Sari la conținut

0764376267 Alexandra


Postări Recomandate

  • Oras:🤨
  • Oras:🤨

A avut câteva anunțuri, niciunul nu era "clar"; ba are, ba nu are locație, că e din R. Moldova, că merge doar la pensiuni sau hotel...ba o cheamă Irina, Alexandra, ÎNSĂ într-un anunț scria clar că nu se babardește... sau voalat "prostituează".. ci doar face masaj și să nu insiste inutil eventualii "clienți" (oarecum agresivă în mesajul transmis de ea "dacă nu înțelegi termenii, ..nu îndrăzni".

https://res.romimo.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/fata-sexy-si-erotica/6i980e1hi09i7e38e58830f95fgd5e99.html

 

:hihat

Link spre comentariu

Salutare,

 

Iata ca revin cu recenzia despre Alexandra. (s-a deplasat la hotel)

Dupa cum v-am spus si intr-un post anterior, am sunat la numarul din titlu, mi-a raspuns o voce destul de amabila, in ciuda orei tarzii. Mi-a placut acest lucru si cum eu pun pret mai mult pe atitudine, am continuat o discutie deschisa. Vorbit politicos, I-am spus ce imi doresc, a fost de acord si astfel in 30 min a ajuns la hotelul unde sunt cazat.

Cioc-Cioc la usa, facut cunostinta, fata toata un zambet, foarte sociabila si amabila, am vrut sa o servesc cu ceva de baut, dar a refuzat politicos. Discutam putin despre desfasurarea actiunii, ne punem de comun acord cu diverse chestii, dupa care incepem cu un FK usor timid, nu foarte deep, dar placut. 

Ne dezbracam usor usor, full naked, ma intind cu fata in jos si incepe cu un masaj usor pe spate, foloseste ulei, dupa gat, umeri, la coapse, pe gambe etc. Dupa cateva minute bune, se joaca cu sanii pe spatele meu, sarutandu-ma incet dupa gat, la ureche...limbute...rasuflari...destul de excitant.

Ma intorc incet si sigur, ea se aseaza in laterala mea si incep iar saruturi FK, limbute pe gat, sfarcuri, in timp ce eu am inceput sa ma joc cu mana la pussy ei. S-a umezit destul de repede, ba chiar dadea si contre usoare.  Coboara incet, dar sigur, cu limba spre "strumf", unde incepe un ON cu mici tendinte DEEP, nu prea foloseste mana, acorda atentie satelitilor, limbi, mangaieri...chiar placut, un oral executat destul de corect si placut. La un moment dat o intind pe spate, initiez FK, limbi pe sani, jucandu-ma cu clitorisul ei...are o pussy foarte atractiva si sexy - exact cum trebuie, dupa care ii ofer cateva clipe de cunilingus, , apoi ea imi propune un 69 cu mine deasupra. Aici fara deepthroat. Dupa ceva vreme, schimbam locurile dar ramanem tot in 69. Nu am simtit nici un miros suspect. Accepta anilingus, dar nu ofera. Avand o priveliste asupra fundului ei bombat, nu am rezistat prea mult si am finalizat CIM.

A spus ca, de regula lucreaza pana la ora 21:00. Mai rar raspunde dupa aceasta ora. Eu am avut noroc...

Am facut fiecare dus, mi-a propus sa facem impreuna daca vreau, dar am refuzat - nu sunt fan, dupa care am stat la un pahar de suc si am mai povestit cateva minute cat am fumat eu o tigara.

Intr-adevar este din Rep. Moldova, conform spuselor ei.

 

Daca nu va plac domnitele chubby, nu apelati. Gusturile nu se discuta. Eu mi-am dorit sa ma joc cu formele ei voluptoase si a fost totul in regula. Nu este mofturoasa, din contra, este deschisa la multe propuneri, receptiva, ba chiar unele le initiaza ea. Eu ce mi-am dorit, am primit de la ea si am fost multumit de implicarea ei. 

 

Recomand celor ce sunt fani chubby!

 

Poza de mai sus, postata de colericul, este reala, cat si pozele pe care le atasez. 

I-am povestit de forum si daca este ok si pt ea sa ii fac o recenzie si i-am cerut 1-2 poze mai recente sau mai concludente. Mi le-a trimis pe whatssup si cu acordul ei, le postez si aici. Nu stia ca are topic deschis, sa speram ca isi va face cont si se va alatura forumului.

 

Halat: 300 ron / h ... timp depasit cu aproximativ 20 min, nu sta cu ochii pe ceas, nu te grabeste.

 

Anal: Nu am intrebat, nu m-a interesat

NP: Nu m-a interesat

ON: Da

FK: Da

CIM: Da

69: Da

 

Cel mai probabil, voi reveni, dupa cum v-am spus ... vorba dulce, mult aduce!

 

 

Spor sa aveti si sa fim cu totii sanatosi!

 

*daca am omis ceva, sper sa fie de inteles. Este ora 5:10 ... Noapte buna!  :sleepy:

post-258914-0-22565400-1554339701_thumb.jpg

post-258914-0-01715400-1554339708_thumb.jpg

post-258914-0-04648700-1554339715_thumb.jpg

post-258914-0-85487600-1554339721_thumb.jpg

post-258914-0-71387800-1554339727_thumb.jpg

post-258914-0-02063000-1554339737_thumb.jpg

  • Like 2
Link spre comentariu

Salutare.. Am fost la Alexandra...experienta placuta am facut dus impreuna.....dupa mi-a facut un oral cu deep ....a luat in gura soldatelul de 16 cm si l-a molfait pana mi-am dat drumul un gura ei...pauza de 5 minute dupa un masaj de relaxare pana cand s-a trezit din nou soldatelul...ao doilea numar a debutat cu un normal (ea fiind deasupra) gemea incontinuu...dupa inca doua pozitii capra si misionar unde am finalizat un caciulita ..tarif 200 ora sau 300 2 ore eu am stat o ora.

Locatie Hotel Bucovina

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator marcus6
Reputație: 0

Domnisoara nu mai lucreaza de vreo luna,, s-a lasat de meserie... acuma are iubit

Domnisoara nu mai lucreaza de vreo luna,, s-a lasat de meserie... acuma are iubit

Deunde știi că are iubit? Ai vorbit cu ea sau tu ești iubitul ei
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...