Sari la conținut

Bruneta Delia...uimitor BJ.


Postări Recomandate

Vizitator matrakci76
Reputație: 0

O sa iti sara baietii in cap ca ai postat intrebarea unde nu trebuia.Am sunat eu ieri sa intreb detalii dar nu a raspuns.Are cur misto si dupa cum arata cred ca face si anal de care eram interesat.

Link spre comentariu
Vizitator matrakci76
Reputație: 0

Am vb eu cu caprioara,preturi 100/200 H oral,normal si masaj fara anal.Locatie pe Panduri langa cabinetul veterinar,era un pic galagie probabil ca nu e singura in locatie.

Link spre comentariu
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani

Si unde ae fi trebuit sa postez intrebarea???

Am incercat domnisoara...locatia, asa cum ai spus, pe Panduri...cu multe priviri dinspre terasa cafenelei.

D-ra frumușică, micuta de statura, fundulet maricel si niste buze...bestiale

Oral si cu normal, adica o finalizare...100 lei. Oral fara caciulita si super bestial !!! Imi pare rau ca nu am intrebat daca face finalizare orala...ar fi meritat si pt 200 lei !!! Se uita in ochii tai ca si cum ar vrea sa-ti suga toata maduva.

SE MERITA !!!!!!!!!!

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Sa fie usor de ajuns
  • Oras:Sa fie usor de ajuns

Am sunat-o pe Delia pentru o programare “pentru a doua zi”. Am prins-o din prima la telefon…amabila. Nu mi-a confirmat ca este “dispo” in ziua urmatoare…Dupa ce i-am spus ca ii stiu cu  aproximatie locatia ( multumesc colegului “gabordotat”), am stabilit s-o sun cand sunt in zona. Ceea ce s-a si intamplat dupa ce am parcat pe Soseaua Brailei, colt cu Str. Dornei ( multumesc colegului “gigi de la scularie” pentru indicatiile rutiere!).

Am noroc si de data asta: fata imi raspunde din prima, zice ca e libera si imi da ultimele repere- blocul, etajul, apartamentul. In 3 minute urc, ajung si bat la usa. Imi  deschide si intru. O “scanez” pe verticala, cu concluzia ca pozele sunt reale, incepand de la sandalele usor de identificat si pana la un posterior…de-a dreptul obraznic, as zice. Ce nu se vede in poze este faptul ca Delia e  mica de inaltime (1,55 m- confirmati de ea), insa bine proportionata…dragutica la fatza si cu niste tzatze…si alea tot obraznice!

M-am facut comod in garsoniera fetei si am demarat socializarea. Am inceput discutia cu “asl pls”- are 20 de ani, e din Braila, de-astea, si am continuat cu “serviciile”- o finalizare aproximativ 1/2 ora, ON, NP, ii place deasupra ( si mie!!), no FK, no 69, insa se poate CIM!

 M-am debarasat de haine in drum spre dush si dupa igienizarile ( a mea si a ei) de rigoare, am ajuns amandoi in pat. Eu, declarand ca-s foarte curios sa vad ce e ala “uimitor BJ” din anunt (“e cu diploma sau abia treci clasa?”),  ea replicand relaxata, dar gata de treaba: “las’ca vezi tu ce-nseamna!”. Si da, am vazut: priviri porno, limba pusa la treaba, deep fara efort, implicare, gemete, batai cu ea peste fatza, atentie acordata “primprejur”, tzinut de cap…stie ce sa faca la capitolul asta… executa profesionist, atat cat e nevoie, cu sau fara maini. Dupa cateva minute am oprit-o din “extemporalul” la oral, i-am zis ca-s multumit si ca n-are nevoie de “meditatii”. Imediat dupa…desprindere (!), la replica ei “deci trec clasa!”, i-am zis ca la “materia BJ incheiem media la sfarsit”.

