Sari la conținut

Dubi


Postări Recomandate

  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Aventura din decembrie 2012. poate s-a mai schimbat ceva intre timp, desi nu cred.

Dubi e la vreo 10 km de granita cu Germania, daca veniti prin Cehia, pe E55 in directia Dresden sau din Germania in directia Teplice se gasesc la strada principala(drum european) 3 bordeluri/puffuri. Fetele stau in geam si daca intrii cumva in discutie cu ele efectiv sar pe tine, te asalteaza.

Doua bordeluri sunt una langa alta, intrarea se face pe un drum dubios prin spate, unde poti si parca (sunt locuri de parcare si un asa zis paznic, care va cere bani la iesire ca v-a supravegheat masina). Nu dati bani la paznic, mie mi-a zis dameza ca il platesc ele si daca cere sa nu ii dam nimic.

O singura data am fost si am fost uimit cand se certau fetele pe noi si trageau de noi in toate partile.

Cateva arata bine, cateva decent, am vazut si o tigancusa acolo.

Preturi: 45 de euro pe jumatate de ora, 85 pt o ora, nenegociabile. Eu am reusit a obtin dupa indelungi negocieri o reducere de 3 euro la jumatate de ora. Era mai mult o idee de 'prestigiu' si nu banii in sine. Nu am ramas la dameza pt ca s-a incapatanat sa nu lase la 40 de euro (aveam eu un fix in momentul ala). Asa ca m-am dus bordelul de langa, unde am baut un suc(cola) cu2 euro si am discutat cu o dameza(i-am luat si ei un suc de care abia s-a atins). 45 de euro jumatate de ora, oral, normal si am obtinut si un anal in banii astia, totul protejat. M-am tinut eu tare vreo 15 min, ca nu vreau, ca stau numai la un suc pana iese amicul, alea alea. Mi s-a ghemuit in brate, m-a tot pupa pe gat, ma mangaia pana am cedat si dupa ce a acceptat si anal in banii astia dusi pe camera am fost.

Fata nu era o frumusete, dar si-a facut f bine treaba, poate cel mai bine din toate la care am fost pana acum (destule la numar), implicare, oral decent(culmea, chiar cu prezervativ), normal a stat si deasupra, se misca bine, anal iar, dadea contre, gemete. Ori se facea f bine ori chiar i-a placut. F ok mi s-a parut ca la inceput ne-am baga amandoi rapid la dus, moment in care m-a spalat putin, cu accent pe instrument. Prosop curat, scos din dulap, da f f folosit. La sf und masaj scurt cu crema de cateva min si un dush la fel e scurt.

Locatia in sine mai mult decat deplorabila, nici la buna-mea la sat nu e asa rau, conditii destul de mizere, dar curat. Orasul Dubi in sine arata ca un sat de acum 30 de ani, dar prestatia fetei a fost f ok si banii investiti nu au fost o avere, desi pt Cehia mi s-a parut mult.

Din pacate, megand 500 de metrii mai incolo am vazut o bunaciune slaba si siliconata (realy huge tits) in vitrina de-mi venea sa-mi dau singur pumni in oo, dar presat de timp am mers mai departe si asta am fost. Mi-am facut o promisiune in gand sa mai trec cand mai drum prin zona pe-acolo, poate poate o prind pe dameza, o am si acum in cap   :snap  (fiecare cu obsesiile lui ferice si tanjind dupa ce nu are acasa - big tits)

  • Like 3
Link spre comentariu

  • Oras:romania
  • Oras:romania

of,ce scump a facut.cu asta mai bine astept pana in germania sau romania,depinde de directie in tranzit.acolo afara de cluburi la fete in drum sint si nisde pericole cu pestele,politia si intr un forum nemtesc a scris cineva despre o femeie ce fura bani cu o seringa zice e sange cu SIDA in iel.aventurile de asta nu am nevoie...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...