Jump to content

Nouă în orașul tău! 0754754501

Recommended Posts

Serviciile sunt de oral și normal. Oralul se face în funcție de igienă. Cu finalizare orală sau corporală. Diferite poziții, masaj de relaxare la oră. 100 lei finalizarea și 200 lei ora. Lucrez până la ora 22:00. Nr 0762497633!

Guest yoyo14

A vizitat-o careva? Hai lăsați un comentariu, nu fiți scumpi la vorba... ma tentează sa o vizitez și as fi interesat de o părere obiectiva a cuiva care a văzut-o...

eu zic sa o vizitezi, desi nu am fost la ea niciodata, am vazut-o doar la fata si e destul de simpatia, e mai pufoasa sa zic asa dar nu cred ca se comporta rau in pat fiind colega cu Rebeca, acuma tu decizi
Guest yoyo14

eu unul cand o sa ma plictisesc de Rebeca ( nu stiu cand va fi asta ca am fost la ea de 2 ori si tot m-as mai duce) o sa ii fac o vizita si ei

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu

eu zic sa o vizitezi, desi nu am fost la ea niciodata, am vazut-o doar la fata si e destul de simpatia, e mai pufoasa sa zic asa dar nu cred ca se comporta rau in pat fiind colega cu Rebeca, acuma tu decizi

ma intereseaza urmatoarele: ce varsta are (aprox.), cum e la fata, daca e grasa si daca are sani? multumesc

Guest yoyo14

am zis e pufoasa nu grasa si eu am recunoscuto dupa poze, deci faci ce vrei, nu te oblig sa mergi la ea dar iti zic ca nu pierzi nimic daca mergi, cum iti ziceam, candva o sa ii fac o vizita, cand? nu stiu

toate cele bune

• pisicuts changed the title to Nouă în orașul tău! 0754754501