In caterinca asta bilaterala, ne apucam de vreo doua- trei pozitii, ultima si majoritara fiind LOT- ul agreat de amandoi inca de la inceput. Se vede ca ii place si…”materia” asta, la calareala ma refer, si n-o face ca sa scape de client…raspunde si la intrebari – capcana, gen 8-uri sau schimbari de viteza! Mai mult, am surprins un tremur involuntar de vreo cateva secunde in timp ce era infipta in cel de-al “5-lea element”! Era sa uit 2 lucruri: unu: stie cu brio sa monteze protectia cu gura, si doi: pe final de examinare orala si inainte de NP, si-a dat chilotii jos fara  sa-mi dau seama cand a facut-o! Cel putin pentru mine, e prima data cand vederea mea periferica n-a retinut chestia asta!

Dupa fazele de mai sus, plus transpiratiile aferente, am zis ca e momentul sa “finalizam… media aia la BJ”. Pe care am trecut-o “in catalog” la scurta vreme, la rubrica CIM.

Ca de obicei, m-am lungit la descriere, asa ca tre’ sa…finalizez cu note:

 

  1. Locatie: daca nu iei in considerare aspectul darapanat al blocului, totul e de 10. Ma refer la faptul ca e usor de ajuns, posibilitati de parcare la 3 minute de mers pe jos. Garsoniera e bine mobilata si intretinuta, la baie e apa calda si tot ce trebuie pentru igienizare, curatenie peste tot, patul nu scartaie.
  2. Corp: 9. Cred ca este fata cu cea mai mica inaltime- 1,55 m- pe care am cunoscut-o in sens biblic! Desi nu-s fan declarat al genului, Delia este bine proportionata, sani medii foarte frumosi, nelasati deloc, si un fund bombat. Carne tare- nici nu se putea altfel la 20 de ani-, o senzatie de prospetzime per ansamblu.
  3. GFE: 9. Cum i-am zis si ei, daca oferea FK, era de 10. In rest, numai de bine. E amabila, vorbeste fara dezacorduri, se implica in actiune. Poti purta discutii cu ea pe diverse subiecte ( am provocat-o la cateva replici chiar si in timp ce presta NP).
  4. Igiena: 10: piele frumos mirositoare…in rest, niciun miros suspect!
  5. ON: 10,  finalizare CIM- am scris mai sus: a fost pe gustul meu si de-aia n-am niciun repros.
  6. NP: 9. I-am cerut sa fie sincera si sa-mi spuna daca-i place sau nu 69…a fost nu, in rest, am facut de toate. Ca de obicei, pentru ca ma intereseaza foarte rar, am uitat sa intreb daca face AP.
  7. Tarif: 1/2 ora- 100 leushteni- 1  finalizare cu CIM, 1 ora- 200 leushteni- 2 finalizari

Concluzie: Comparativ cu ce-au mai scris/avut parte colegii pe sectiunea asta, e de recomandat clar, zic eu!

 

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani
  • Telefon: gb_al74
  • Oras:Focsani

nu stiu daca merita sau nu sa fie atat laudata. am fost la domnisoara strict pentru oral...isi da interesul, nu neg, accepta ejaculare orala in sensul ca cand a simtit jetul a luat gurita si a lasat tot pe buze...fizic cam plinuta...

 

Notele mele: oral un 7 cu indulgenta

fizic: 7, castiga ochii ei, chiar mi-au placut

 

de revenit pentru piata din Focsani...eu zic ca DA pentru 100ron o evadare.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Telefon: 0767844586
  • Oras:Targu Mures
  • Telefon: 0767844586
  • Oras:Targu Mures

Buna seara , dupa amiaza am vrut sa merg la fatuca asta .Am sunat la ea pe la 3 , i.am spus ca pe la 6 trec pe la ea si daca este disponibila .Tutol ok din partea ei atunci , mers in jur de 6 in fata blocului. Sunat la ea de vreo 3 ori , intr.un final raspunde , si imi spune sa mai astept 5 min si ma suna ea . Am stat 5, 10, 15 min si nimic , revin cu telefon ....nu a mai raspuns . Neserioasa fatuca 🤔🤔🤨🤨😡

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:focsani
  • Oras:focsani

Da neserioasa si mie mi sa intinplat la fel .eri pa la 19:00 am sunato mi a spusa sa merg la ea pa la 20:00 cind am am ajuns aproape de str panduri am sunato si nu mi-a raspuns am incercat mai tirziu si tot la fel .e neserioasa

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...