Sari la conținut

Fetele din Bucuresti-0756940588/0742365146


Postări Recomandate

  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

Am sunat,am vorbit cu ele si acum sa vedem ce am aflat.

Locatie undeva in zona pietei Marasti.

150lei/30min/1 fin OP-NP(ON in functie de igiena clientului)

200lei/1ora/2 fin OP-NP(la fel)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Daca tot le-ai gasit puteai sa cauti topicele lor pe sectiunea de Bucuresti si sa le pui linkurile aferente ca sa stim cu cine avem de-a face. Presupunerea mea este ca e vorba de acelasi cuibusor din Marasti in care au mai venit bucurestence doar ca se tot schimba intre ele, pleaca unele, vin altele (sau daca sunt aceleasi, apoi astea is venite de vreo 2,3 luni...). 

Salutari si respecte! 

Link spre comentariu
  • Oras:Undeva aproape
  • Oras:Undeva aproape

La cele postate de unii colegi in legatura cu fetele mi-am zis hai sa mai rezist ceva minute pana la somn si sa sciu recenzia acum desi vroiam sa o las pe maine ca acum nu numai ca sunt obosit dar nu prea mai gandesc bine dupa cateva baute.

Deci eu trecusem prin Cluj pentru o vizita la draga noastra Pyssy,dar cum ea nu era disponibila am zis hai sa ma sacrific pentru ceilalti confrati si sa incerc ceva fetite noi ce tocmai le gasisem.Zis si facut.

Inainte de a ma decide ce si cum, sun la mai multe numere noi aparute pe diverse site-uri si ziare pentru a afla mai multe detalii.La fiecare numar trec tot ce conteaza pe carnetel,iar dupa cateva minute de verificat ce si cum decid sa revin cu alt telefon la unul din cele doua numere(desigur la acel moment nu eram sigur ca sunt doua fete in aceeasi locatie,desi doua fete au specificat acceasi strada).

Intreb din nou ce presteaza,ce preturi au si desigur locatia unde va avea loc intalnirea.Aflu locatia si mi se spune sa astept 1 ora dupa care sa revin cu alt telefon(probabil sau mai mult ca sigur aveau ceva clienti),timp in care m-am mai plimbat prin piata Marasti si am mancat ceva.

Dupa cam 55 de minute cand eram in apropierea strazii Nasaud revin din nou cu telefonul in care mi se spune ca sunt libere si pot sa purced spre ele.Ajung imi deschide si ce sa vad, surpriza:erau doua fete.

Acum ce pot sa spun in legatura cu pozele,decat ca pe undeva sunt reale.In legatura cu pozele primei fetite,cele 4 in rochie nu sunt sigur ca sunt ale ei,iar daca sunt,probabil a aratat asa de bine in urma cu ceva timp,dar acum din cate imi amintesc poza nr.2 este exacta(ceea in care este imbracata in sexy kitty-cat),ea este,nu mai trebuie sa dau detalii despre aspect.Acum sa trecem la pozele celei de a doua fetita,la fel daca acele poze snu sunt ale ei sau sunt de ceva timp,nu sunt sigur deoarece nu ii vad fata.Dar corpul este slim ca acestei(cu sanii,fund,picioare,tot corpul in proportie de 90%)fetite din setul al doilea de poze,doar ca acum este satena daca imi amintesc bine sau nu.

Sa trecem mai departe.

Ascut toate detaliile din nou si decid oferta de 200 lei/1 ora/2 fin cu fetita din setul al doilea de poze.

Invitat intr-o camera,platit suma dupa care intre timp ce a plecat probabil pentru a duce banutii in seif eu am purces la baie pentru un dusulet.Sa nu uit am primit prosop curat, dar din pacate nu si niste slaputi.Baia noua si foarte ok cu de toate chiar vana cred ca era deaia cu masaj in apa sau cum s-o numi,asa tip triunghiulara cum mai este si pe la alte saloane de masaj.

Cand sa dau cu ceva peste mine nici nu stiam ce sa folosesc,deoarece erau cam 10 geluri de dus si sampoane,unele pline, altele aproape pline,motiv pentru care am fost multumit.Singurul minus ar fi ca pe jos erau ceva fire de par de cap.

