Sari la conținut

Andra 25 ani, Decebal, 0768993114 ym: escorta.andra


Postări Recomandate

  • Oras:Decebal
  • Oras:Decebal

Buna baieti,

Ma bucur sa ma aflu in mijlocul vostru, numele meu este Andra, am 25 de ani, sunt miniona, slabutza si toata lumea imi spune ca sunt draguta foc :) :blushing2.

Am mai lucrat in domeniu in trecut, dar sunt nou-nouta pe forum, si mi-ar face mare placere sa ne cunoastem.

serviciile mele sunt oral si normal, ambele protejate, masaj de relaxare, body si erotic, precum si mici fantezii in limitele decentei ;)

preturile sunt 100 roni finalizarea, maxim 30 de minute,

150 ora cu 1 finalizare si masaj, si 250 ron 90 de minute cu doua finalizari si masaj.

Locuiesc impreuna cu Andreea-Rebeca in locatia de pe Decebal, lucrez in intervalul 13-03.

Mai jos va atasez cateva poze recente, facute in locatie, sper sa va placa de mine :*

 

post-76906-0-62547000-1368835558_thumb.jpg

 

post-76906-0-32535100-1368835559_thumb.jpg

 

post-76906-0-14433600-1368835560_thumb.jpg

 

post-76906-0-87054400-1368835560_thumb.jpg

 

post-76906-0-63640900-1368835561_thumb.jpg

 

post-76906-0-32609200-1368835562_thumb.jpg

 

post-76906-0-03176100-1368835563_thumb.jpg

 

post-76906-0-81571700-1368835563_thumb.jpg

 

post-76906-0-45669200-1368835564_thumb.jpg

 

post-76906-0-24429200-1368835565_thumb.jpg

 

post-76906-0-68229600-1368835569_thumb.jpg

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Eu nu pot sa te inteleg... te sun, iti spun ca sunt din Galati, ti-am explicat de unde am numarul tau de telefon.. Te rog sa-mi faci o programare si imi inchizi.. Domnisoara, eu sunt om serios, nu ma preocupa farsele de prost gust.. :( Te sun din nou si te rog sa nu mai fii atat de expeditiva, chiar daca nu sunt din Bucuresti, eu pot ajunge in Bucuresti, exista masina, tren, avion.. Si nu inteleg de ce ai ras cand ti-am spus ca vreau o sedinta de o ora, doar o finalizare, sex oral si normal, fara masaj.. Cred ca inca nu ai dat peste asemenea clienti pana acum, afla ca sunt barbati care rezista si mai mult de o ora, fara sa-si dea drumul, oricat ai incerca tu sa-l "faci".. :) Crezi ca aveam glume in program??  Ce sa zic? Raspunsul tau cum ca intr-o sedinta de o o ora facem sex maximum 30 minute combinat cu masaj si "mai discutam, mai vorbim" mi-a cam dat de gandit..  Pai eu nici nu ma spal bine pe ochi cu alea 30 minute de care spui tu... :( Vin cu rugamintea, si ia-o ca pe un sfat de la un om matur: Andra sau Andreea, care mi-ati raspuns, nu va mai expediati clientii: chiar daca te suna un om din Timisoara, de unde stiti ca nu vine la Bucuresti? Acel om poate fi cat se poate de serios si la locul lui, cat sa vina la voi pentru o intalnire.. Sa nu fie cu suparare.. Va pup! :)

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Decebal
  • Oras:Decebal

dragul meu @fanus

avand in vedere ca radeai cand m-ai sunat si mi-ai spus ca esti din galati si vrei programare peste 2 saptamani am dedus ca este o gluma si am ras si eu.

Programarile se fac cu 30 de minute in avans. Pentru clientii fideli, cu care ma cunosc, desigur ca programarea se poate face si cu mai mult timp inainte, dar sigur nu cu 2 saptamani.

Dupa cum observi, in anuntul postat mai sus, daca citesti cu atentie, ti se dau toate detaliile si nu exista in oferta o finalizare de o ora.

Te astept cand ajungi in Bucuresti sa ma suni si sa ne intalnim, sa vezi ca si eu la fel de serioasa, asa cum spui tu ca esti.

Toate cele bune.

Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

:laugh2  Acum, ce sa zica si "pisicile" ca sa cada in picioare.. Eu unul nu radeam, ci voi radeati, va auzeam la telefon cum chicoteati acolo, las' ca stiu eu.. ;) Si in al doilea rand, peste doua saptamani trebuie sa particip la un simpozion la Bucuresti, in aceeasi zi trebuie sa ma intorc la Galati, si mai destept si sa ma intalnesc si cu tine.. Ce daca sunt din Galati si vreau o programare peste EXACT doua saptamani? Cu atat mai bine.. Daca da Domnul si plec din capitala "neintalnit" cu tine, asta va insemna neseriozitate. Ce vrea sa zica, pentru tine, client fidel? Oare nu poti cunoaste un om dupa: felul cum vorbeste.. dupa unele recenzii pe acest forum.. dupa varsta, unele detalii pe care ti le va oferi? Aveti timp de gandire doua saptamani.. Va pup. :hug1

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Domnule Fanus, ma scuzati ca ma bag, dar argumente de genul "las` ca stiu eu" :slap2  eu le foloseam la gradinita si in primele clase de gimnaziu.

Fata ti-a explicat foarte clar ca este foarte mult timp pana peste doua saptamani. Poate fix in ziua aia va avea o durere ingrozitoare de masea sau va avea menstruatie, ce facem? Asta inseamna ca e neserioasa? E imposibil sa faci programari la distanta asta oricat de serios sau exact ai fi. 

Client fidel inseamna  o persoana cu care domnisoara se intalneste frecvent , care vine periodic la ea , pe care o cunoaste si in care poate avea incredere ca daca spune ca vine maine la ora 10 va veni. Daca spune ca vine peste doua saptamani la ora 10, oricat de fidel ar fi, nu il poti crede si in primul rand nu poti sa stii daca ea va fi "disponibila "atunci.

 

Iti inteleg frustrarile provinciale , dar incearca sa pui logica mai presus de acestea.

 

Si inca ceva: nu cred ca e o abordare eleganta sau conforma cu statutul pe care il reclami , in special partea in care le dai fetelor ( desi intelesem ca tu de fapt o vrei pe Andra) timp de gandire.  Suna mai degraba a amenintare santajista a unui cocalar de duzina.

 

Te pup si eu  :atm 

  • Like 1
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Galati
  • Oras:Galati

Domnule Adi,

 

Cred ca facem prea mult caz, in primul rand eu, apoi dumneavoastra, ne agitam in jurul a doua domnisoare, care la un telefon initial, au avut tendinta sa ignore un oarecare domn care a sunat din Galati. Ca am apreciat rasul zglobiu, ba chiar copilaresc al don'soarelor, raspunzandu-le pe acelasi ton, la fel de copilaresc, nu a fost echivalent cu a fi si eu la gradinita sau gimnaziu.

Dumneavoastra va puteti organiza timpul dupa placul dvs., eu mi-l organizez asa cum imi doresc eu, stiu exact, dar foarte exact ce am de facut si chiar peste doua saptamani, asa cum nu m-as fi suparat daca ar fi fost anulata o intalnire de a doua zi, la fel nu m-as fi suparat nici daca ar fi fost anulata o intalnire facuta peste doua saptamani.

De altminteri, am conturat faptul ca poti cunoaste un om dupa anumite caracteristici, trasaturi, etc., nu un client pe care il cunosti deja. NEINCREDEREA e o boala care macina societatea romaneasca, stimate domn.. NEPUNCTUALITATEA, de asemenea. Dar eu unul niciodata, repet: niciodata nu am fost nepunctual fata de semeni. De aceea sunt si foarte, foarte respectat la locul meu de munca, in grupul meu de prieteni, e adevarat ca uneori nici eu nu reusesc sa indeplinesc tot ceea ce promit, dar aduc argumente solide in privinta aceasta.

Frustrari provinciale, hai sa nu aruncam pisica in ograda altuia, nu exista, exista doar frustrari nationale, capitala mi-e la fel de egala si accesibila ca oricare alt oras, nu vorbesc cu accent moldovenesc, sa lasam stereotipurile gen "esti provincial", etc. etc.

Ba nicidecum nu a fost vorba de santaj (ori e santaj, ori e amenintare, ca amandoua cuvintele "puse laolalta" confirma un pleonasm), ci o rugaminte din partea mea pentru fete, sa mai mediteze asupra unor aspecte.. Doar atat.

