Sari la conținut

bruneta, ochi verzi, 1,78m- 0759593229


smootx

Postări Recomandate

Am vizitat domnisoara cu anuntul: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/new-in-iasi/id59ed5ei5727i2idh22611836568g4g.html

 

Pozele sunt reale, domnisoara 19 ani, inalta 1.78-1.80m, tonifiata, catifelata, picioare luuungi, cu sani extraordinari mari, plini si neafectati de gravitatie.Tipa e buna rau, dar nu stralucita la fata.

In ciuda faptului ca oralul neprotejat e un supt si atat, normalul o pui cum vrei si sta, ca butoneaza telefonul in pauza de actiune, am sa revin la ea, pentru ca are "ceva", o scanteie interioara, pe care multe femei frumoase si bune nu o au.

 

locatie- 8,5(palas turn)

fizic- 10(figura 8,5)

igiena-10

gfe- 8

on-8(fara finalizare orala)

np-9(te simti bine in ea)

 

Am sa revin

post-9925-0-64799500-1552856925_thumb.jpg

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Nu face FK, dar sta la pupat pe corp si da, te grabeste(ca nu i frumos sa astepte clientii afara:))) )

Multumesc, pacat ca isi da singura cu firma in cap, paream interesat sa o vizitez, asa insa, ma mai gandesc. Multumesc inca o data.

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Incitat de faptul ca titulara topicului are 1.78, am decis sa-i fac o vizita. Am sunat si am anuntat ca voi veni, locatia pe Emil Palade. Ajuns la ea, imi deschide usa intr-adevar o tipa inalta, bine, o fata medie, insa tinuta de pe ea jale, un tricou lalai, mai mult o boarfa, pantaloni scurti gen "gogosari", ce mai, o vestimentatie de "moartea pasiunii". Imi spun, hai sa trec peste, ea tot butona telefonul, incerca cumva sa ma faca sa ma decid mai repede. Ma decid pentru unu numar, cere banii, cu zambetul pe buze, apoi imi spune hai dezbraca-te. Ii spun sa aiba un pic de rabdare, sa ne mai destindem, in fine, sar din haine, merg la baie, scurt, imi zice sa folosesc prosopul, acolo vad o zdreanta atarnand pe post de prosop, ii spun ca nu am de gand sa folosesc asa ceva, ma sterg cu dosul palmei, nici hartie igienica nu mai era, apoi intru in camera.

 

Tipa isi da jos gogosarii si chilotii, la sutien insa nu vrea sa renunte, incerc un FK, se stramba, zice ca nu are dispozitia necesara, desi initial spusese ca accepta, se apuca de molfait, un oral fara sare si piper, incerc sa initiez un preludiu, sa o sarut pe sani, pe corp, ea cu privirea in tavan, inerta, exact ca o balega de vaca, o mai aud si plescaind a ciuda ca nu incep mai repede, ca nu termin. Vazand atitudinea imi piere tot cheful, mai raman asa de complezenta, o lasa sa molfaie in continuare, ea tot mai agitata ca trece timpul, inerta, impasibila, singurul ei zambet a fost cand a vazut ca am ejaculat.

 

Concluzia: bani (100 lei) aruncati pe fereastra, mai bine foloseam alte optiuni din zona, tipa nu e facuta pentru aceasta meserie, clar, te grabeste cu nerusinare, impasibila, inerta, in alta lume.

Clar nu voi mai reveni, iar voi daca mergeti, o faceti pe riscul vostru.

  • Like 9
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...