Ajung in camera ,ma pregatesc, si in cateva secunde apare si tipa.Se dezbraca de hainutele pe care le avea pe ea la care eu ma intind pe spate pentru a incepe actiunea.

Incepe cu usoare mangaieri,limbi pe piept,sfarcuri,abdomen dupa care se indreapta spre junior.Intreb eu daca se poate ON, la care banuiesc eu decide ca igiena este ok si este de acord.Deci,cum spuneam continua sa il mangaie,sarute,linge pe junior cu atentie la zonele adiacente,la care nu mult dupa statea ca drepti,dupa care a inceput sa il ia in gurita la un oral destul de bunicel.

I-am propus sa schimbe pozitia pe lateral sa o vad mai bine si sa ma joc putin cu fundicul si sanii tipei.Nu mult am propus din nou sa schimbe pozitie in 69 sa ii vad si pasaricaei minunata.Mai ma jucam cu pasarica,mai ii aplicam niste palmute peste fundic la care a spus sa nu dau mai tare,eu deja incepeam sa trec la fetishuri asa ca am mai domolit din lovituri.

Trecand vreo 2 minute am zis sa puna guma si sa trecem la un normal la care tipa s-a conformat.Pune guma dupa care ma intreba cum imi place la care eu mi-am zis sa incep cu penetrarea din picioare pe la spate.

Ma ridic tipa ia pozitia doggy la marginea patului si dai frate bine si adanc(precizez ca are o pasarica buna si stramta),pozitie in care la acel moment imi amintea de un film American Psycho(Christian Bale),la care eu tot continuam de excitat ce eram,nu stiam cum sa intru mai bine, mai adanc,asa ca m-am aplecat putin asupra ei din care am mai continuat asa cam 2 min.Eu si mai excitat si dorind sa intru tot mai tare si mai adanc,m-am urcat peste ea, si in timp ce ii strangeam sanii pana la limita eu tot bagam in ea,tipa dadand contre cand simtea ca o i-au mai tare sa intre mai bine si sa simte o placere mai mare.Dupa inca 2-3 min din pacate de excitata ce eram si pasarica ei buna si stramta am finalizat in gumita.

Ea tipa frumos si atent gumita jos dupa care ma tot sterge cu servetele parfumate sau dezinfectante nu stiu de care erau,pana curat am fost.

Am mai stat de vorba vreo 5 minute dupa care am trecut la actul 2 desi nu prea mai eram in stare(eu unul am neveoie de cel putin o ora sa imi revin),dar nu am rezistat sa nu mai intru din nou in ea.Vazand ca juniorul nu prea da semne de ascultare l-a luat putin la mangaiat si la frecat in asa fel in cat cat de cat si-a mai revenit.Aplicat inca o gumita si trecut la lady on top timp de vreo 2-3 minute in care mai dadeau si eu din fund sa il ajut pe junior sa isi revina si la care o tot strangeam de sani.

Schimban din nou in misionar la care incep ca un iepure,rapid si adanc,la care din nou am trecut la alta pozitie numita steaua de mare(tocmai ce am gasit denumirea pe net) iar in cele din urma am terminat in scaunelul rasturnat in gumita.

 

Sa revin acum cu notele:

Locatie-9(usor accesibila,apartament nou,baia dotata cu toate cele)un minus pentru niste fire de par de cap prin baie.

Aspect-8.5

Oral-8.5(destul de ok,mai ales fiind si N)

Normal-10(pasarica minunata, stramta si tipa nu comenteaza la pozitii)

Igiena-8.5

Atitudine-9(destul de deschisa si glumeata)

 

Eu unul o recomand pentru mine,acum nu stiu daca si pentru altii,dar per total am fost multumit.

Sunt mai mult ca sigur ca am omis niste amanunte,detalii,si mai mult ca sigur am mai si scris ceva gresi pe alocuri,dar nu sunt tocmai treaz si brea in aceste momente.

Daca mai stau ceva timp si nu vor pleca prea curand in Bucuresti probabil voi reveni sa o incerc si pe tipa cu costumul Kitty-cat.

 

In rest toate cele bune fratiilor si sa auzim numai de bine.

