Sari la conținut

0735628319 - Studenta


Vizitator j0hnny_legend

Postări Recomandate

Doza, zi-ne ceva, nu ne mai tine in fierbere; tu sti sigur de viata ei; eu am rupt legatura cu ea de ceva vreme, din ratiuni ale vietii mele personale si acum, sincer, imi pare rau ca nu mai am de unde sa o iau; am tot incercat pe numarul pe care il stiam, mesaje etc...si nimic...sunt sigur ca ea m-ar primi cu bratele deschise dar...nu stiu cum sa dau de ea...

  • Haha 1
Link spre comentariu
Vizitator vasile_69_69
Reputație: 0
On 12/9/2020 at 3:49 PM, chev007 said:

Daca ai test negativ, atunci e in regula. Dar simpla vorba a cuiva "sunt sanatos" nu inseamna ca nu e infectat si ca nu poate infecta pe altcineva. Aici e perversitatea acestui virus, se transmite de la asimptomatic la asimptomatic pana ajunge la cineva care sfarseste cu un furtun in gura intr-un spital romanesc. 

Poti sa confirmi ca fata face dus dupa fiecare client? Daca face o data la 3 clienti si nici nu schimba cearsafurile, sansele ca unii sa lase acolo virusul iar altiii sa il ia, sunt mari. Daca tu nu ai luat, iar altul a luat, nu inseamna ca acela minte, inseamna doar ca tu ai avut noroc.

 

On 12/11/2020 at 2:35 AM, chev007 said:

"Esti precaut sau esti prost!" Din anii '60 si pana acum nu cred ca au murit 200 de oameni pe zi in Romania de la coronavirusuile tale si nici nu a fost blocata terapia intensiva. Poate era plin acum 4 ani la Floreasca, dar acum sunt pline spitalele din toata tara! Cultura medicala din mass-media? In mass-media vorbesc doctori cu vreo 10 ani de facultate si implicati in fenomen. Tu ce studii si experienta in medicina ai, in afara de ce ai citit pe facebook si ce ti-au mai zis vreo 2 prieteni la fel de inteligenti ca tine?

Si ce mortii tai imi zici tu mie ce sa fac, bai creier imaculat pe care patineaza musca!?

 

N-am fost si nici nu o sa ma duc. Iar teama nu imi e pentru mine, ci pentru cei apropiati mie. N-as vrea sa ma duc la vreuna dupa un idiot ca biliape, care stie el mai bine cum e cu gripa si cu spitalele, sa iau ceva si sa transmit familiei. Studenta daca e asimptomatica sau a avut deja vreo forma usoara, a dezvoltat anticorpi si e imuna pentru o perioada. Am cunostinte care au avut forme usore, dar 2 prieteni care au sub 33 de ani au facut forme grave. Nici ei nu prea credeau, dar daca il vor vedea acum pe biliape, sigur ii vor da niste flegme pentru opinia lui!

 

On 12/12/2020 at 2:20 AM, chev007 said:

Aha, doctorii de pe tot globul intra la categoria lozinci, iar jegurile oligofrene semi-analfabete cu 3 clase facute la ff, care abia leaga 2 cuvinte, stiu mai bine cum sta treaba!

Idiotul l-a inceput, eu doar i-am raspuns!

Nici war, dar nici peace cu cretinii! Just ignore.

 

On 12/12/2020 at 2:25 AM, chev007 said:

Normal ca nu are rost scandalul, de fapt nu are rost nici macar un schimb de 2 cuvine cu un specimen ca ala! Idiotul a jignit, eu doar i-am raspuns!

Ia uite peste ce am dat aici

Mai bine mureai bai prostule oricum degeaba respiri 

Link spre comentariu
  • Oras:Cocorăști
  • Oras:Cocorăști

Să reiterăm discuția despre mass-media aservită, cea oficială fiind peste tot la nivelul AghitProp, și așa - zișii medici, pe care doar micimea și apetența lor pentru umilință i-a pus în posesia unei diplome (carton frumos, nimic mai mult în sine)? 

Motiv pentru a face medicina: că nu e atâta matematică 🤣, sau că "ajungi pe gărzi și dormi, da-i în pizda ma-sii, dracu sa-i ia" etc. 

Link spre comentariu
  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Salut! Fratilor, una se intreaba despre fata, studenta in cazul actual, si alta răspundeți voi, legat de cu totul alte subiecte care s-ar incadra pe alte forumuri.

Sa revenim!

Ce s-a intamplat cu fata si care stiti de ea?!?

Fara mistouri si alte prostii!

Multumesc!

Link spre comentariu

  • Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti

Unde o fi  studenta noastră născută prin '95, sau Maimuțica, porecla ei din cartierul unde locuia în București. Din păcate ne pleacă "valorile". Din punctul meu de vedere, cel mai bun GFE pe care l-a văzut Ploieștiul. Maimutica, dacă din întâmplare citești, să știi că mie și multora cred ne este dor de tine. Oral, normal de excepție. Eu, recunosc, am avut parte și de anal. Să fii bine.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...