 

Primeste o pupatura deasa si indesata si din partea mea! Din partea unui "provincial... :atm

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Pupatura deasa? Pai daca e una cum sa fie deasa? Studiaza dex-ul sa vezi ce inseamna " pleonasm " cat si cele doua cuvinte . Se poate sa fie si amenintare si santaj in acelasi timp.

In rest, povestesti de punctualitate, loc de munca, neincredere......bati campii. Nu ai inteles nimic din ce ti- am scris.

Dar nu intentionez sa mai imi bat capul.

Multa bafta la locul tau de munca!

Link spre comentariu
  • Oras:buc
  • Oras:buc

Salutare stimati confutaciosi,

Fiind intr-o scurta trecere prin Bucuresti, si fiindu-mi dor de niscaiva pasarica romaneasca, zic sa ma duc la sigur, si sa apelez la una dintre preferatele mele, Andreea-Rebeca.
Cum insa nu intotdeauna situatia din teren se potriveste cu dorintele mele,nu am avut noroc de farmecele domnitei mai sus amintite.   
In schimb, fiind nascut intr-o zodie norocoasa, pare-se, am luat in serios recomandarea pe care am primit-o de la Andreea, si am urcat putin sa fac cunostiinta cu noua ei colega, Andra.
Urcat,vazut fata, placut la maxim, si optat pentru o ora sijumatate in compania ei, pentru modesta suma de 250 de lei.
Am stat cateva minute de vorba cu fetele, era si Alina in zona, dar ea nu era disponibila din cauza problemelor lunare, si dupa ce am dat gata o cutie de fanta, am primit un prosop direct de pe sarma si am trecut la baitza obligatorie. Dupa baie am fost condus in camera de lucru, apoi am asteptat-o si pe Andra sa se improspateze. A venit in camera infasurata cu un prosopel, care mai mult incita decat ascundea, si am trecut la orizontala. Un masaj bun, mai mult erotic, care a dus rapid de tot la trezirea "obiectului muncii", care apoi a fost invelit in prezervativ si rasfatat de gurita dulce a fetei intr-un oral care, chiar daca a fost protejat, a fost foarte bun,cu schimbari de ritm si destul de deep. Cand am simtit ca lucrurile devin serioase, am intins fata pe pat, si am inceput un misionar hotarat, acompaniat de gemetele de placere. Din pacate (pentru mine) perioada de cand nu m-am mai bucurat de farmecele unei domnite si-a spus cuvantul si am finalizat mai repede decat mi-as fi dorit, dar Andra nu m-a lasat balta, si dupa cele cateva minute de care am avut nevoie sa ma linistesc a inceput un masaj combinat somatic-erotic care mi-a placut mult, si care, de bun ce a fost, a degenerat intr-o inca o finalizare.
Una peste alta, am petrecut in compania foarte placuta a Andrei putin peste 90 de minute(undeva pe la 100 de minute), timp in care am avut parte de 2 finalizari si de un masaj foarte placut.

Per total o experienta foarte placuta, cu o fata draguta, slim, si tinerica.

Notele sunt urmatoarele:

Oral: 8 protejat, placut si cu diferite viteze, se muleaza pe prefetintele clientului
Normal: 10 nimic de reprosat, pasarica stramta, se umezeste natural, ii place actiunea
Fizic: 9, fata tinara, piele frumoasa si catifelata, fara imperfectiuni, fund memorabil si sani numarul 2, cam 1.60 inaltime, aproximativ 25-26 de ani
GFE: 8.5, cu mentiunea ca a fost extrem de cald, prietenoasa si atenta cu mine, dar nu practica FK-ul, ceea ce ma obliga sa scad un punt dintr-un 9.5 pe care l-ar fi meritat cu prisosinta.
Locatie: 9, centala, pe Bd. Decebal, usor de gasit si usor de parcat la ora la care am fost eu

O recomand cu incredere celor care nu pun mare pret pe FK, in rest a fost o experienta foarte placuta si pe care o voi repeta cu siguranta.
Va salut!