  • Like 21
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

salutare! fiind cu niste treaba prin cluj am decis sa le fac o vizita domnisoarelor mai sus mentionate. cele 2  fiind ocupate m-a intampinat o domnisoara blonda draguta foarte amabila care mi-a oferit si ceva de baut spre suprinderea mea (nu mi-a cerut bani). nu i-am retinut numele dar ca si aspect era ok: blonda, ochii verzi sani mari rotunzi tocmai buna de f***. insa am asteptat cumintel pe canapea si pe celalte doua fiind curios cum arata. locatia era ingrijita blondina foarte amabila deci nu am avut timp sa ma plictisesc asteptand. in cele din urma iese prima domnisoara  "kitty cat" foarte draguta (corespunde pozelor) s-a prezentat mi-a zambit politicos s-a scuzat dupa care a fugit repejor la dus ceea ce este un plus din punctul meu de vedere. nu a durat foarte mult si a revenit imbracata intr-o tinuta foarte sexy de scolarita ceea ce mi-a placut. intre timp am cunoscuto si pe ceea de-a doua "ocupata" slabuta  inalta chiar foarte inalta zambareata si ea a facut un dus repede si a revenit imbracata intro rochita din dantela foarte provocatoare. am stat cateva minute pana m-am hotarat pe cine sa iau si pana la urma am aleso pe scolarita alias "kitty cat". foarte amabila m-a invitat in camera dupa care m-a intrebat daca as dori sa fac un dus. i-am raspuns afirmativ intrucat e o chestie de bun simt i-am platit ( 200 lei/ora) avand si varianta de 150lei/fin apoi mi-a oferit un prosop curat bine mirositor. baia curata o multitudine de geluri de dus/sampoane iar par pe jos nu am gasit. m-am intors in camera dupa dus a venit si ea s-a dezbracat a venit langa mine in pat si a inceput sa ma mangaie sa ma sarute pe piept, gat coborand tot mai jos. am decis oralul sa fie nep ceea ce a fost decizia corecta. ziz si facut. a inceput sa mi-o suga cu pasiune plimbanduse cu limba in jurul ei. apoi a trecut la un deeptroath de mi-a intrat cearceaful in cur nu gluma. la acest aspect o recomand din toata inima. fiind foarte excitat gata gata sa erup am decis sa trecem repede la normal. mi-a pus caciulita cu precizie si a sarit repede peste mine. a inceput cu miscari lascive fata spate si in 2 sec am explodat. epuizat si dezamagit de prestatia mea de doar cateva minute am decis sa o iau si pe blonda care m-a intampinat.i-am platit dupa care am stat putin de vorba fiind extenuat de runda1. foarte sociabila tipa. dupa 15 min de pauza am zis sa dam startul cu un oral tot nep de calitate foarte buna. ce-i drept fetele ori au experienta ori le place. la normal am avut mai mult timp dat fiind faptul ca era deja a2a fin. foarte deschisa la pozitii chiar cu initiativa pot spune. nu imi place sa dau foarte multe detalii exacte despre prastatia mea/lor dar am fost placut surprins si am de gand sa incerc si pasarica minunata in curand. sper sa le mai gasesc. notele nu isi au rostul pentru ca am fost multumit din toate punctele de vedere. le recomand!

  • Like 4
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:cluj-napoca
  • Oras:cluj-napoca

Dupa spusele tale  totul este perfect ( interesant cum te-ai uitat daca este par pe jos ) , ceea ce ma face sa cred ca e vorba si de putina reclama.

Link spre comentariu
  • Oras:Arad
  • Oras:Arad

Abia intors de la "cuib", neavand somn scriu urmatoarele:

 

 

