Sari la conținut

Ceva recomandari


Postări Recomandate

  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare

Singura recomandare pe care o pot face e Andra. La cate poze false circula...nu stiu daca ma risc sa recomand pe altcineva.

Multumesc, dar lasa-i sa plece la cele cu poze false, ca oricum alea le plac...nu conteaza ca ies "sifonati" si cu banii luati de peștii lor de-acolo...abia apoi vin la mine ca pozele mele nu le plac pentru ca nu sunt false, sa imi spuna la urma "arati mai bine sau mai slaba ca in poze"... si, culmea, vor sa mai revina. Intai tre sa si-o ia pe coaja ca sa isi dea seama ca gresesc. Nu exista saptamana sa nu aud pataniile lor, cunosc si adresele cuiburilor, insa mie mi-e egal, eu am ce am nevoie, imi ajunge, nu ma mai recomanda. Si ultimul ce mi-a comentat pe topicul meu si-a aratat exact ce am spus eu mai sus...sunt naspa doar din ce a vazut in poze...asa sa fie, multumesc.

  • Like 1
Link spre comentariu

Andra, recomandarea mea este reala. Sunt convins de calitatile tale si stiu despre ce vorbesc. Serviciile de calite pe care le oferi. Aa astia care vor sa vada poze false si is excitati de ele nu traiesc in realitate... Eu am sa te recomand incontinuare.

Link spre comentariu

Vizitator sahyxxx
Reputație: 0

 

Andra, as putea sa stiu daca te pot "deranja" sambata? Incepand cu ce ora as putea s-o fac? Intreb pt ca sunt destul de matinal...ðŸ˜ðŸ˜˜

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...