  • Like 8
Link spre comentariu
Vizitator 2doR
Reputație: 0

Azi in jur de orele 17:00 am scapat bucuros de la mecanic cu o gaura neasteptat de mica in buget, drept urmare mi-am propus sa ma bag si eu in "service" pentru o revizie mica :laugh2

and it went like this:

Dau sa o sun pe Andreea-Rebeca fiind optiunea cea mai apropiata ca zona, imi raspunde dupa 2 insistari si imi transmite ca din pacate are programari pana in ora 21:00 (parca) dar mi-a recomandat-o cu mare caldura pe noua ei coleguta Andra care era disponibila. Am zis ok, si m-am infatisat la bine cunoscuta locatie langa Gallo Nero pe Decebal, urcat in viteza la apartament si apoi am fost intampinat de dsoara Andra, care s-a prezentat in tinuta din primul set de poze. Extrem de frumusica fata, piele ciocolatie (solar much?) forme gratioase, un fundulet obraznic si un piept generos totul intr-un pachet minion m-au lamurit ca am luat o decizie buna in a ma infatisa la locatie.

Din prima m-a luat de brat si m-a poftit la "un ce doresc eu", adica o apa, o fanta, o cola un energizant ceva, deh amabila... Am refuzat si i-am zis ca sunt un pic grabit si ca as vrea sa stau la 1 finalizare, drept urmare repejor m-am trezit cu un prosopel in mana, refreshul de rigoare, eu apoi ea (cred ca in decurs de 7min), hop tzop in camera si aici am aflat the hard way, ca nu face FK dar nu a contat foarte mult caci a facut o incursiune catre ala micu cu pupici pe piept pana in zona abdomenului, moment in care m-am intarit si am si fost invelit corespunzator pentru a incepe un oral care mi s-a parut soft in primul minut, dar care a degenerat intr-un deep fantastic si simtind ca nu voi rezista mult asa, am traso vijelios deasupra mea unde in timpul penetrari mi-am varat fata intre sanii ei fermi si am inceput sa pompez intr-un ritm frenetic vreo 2-3 minute (pasarica destul de stramta si rezistenta asta  :no2 ) ca apoi sa termin galagios in fes, tremurand de mica placere ce mi-am oferit-o. Am mai stat un pic in bratele ei sa imi revin, dupa ce m-a dezechipat si igienizat, i-am multumit fiindca m-a facut sa ma simt neasteptat de bine, am mai ras un pic la o vorba doua dupa care mi-am tras hainele pe mine si am fost condus la usa unde ne-am pupat pe obrajori cu promisiunea de a reveni... sa zic ca am stat maxim 20 si ceva de minute de cand am intrat pana am iesit, timp BINE petrecut :feet ....

Formalitate: 100 ron decartati pre-dushare

Note:

Locatie: 9.5

Oral: 8.5, Daca nu era cu fes merita mai mult...

Normal: 9, Ritmul eu l-am impus si ea s-a conformat

GFE: 8, No FK, desi este zambareata si foarte amabila nu a fost destul timp pentru o analiza a la carte

Igiena: 10 Nimic de reprosat aici!

 

In concluzie vreau sa revin pentru o sedinta mai lunga si o recomand cum zicea si con-fratele motanel, celor care nu pun mare pret pe FK!

 

Pentru greseli si precizari, va las pe voi sa imi atrageti atentia!

Peace :bow

  • Like 10
Link spre comentariu
  • Oras:Montreal, Quebec
  • Oras:Montreal, Quebec

Sal`tare

Sunt nou pe forum, dar ma gandesc ca ar fi frumos din partea mea sa impartasesc comunitatii o experienta placuta pe care am avut-o, caci, la urma urmei, comunitatea mi-a indrumat pasii catre ea :)