Am ajuns in locatie dupa club, dupa vodka si altele,  fata abia trezita din somn(am sunat la 5 dimineata si a raspuns instant). De la telefon ne intelesesem 200/h ON + NP, am ajuns cu greu ca eram derutat nu gluma, am luat un taxi si m-a dus exact pe strada Nasaudului la blocul respectiv, mi-a deschis o tipa si am ajuns rapid la apartament. Intrarea s-a facut prin spatele blocului ca cica nu merge interfonul in fata. La primul contact vizual nu am avut nici un sentiment special dar nici nu imi venea sa fug, tipa e cea din pozele de mai sus, cele in care se vede si fata. Am fost rapid in baia din dreapta de la intrare am facut o igienizare scurta la ala micu' si direct in camera. Tipa destul de simpatica, pacat ca era somnoroasa si eu activat tare din toate punctele de vedere, mi-a adus o scrumiera si mi-a permis sa fumez in camera. Dupa tigara a inceput cu un oral neprotaj bine executat chiar ok, problema a fost de partea mea pentru ca eram pe alta frecventa dupa o noapte petrecuta cu niste prieteni. Nu mai dau detalii dar timp de o ora am avut parte de ON si NP cum am vrut eu fara comentarii, bineinteles ca degeaba m-am inteles la o ora 2 finalizari ca nu am reusit absolut nimic. Sincer daca eram la o profesionista intr-o ora ma termina indiferent de cat aveam la bord. Tipa mi-a zis ca are 22 ani ca maine pleaca din Cluj etc. Nu e vreo frumusete dar nici naspa nu e, sani micuti, fund destul de micutz neavand vreo forma nemaipomenita(eu adorand femeile cu forme rubensiene). Exact pe ceas dupa fix o ora de la intrarea mea in camera a batut cineva la usa, evident era colega ei cel mai probabil si mi-a zis sec ca s-a terminat timpul eu fiind foarte nefericit ca nu m-am putut elibera de tensiune. Sincer nu prea mi-a placut si nu as mai reveni pentru ca astept altceva de la o escorta. Era fix genul de fata pe care o agati pe undeva si incearca si ea sa te faca sa te simti bine dara fara o experienta prea mare. Poate am asteptari mai mari dar sincer nu imi pot da seama cum de nu a reusit sa ma termine timp de o ora. Oricum are un punct in plus ca a fost singura care a raspuns la telefon la asa ora tarzie si apreciez ca si-a dat silinta.

 

Oral : 5+1=6(pentru ca a fost neprotejat)

Normal : 4.5(nimic interesant, dadeam in ea ca un nebun si nu simteam nimic, nu prea stia sa ma contreze sau sa ma faca sa ma simt ok, parca i-o trageam unei papuse gonflabile)

Locatie : 9.5

igiena : 10

Aspect : 8

 

Era alta treaba daca eram fresh si ne intalneam la alta ora probabil.

Cam atat, sper ca nu am omis ceva! Daca aveti intrebari sau alte nelamuriri va voi raspunde in cel mai scurt timp posibil


Chheeeeeerrrsssss!

  • Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Salutare, am fost vineri pe la cuib, programarea am facut-o telephonic la unul dintre nr. de mai sus, locatia fiind pe Nasaud, la parter, aceeasi locatie doar fetele se schimba.

Ajuns la cuib am fost intampinat de o domnisoara slabuta, imbracata intr-o fusta alba cu palarie tot alba, varsta 30 si ceva de ani. Domnisoara era inalta supla, arata destul de bine, pistruiata, cu un zambet frumos. Cum am intrat in ap. am fost poftit direct in camera ostilitatilor, unde am cerut un prosop pt. a ma duce la dus, de data asta am primit si slapi, in baie erau geluri de dus, tot ce trebuia. Cum nu prea am avut timp m-am grabit sa incep, in camera tipa a inceput sa se dezbrace, pe fund avea vergeturi, sanii mici, nu prea semana cu tipa din poze, eram putin surprins, mi-am spus a doua teapa"!

Am inceput cu un ON destul de bun, fara deep, nota 8, totusi imi placea si am tras un pic de timp cu oralul, dupa un timp a vrut sa se opreasca insa am insistat sa mai continue. La normal am optat pt. pozitia misionarului, tipei ii facea placere si am zis sa o lungesc putin si la normal, dupa care am terminat in caciulita, mentionez ca se mai putea pe corp termina.

Al doilea nr. l-am inceput tot cu un oral dupa care am lasat-o pe ea sa preia controlul, fiind deasupra mea se misca bine, cu miscari circulare si ii placea si sa sara in ea, ca ii facea placere domnisoarei! (nota 9)

Locatia: nota 9

Servicii: ON+NP 1 ora pt. 200 lei, nota 8

Fata: desi nu era cea din poze nu am fost foarte suparat, desi era a doua oara cand posteaza poze care nu sunt reale, fata era povestitoare si foarte deschisa, intre nr. am avut ce povesti cu ea, totusi nu cred ca am sa mai revin, de recomandat nu stiu daca merita, insa daca compari cu celelalte oferte iti dai seama ca oferta este f. slaba si nu ai ce sa faci, merita o incercare!

