Sari la conținut

Alexandra din Bucuresti 0749901047


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salut,

Am descoperit o noua duduie care presteaza in Cluj. Anuntul din Piata suna asa: http://www.piata-az.ro/anunturi/oras-cluj-napoca/5427866

Alexa, sunt noua in oras

Dulce,senzuala,nebunatica, discreta capabila sa iti ofer placeri nebanuite , intoteauna disponibila la mine sau la hotel Poze reale 200ron/1h 074990104

14.05.2013 13:22

Cluj-Napoca

Cluj

vizualizari: 1202

Tip Oferta: Ofer Vezi toate anunturile acestui utilizator
 

An sunat-o pe domnisoara atras de poze si am aflat urmatoarele detalii: Fata presteaza pentru suma de 150 lei/finalizare 30 minute sau 200 lei/ora si ofera oral, normal, accepta FK, cam tot ce as vrea
Imi fac programare peste o jumatate de ora si imi da ca si reper blocurile noi din zorilor vis a vii de Profi. Hmm mai stiu o domnisoara care a prestat acolo, ma gandesc (Cristina succesoarea Esmeraldei parca). Purced la drum si mi se confirma banuiala ... acelasi bloc, acelasi apartament, acelasi pat, numai domnisoara diferita.
Tipa in jur la 28-30 de ani, inalta cam de 1.70 si aproximativ 55 de kg. Putina celulita dar nimic deranjant. Sanii medii spre mici destul de lasati dar ok.
Vorbareata, se simte dupa accent ca ii din Bucuresti, zici ca esti cu o prietena.
Facut dus, aici are un minus ca nu avea prosop curat ... Nu am primit nici papuci, are gel de dus dar cam atat ... trebuie sa ai grija sa nu iti rupi capul pe acolo.
Cand am iesit de la dus tocmai ce tragea un fum de tigara ... deci pentru cine nu fumeaza naspa ... se simte mirosul de tigara putin.
Actiunea a inceput cu un oral neprotejat in care se implica ... o saruta pe cap, o linge de jos in sus, dar fara atentie la zonele adiacente. Nu o ia complet in gura dar tipa se vede ca stie ce face. Oralul la alternat cu frecatul ciocanului intre sani. Mai foloseste si mana, nu excesiv iar daca ii zici se abtine.
La normal a prestat 4 pozitii ... lady on top unde se mista bine, pe la spate lateral si intinsa pe pat si umeri craci. Terminat in caciulita. Fata sa umezit natural.
Am stat aproximativ o ora si am platit 200 de lei (nu am incercat sa negociez).
Igiena: 10 (nu am simtit mirosuri sau gusturi neplacute)
Atitudine: 9 (incearca sa te faca sa te simti bine, comunicativa)
Aspect: 7 (sani lasati, putina celulita)
Oral: 8 (pentru lipsa de atentie la oo)
Normal: 8
Ca si concluzie : Zic ca ar fi mai potrivit 150 de lei/ora dar merge si la 200 si cred ca o sa mai revin
Atasez cateva poze cu domnisoara.
O zi faina sa aveti

post-55077-0-62214100-1368548874_thumb.png

post-55077-0-74106800-1368548880_thumb.png

post-55077-0-15819300-1368548885_thumb.png

post-55077-0-41722800-1368548889_thumb.png

  • Like 15
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Salutari

 

Am fost si eu domnisoara asta astazi. Numai ce am revenit asa ca impresiile sunt la cald. Am sunat la numarul din topic si m-am programat in 20 de minute. Locatia este binecunoscuta cea de vizavi de Profi Zorilor.

Domnisoara este cea din poze insa pozele o avantajeaza, e relativ micuta (155cm), un pic de burtica. Cu machiajul strident in care m-a primit am crezut ca am nimerit intre ceva traseiste si era sa plec. Am ramas totusi. Am convenit la 200 RON / ora si am purces la dus.

 

Aici incep punctele negative, nu exista papucei, nu ai decat sa umblii fara sau cu cei cu care ai venit. Igiena in baie lasa de dorit, prosopul de pe jos pe care iesi din dus era murdar si plin cu par. Prosopul pe care mi l-a dat parea a fi curat. 

 

Revenit in camera am surprins-o fumand, s-a dus la dus iar dupa ce a revenit complet goala,  a inceput cu un oral neprotejat destul de slabut, cu sarutari pe gat si pe piept, a trecut apoi la un lady on top destul de corect in care parca parca a inceput sa gafaie si ea un pic. Pozitia asta a fost urmata de un lateral spate in care am si ajuns, domnisoara parea ca s-a excitat si ea, s-a umezit bine, nu a fost nevoie de lubrifianti.

 

Intre cele doua numere am stat la discutii si am aflat ca e din Bucuresti si doar de cateva zile e in Cluj. Am mai discutat diverse chestii si am trecut la numarul doi inceput cu un oral un pic mai bun decat primul iar apoi lady on top si doggy style. A doua finalizare nu s-a mai produs din vina mea (rareori reusesc a doua la interval asa scurt - plus ca nu am avut chimia necesara).

 

Fata incearca sa te faca sa te simti bine, numai ca nu intotdeuna iese, se simte o distanta si o raceala mai pronuntata decat am intalnit eu la escortele la care am fost.

 

Am facut un dus si m-am carat de acolo.

 

 

Note:

 

Igiena: 7 (depunctez pentru baie - fata era ok)

Atitudine (GFE): 5

Oral: 7

Normal: 7

Per ansamblu: 6-7 

Mie nu mi-a placut foarte tare experienta, se poate sa nu fi avut chimia necesara , a fost un fast-fuck.

  • Like 13
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...