Sari la conținut

0734408875 Cristina ♥️


Postări Recomandate

  • Oras:.
  • Oras:.

Ați fost, sunteți și veți rămâne una din preferatele mele.

Ma inclin!

 

 

Te apreciem enorm și ne bucura faptul ca ești aici pt noi.

Cu stima!

Domnule @danut , in afara de aceste minunate limbi in cur virtuale ne mai puteti spune si altceva ?

  • Like 6
  • Minus 2
Link spre comentariu

Am fost eu de 3 ori și recomand!Tipa este politicoasa educata!Aspect 9 corp 9 servicii 9!Oral protejat cu atenție sporită la părțile adiacente!Igiena impecabila!FOARTE RECEPTIVĂ la ce ii ceri fara fițe si figuri!Acum fiecare cu gusturile lui insa pentru mine a fost mai mult decât ok chiar nu am ce sa ii reproșez!La normal se mișcă bine își da silință sa te simți bine și sa pleci mulțumit!A dorit sa ma servească cu visiki insa fiind cu mașina am rămas la o cola!De revenit?Eu am fost mulțumit și o sa continui sa o vizitez.O seara buna spor la ciocane!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest

Sarlatanule pai hotaraste-te acum te rog 😂😂😂 ori ai fost la mine ori la Fortuna 😂😂😂 lesinez, Doamneee ce e aici. Va pup dragilor 😘😘😘 lasati povestile pt aia mici. Haideti, si lasati recenzii pt ceilalti ca de povestile voastre e satula toata lumea.

Cine e Fortuna? Zeita ta? In Romana nu exista forma " lesinez ", elevato! Scrisul te strica fata.

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Buna dragii mei,

 

Le iau pe rand. Lesinez este o gluma simpaticule 😊 o vb de a mea. Imi cer scz ca nu am raspuns ieri la tel a trebuit sa anulez programarile deoarece nu m-am simtit bine deloc. Gentlemanii care au mai fost la mine - va cer scz pt anulare. Cred ca am mancat ceva nu prea ok si mi-a fost rau toata ziua, noaptea. Azi sunt bine si incep programul de la 11. Panoramic nu isi are rostul sa tot suni ca am vazut ce scriu fetele si asa mai departe. Referitor la autocarul spre IT, nu e cazul. Stiti ca nu intru in polemici. Cei care au fost la mine au revenit si revin. Ceea ce e important e sa ne simtim bine impreuna. Restul sunt povestile unor pacalici care nu au nimic mai bun de facut toata ziua, decat a sta in spatele unei tastaturi si sa butoneze din folclor povesti cu Azor. Oamenii seriosi niciodata nu vor pleca urechea la asemenea “ grozavii “. Chiar e o nebunie aici 😂. Una peste alta, va astept azi de la 11. Spor la dat din buci si la respectat femeile. O zi frumoasa dragii mei 🥰😘🥰😘

  • Like 3
Link spre comentariu

Vizitator falcosul
Reputație: 0

Am fost. 

 

Am intarziat cam 6 minute (trafic de bucuresteni turbati, care nu stiu ce pizda ma-sii faceau la ora aia). 

 

Programarea a fost facuta in seara dinainte, cu confirmare si share live location pe whatsapp odata ce m-am indepartat suficient de casa incat sa pot sa o share, si sa stie fata ca o sa ajung.

 

Locatia e intr-un bloc nou, la 50 de metri de "La Mama", pe Delea Veche. Arata curat, apt de 2 camere, portar jos (dar care nu pune intrebari), Cristina sta singura. Prosopul era curat, nu am primit papuci (dar nici nu ma asteptam, nu imi plac papucii), 2 geluri de dus, apa de gura.

 

Fata arata mai slaba si mai tanara decat in poze, are dinti frumosi si ochelari care ii vin bine (da, ma, bine, eu sunt pestele ei, bea niste apa). Punctul mai putin strong ar fi sanii, care sunt micuti (1.5-2), punctul forte ar fi curul (mare, destul de bombat, epilata foarte ok). M-a asteptat cu ciorapi cu banda si tocuri, plus o pedichiura french care arata mult mai bine decat negreala pe care o prezinta in pozele de aici (care era gata sa ma dea pierdut). Pentru fetishistii de picioare, are o laba frumoasa si mica (o estimez la un 36, nu am intrebat).

 

Nu voi da detalii despre ce am facut si pret ("if I throw a dog a bone, I don't care [if] it tastes good or not"). 

 

Fata e amabila si / dar profi: 30 de minute inseamna 30 de minute. De cand intri pana iti iei valea. A mirosit bine peste tot, a facut tot ce am stabilit. Nu am cerut GFE si nu am primit GFE. Am primit un pahar de Jim Beam. Pe care l-am consumat con gusto. In apartamentul ei nu se fumeaza - sau daca innebunesti de nicotine-draw, te apleci grav peste geam. Nu am dorit. 

 

Voi reveni? Probabil da, dar in zi de salariu. 

 

Recomandari: schimba-ti pozele, incearca sa imbini sex & bdsm - ca Isabella BDSM si cam atat.

 

Falcosule, iti pare rau ca ai mers? 

Absolut deloc.

  • Minus 3
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...