La iesire am vazut-o pe a doua fata care semana cu cea din poze cu cateva kg. in plus, nici sefa care dadea inf. telefonice nu mai era aceeasi!

Programul de lucru nu il cunosc, eu am fost pe la ora 13. Pretul nu ar trebui sa fie mai mare de 150 lei pt. o ora, pur si simplu nu merita!

Va doresc o zi buna!

  • Like 7
Link spre comentariu

Am fost acum o saptamana la fetele de pe Nasaud, si pot sa relatez urmatoarele: erau 3 fete: Bianca, Mihaela si Evelina. Cea din urma e o moldoveanca la vreo 35 de ani, subtirica, inalta, roscata-satena, cu urme ale trecerii anilor pe fata. La momentul respectiv era ocupata cu alt client, asa ca am ales varianta de sex in trei cu Bianca si Mihaela.

Prin urmare, o sa le descriu pe cele doua: Bianca e cea din primele poze, imbracata in costumatia kitty. La fata e ok-ish, destul de dragutica, par brunet, strans in coada. Nu vreau sa fac supozitii aiurea, dar isi tragea nasul cam des, si nu cred ca era racita :) Si totusi, nu m-am aratat...stupefiat. Sani medii, destul de fermi, placuti. Putina burtica Fund mediu spre maricel, fara a fi deranjant insa, dar cu urme de vergeturi. Tatuaje marunte, pe care nu le-am retinut. Piele deschisa la culoare, nebronzata. 

Mihaela e usor rotunjoara, blonda, nu foarte draguta la fata, sani maricei si, atentie, foarte tari. Unii dintre cei mai tari pe care i-am simtit la escorte. Forma de para. Fundul maricel, dar in concordata cu restul corpului care dupa cum spuneam e usor umflat. Pussilicile sunt curate, insa cam largi si usor iritate pentru gustuirle mele.

Ne-am inteles, asupra serviciilor prestate; iar acestea au fost ON concomitent (la insistentele mele), NP, fara anal, o ora, la pretul de 150 RON bucata - 300 RON amandoua. 

Revenind, ajuns la locatie, n-o sa insist prea mult asupra acesteia, blocul e cel descris anterior, ce pot adauga e ca intrand in apartament, m-a lovit un fum dens de tigara, se fumeaza la greu acolo. Am facut dus, baia ok, prospo, fara slapi. Inapoi in camera, am inceput cu Bianca, pana a ajuns si Mihaela de la dus. Bianca a inceput sa mi-o frece cu degetele, nimic spectacuos, dupa care a inceput un oral in aceeasi nota, reusind insa sa trezeasca interesul organului. Moment in care a intrat si Mihaela, si s-a alaturat oralului. Ca sa nu se loveasca fetele cap in cap, m-am ridicat in picioare. Comparandu-le prestatia, mi-a placut mai mult oralul Mihaelei, o facea cu mai multa pasiune, spre deosebire de Bianca, a carei pasiune era inexistenta. Dupa ce am depasit momentul, Bianca mi-a pus prezervativul, ca s-o penetrez pe Mihaela Implicare ok, nu exagerata, dar, cum aveam sa observ mai tarziu, mai buna decat cea a colegei pisicoase. Fetele au intretinut atmosfera cu saruturi intre ele, doar pe buze, din nou, la insistentele mele. Am schimbat cu Bianca, moment in care m-a prins de fund si nu m-a lasat sa prelungesc actiunea, terminand glorios in caciulita. Facut dus din nou, facut cunostinta cu Evelina si plecat. 

Concluzii: fetele nu pun pasiune, e cam "banda rulanta", dar totusi isi dau minimul interes. Am spus minim. Bianca e mai aratoasa, Mihaela e in schimb mai pasionala si cu o prestatie mai buna. Note: Oral: Bianca 6, Mihaela 8, Normal: Bianca 6, Mihaela 7, Aspect: Bianca 8, Mihaela 6, Igiena: 8/9 amandoua, nu am simtit nici un miros suspect, insa nici n-am fost tentat sa fac oral. 

Poate as reveni pentru MILF-a Evelina, insa deocamdata nu pot sa spun ca le recomand. Decat pentru o "descarcare rapida", cum se spune. 

  • Like 8
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...