Rasfoiam luni anuntul telefonic, si imi sar in ochi pozele unei blonde sexoase, date bine cu ulei, si cu un curuletz tare ademenitor. Intrigat, dau click-uri, ma uit la poze, si apoi dau fuga aici, pe nimfomane, sa ma documentez in siguranta. Gasesc fata, citesc recenziile (putine) pe care le are, si imi zic, ia sa fiu si eu un semi-pionier macar odata.
Pun mana pe telefon, sun, imi raspunde domnisoara Andra, dar dezamagire, nu e disponibila pana miercuri. N-a zis de ce, dar mi-am imaginat eu ca-i vorba de problemele lunare.
Ma gandesc, "paguba-n ciuperci, are balta peste" si imi iau la revedere, decis sa sun in alta parte. Dar, fiind luni, problemele de serviciu pandesc, asa ca sunt luat de vartej si cand ma trezesc e miercuri :((
Ramas oarecum cu gandul la frumosul funduletz uleios, sun din nou si aflu cu bucurie ca e in drum spre locatie si ca ma asteapta. Ura, imi zic, sunt si primul client dupa pauza, sigur nu o sa fie obosita.
Ma avant in trafic, ajung pe Decebal, ma ratacesc in mod rusinos si ajung pe Basarabiei, Andra imi explica rabdatoare(si putin exasperata, probabil) cum sa ajung, razbat pana la urma si iatama-n iatacurile domnitei de langa Gallo Nero.
Sunt tratat cu o doza de fanta, aleg meniul cu 2 finalizari, si mergem pe rand la dus. Andra este o fata frumoasa, tinerica, 25 poate 26 de ani, slim, cu un fund frumos si sani numarul 2, fara celulita sau vergeturi.
In apartamentul de pe Decebal mai era o colega, nu ne-am intalnit, a fost discreta, dar o auzeam vorbind la telefon cand eram pe hol. Apartamentul are 3 camere din ce mi-am dat eu seama, am vazut doar una, mare, curata, aerisita, cu un pat mare, care scartaia putin, dar pe mine nu ma jeneaza amanuntul asta, din contra, ma gandesc ca le fac in ciuda vecinilor :D . Baia curata si ea, cu 2 geluri de dus aproape pline, prosop curat, exact cam ce se cere de la o locatie dedicata fututului pe bani.
Ca sevicii Andra m-a multumit pe deplin, oralul protejat si absenta FK-ului nu ma deranjeaza, sunt insurat si nu am chef de surprize acasa, mi-a plauc cum se misca, atat la oral cat si la normal. Intre sedintele de calarit mi-a facut un masaj placut, un amestec de erotic cu masaj de relaxare, foarte placuta senzatia. Ca note, mi-e greu sa stabilesc, nu prea am cu ce compara, merg destul de rar la escorte, dar voi incerca:

Normal: 9, pentru ca-i place capritza
Oral: 8.50 (n-am prea avut eu rabdare)
Locatie: 9 curat si spatios, senzatie de intimitate
Fata: 9, zambitoare si amabila, nu m-a grabit, nu m-a lasat singur decat cat a fost la dus.
GFE: 9 nu ma prea intereseaza capitolul, asa ca punctez mai curand profesionalismul si prezenta placuta

De recomandat, e grijulie cu sanatatea ei, si implicit si cu a noastra, stie cu ce se manaca profilaxia si am stat linistit dupa ce am plecat de la ea :)

Cu respect,
T

  • Like 9
Link spre comentariu
  • Oras:satu lu Bucur
  • Oras:satu lu Bucur

confrate @cititorul bun venit printre noi, membrii activi ai forumului si felicitari pentru recenzie (+1 si de la mine). E aproape completa, ii mai lipseste doar detaliul deloc neinsemnat al... halatului. Deci?

Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Salut !

 

Datorita unei experiente neplacute cu o escorta de top (nu mai dau nume) am ajuns si eu la Andra87.Am sunat-o defapt pe Andreea (aka Rebeca)pe care am intrebat-o daca mai are si ceva colege disponibile. Mi-a raspuns ca in locatie este prezenta Andra87 si ca trebuie sa apara si Alina. Super...am de unde alege!

 

Cam in 20 de minute eram parcat la Mon Cher. Traversez Decebalul,gasesc scara,sun la interfon,urc la etajul X, bat la usa.

 

Sunt intampinat de Andra87. Pot sa spun ca am fost un pic cucerit de ea. Purta tinuta cu pojartierele negre din primele poze. Persona, cel mai mult, mi-a placut la Andra87 chipul ei de vampa porno! Nici restul corpului nu lasa de dorit. Fund beton, marisor si bombat, talie subtire, abdomen plat, piele creola, sani numarul 2.

 

Dupa ce am analizat-o pe Andra,pasesc in living, unde era si Andreea. Sunt tratat cu o apa plata(la cererea mea) si o scrumiera. Discut cu fetele una alta, fumez o tigare si trecem la business. Mi s-a propus si mie varianta: o finalizare Andra (100 ron 30 min) si o finalizare Andreea (150 ron 30 min). Am zis pass, cred ca mai mult ne incurcam reciproc!

