Sari la conținut

Postări Recomandate

  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare colegi

nu stiu daca ati fost aici dar nu am gasit topic si as vrea sa fie ca sa nu mai treceti prin ce am trecut eu

fata e ok 20 ani dar miroase groaznic

cred ca are ceva probleme acolo jos

am mai fost la fete dar asa rau nu am gasit ....

succes si mai postati si voi prospaturi;)

 

locatie bozieni primul bloc de langa carrefour(fosta Billa)

ps nu e fata de la parter ana parca o cheama

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Am vizitat-o si eu cu ceva timp in urma. Locatia este cea descrisa mai sus primul bloc scara 1. Am sa descriu pe scurt actiunea. Pozele sunt ale ei.

1.65-1.70 m, foarte slaba (cred ca nu are mai mult de 45kg). Sanii, inexistenti. La fata este banala, de taranca venita sa faca un ban la oras.

Cu toate ca aveam nasul infundat dupa o raceala am simtit si eu un miros ciudat.

Inceput un oral protejat la cererea mea. Pentru ca o molfaia ca o baba fara dinti  bomboana si junioru nu dadea semne de viata am cerut sa scoata balonasul si sa o suga asa la care ea imi raspunde ca trebuie sa-i platesc inca o finalizare. Eu nedumerit intreb cand s-a produs prima ?

Imi raspunde daca am cerut oralul prot la inceput si dupa neprot inseamna 2 finalizari (ii platisem o fin adica 50). Am incercat sa-i explic caci calculul ei nu este corect insa degeaba. Vazand ca nu o scot la capat cu proasta i-am spus ca ii platesc o ora (100). Intre timp junioru se trezise la viata a pus prez si am finalizat normal . Dupa ce ii dau restul de bani ma uit pe telefon sa vad cat timp a trecut de cand am sunat de la scara blocului. Erau fix 20 min. Ii spun lucrul asta ca au trecut doar 20 min si am platit o ora iar ea raspunde ca la ea ora inseamna 30 min.

Concluzia trageti-o singuri. Pentru mine clar este de evitat.

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

O escorta de evitat, am fost la ea azi, are locația lângă Hanul lui Manuc, întrarea dinspre centrul vechi.La telefon răspunde repede,iti da detali ok, chiar pare ok. Ajuns în locație într-o casa monument istoric cred ca bulina roșie de sta sa cada.. întru îmi răspunde o tipa slaba puțin plictisita la vorba și pregătită parca sa doarma decât sa aștepte clienții. O întreb cât este finalizarea, spune ca 50/15 minute și ora 100..stiind ca mi dau drumul mai greu.. zic ca stau o ora.. la care ea.. dar stau ca eu nu ma fut o ora incontinuu.. si o întreb.. pai ora nu e ora.. la care ea nu doua finalizări de 15 min... deci tragem concluzia ca maxim 30 min.. imi face oral.. fara balon.. după 5 minute.. "hai punem balonul.. ii zic sa nu ma grăbească.. ca am plătit 30 min.. începe sa ifteze.. ii zic apoi sa se pună deasupra., ea=nu stau deasupra. dacă vrei capra.. se pune capra.. menționez ca are un pat din cadru de fier.. care sa rupt bucăți.. după ce continui capra pe covor preț de încă 5 min.. imi zice ca ea nu mai poate.. exact când finalizam în balon.. asadar 100 pt 15 min maxim și pe graba.. total de evitat.. o grabitaaa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...