iar la normal se vede ca stie si ii place. Eu m-am subrezit putin la un genunchi insa n-am iertat-o deloc si am bifat mai toate pozitiile de baza, bucurandu-ma de privelistea oferita de fiecare in parte. Totusi, cand am intors-o cu spatele s-a terminar Si normal ca am zis sa ma bucur de inca o repriza rapida de oral inainte de a termina. Chiar a fost o runda faina de care nu prea dai des. 


 


 


Note:


Locatia - vest pe langa paltinis


Tipa :  foarte mult pe stilul meu, capabila de a conversa si cu un aspect incitant. Arata bine bine ce sa mai


Oral : 10 - cine ma stie cunoaste ca nu ma arunc cu notele la acest aspect. de cand merg eu la domnite am impartit 2 note de 10 la acest capitol. Unei tipe din constanta pe care am prins-o in bv si domnitei in cauza. Foarte bun, deep cu usurinta, atentie la zone adiacente, nu depinde de mana, dar stie sa o utilizeze la nevoie. Singurul lucru care mai poate fi imbunatatit in teorie sunt privirile si eu stiu, alte lucruri pentru atomosfera. Ca tehnica e top


Normal - 10 - stie, se baga, ii place, sare, nu se joaca. Perfecta de tavaleala


Pret - 100 lei, o investitie geniala


Experienta : 10 - m-am simtit foarte bine, sper sa o mai revad

Link spre comentariu
Vizitator maaoos
Reputație: 0

Daca poate cineva sa stearga prima tentativa de recenzie, am apasat eu din greseala pe postare cand nu era completa. Sau daca imi aratati mie cum pot face asta, eu nu am gasit.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...