Ma scula Andra si ma termina Andreea...asa ca am ales varianta 250 ron doar cu Andra( 1h si 30 min).

 

Am avut optiunea sa imi aleg camera. Primul lucru care mi-a bubuit in minte: "fund Andra + oglinzi = :138x ". Defapt, ambele camere au oglinzi... dar am ales-o pe cea cu oglinda mai mare si mai aproape de pat :D. In timp ce Andra imi aducea prosop, am decartat banutii pe noptiera (la alegerea mea). In baie, cabina mare de dus, diferite geluri si covorase andtiderapaj pe gresie.

 

Proaspat dusat, revin in camera,unde Andra a creat o ambianta placuta(muzica de relaxare si semiintuneric). Fuge si ea la dus. Revine in camera infasurata intr-un prosopel destul de scurt si... destul de sexy. Un mare plus de la mine este faptul ca peste asternut s-a intins un alt prosop, mare si curat, gen "zona de futut".

 

Actiunea s-a petrecut in felul urmator...Timp de 2-3 minute ne-am explorat trupurile cu sarutari,mangaieri si apoi am trecut la examenul oral. Primit fes peste "obiectul muncii" si Andra a inceput cu un oral soft, dar pasional, cu niste miscari lascive, admirate de mine prin oglinda.Au urmat niste ruperi de ritm, deep reusit, acrobati cu limba, tot tacamul as putea zice. Am rugat-o sa vina cu fundul mai aproape de mine pentru al smotoci. Deja lucrule au devenit serioase. Cand am simtit ca mai am un pic si finalizez am pus-o capra. Privelistea minunata ,combinata cu o pasarica stramta si nistre contre bune m-au dat gata! Dupa ce am fost igienizat de Andra cu niste servetele umede, am fumat o tigare si am discutat putin. Am sarit in dus eu, apoi ea.

 

Reveniti in camera...am sarit peste masaj, stiind ca numeros dos va fi mai lung. Oralul de exceptie si-a facut iar treaba! A urmat un reverse cowgirl, un misionar si apoi doua tipuri de caprita(cracii desfacuti si genuchii sub ea). Spre final, pentru a ma finaliza, dadeam ca surdu-n clopot. Dupa ce am terminat, am mai stat un pic inauntrul ei, intins peste ea si tremurand de placere. Andra mi-a dat jos fesul, m-a igienizat cu servetele umede pe junior si cu servetele normale pe restul corpului.

 

Am mai stat la o tigare, diverse taclale si am plecat sadisfacut!

 

Stat cam 30 min primul numar si cam 50 min al 2-lea.

 

Note:

Locatie:  9 centrala, locuri de parcare, apartament ok. (restaurantul de sub ele este un minus, nu am sa zic de ce)

Oral:       8 Ar fi lost nota 11 daca era neprotejat si cu CIM

Normal:   9 nu mi-a refuzat nimic

GFE:       8 Avand in vedere ca face totul protejat, FK ul este foarte tentant. Oricum, o companie foarte placuta.

Igiena:     10 Nu am depistat absolut nimic aiurea!

 

Spor la treaba !

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti

Revin si eu cu recenzia pentru intalnirea de acum cateva zile cu Andra - initial am facut o recenzie dubla pe topic-ul Andreei aka Rebeka dar estr clar ca Àndra merita o recenzie separata

Locatia este pe Decebal, vis-a-vis de mon cher, f ok, geluri la discretie, curat

 

Andra este asa cum o vedeti in poze, creola, draguta la fata, as putea spune putin pornache, un fund f smecher dupa cum se poate observa si in imagini.

Dupa dusul meu si al ei am inceput cu un oral protejat executat f bine si apoi am continuat cu ea deasupra, ne-am mutat mai in dreptul oglinzii ca ii pot admira posteriorul mai bine dupa care mi-a cerut doggy, a inceput sa- mi zgandareasca rezervoarele de 'nastrusnici' ceea ce m-a terminat destul de repede (oare de unde stia?) si apoi s-a ocupat de curatirea catargului.

Ca si note:

Locatie: 9, e foarte usor de gasit si ai si unde parca

Oral: 9 chiar daca protejat, cred ca data viitoare o sa o las mai mult. Mi-a placut ca am putut sa ma joc cu pasarica ei moale si f bine epilata in timp ce era la proba orala

Normal: 9 se misca bine si imi place ca e genul pornache

GFE: 8 insa cred ca poate mai mult daca petreci mai mult timp cu ea - eu am stat doar la o finalizare

 

Igiena: 10, nimic de reprosat, eu zic ca este f profi mai ales ca face oral protejat - sper ca nu i- am parut dubios or something de nu mi-a oferit np insa prefer protejat

Am platit 100 ron finalizarea (250 in total pt ca am mai avut o finalizare si cu Andreea)

Ca si concluzie o recomand cu incredere pe Andra

  • Like 6
Link spre comentariu
  • Oras:Geneva,Elvetia
  • Oras:Geneva,Elvetia

Buna ziua !

 

    Dupa parerea mea, serviciile oferite de catre o escorta, si calitatea acestora, incep din momentul discutiei preliminare.Pe langa scopul principal de a primi detalii despre serviciile oferite exista si un scop secundar respectiv evaluarea prejudiciala a atitudinii acesteia. 

 

O escorta este o femeie care ofera in schimbul unei renumeratii serviciul de acompaniere pentru diferite evenimente,ocazii si acestea nu trebuie sa includa obligatoriu serviciile sexuale. Prin urmare, aceste femei trebuie sa aiba un nivel adecvat de pregătire prin însușirea unor cunoștințe și deprinderi.Acesta este exemplul ideal iar de aici se ajunge la diferite variatii care tin atat de persoana cat si de pret ( indealistic,pretul fiind direct proportional cu serviciile oferite).

 

Asadar, consider personal ca o escorta isi prezinta seriozitatea si calitatea serviciilor din momentul discutiei preliminare prin intermediul atitudinii.

 

Am contactat-o pe Andra, astazi 20 Iunie,  prin intermediul messengerului (ID Yahoo Messenger: escorta.andra ) pentru a primi mai multe detalii.Mentionez ca nu ma aflu in tara momentan ci voi reveni in curand pentru o perioada determinata de timp.Scopul meu este sa ma interesez, inca de pe acum, si sa gasesc trei optiuni de escorte, pe care sa le testez indata la sosirea in Romania ca apoi sa ma decid asupra uneia singure, pe care sa o vizitez de-a lungul intregii perioade.

 

Urmatoarea discutie a avut loc :

 

...

 

1:11:06 PM
P: 3.Imi place stilul usor agresiv din partea ta.De aceea, vreau sa te intreb, daca se poate practica din
partea ta o usoara dominare,nimic spectaculos, respectiv scuipat,sa imi ordoni sa fac cateva lucruri,limbaj vulgar,usoare palme,lovituri din partea ta. Mentionez ca nu am experienta cu dominarea deci nu am asteptari foarte mari din aceasta privinta.

...


1:12:40 PM
escorta.andra da se poate
1:12:48 PM
escorta.andra fac si dominare

1:13:17 PM
escorta.andra nu fac show lesbi
1:13:23 PM
P: ok
1:13:34 PM
P: care este pretul ?
1:13:51 PM
escorta.andra 100 euro h

1:15:51 PM
P: pe nimfomane pretul afisat este de 250ron /h

1:15:51 PM
P: nu inteleg
1:16:03 PM
escorta.andra pai aia nu e dominare
1:16:17 PM
escorta.andra ti se pare tie ca ar scrie dominare
1:16:17 PM
escorta.andra ?


...


P: s incerc sa aflu mai multe detalii legate de serviciile tale , nu am facut nici o deductie tocmai deai ti
am pus aceste intrebari, unele fete au acelasi pret cand vine vorba de o dominare usoara ultra soft
1:17:32 PM
P:  nu inteleg atitudinea asta
1:17:36 PM
P: laso balta
1:17:44 PM
P: o zi buna

 

 

Concluzia,dealtfel una personala, este bazata strict pe o PREMIZA optinuta prin inductie ci nu o CONCLUZIE, neavand o baza concreta de argumente si dovezi.

Pe scurt, nu voi afirma ca experienta cu andra este una nesatisfacatoare ci expun un fapt concret si o concluzie personala.

 

Concluzia:

 

Atitudinea din raspunsul dat de Andra mi se pare una nepotrivita,artagoasa,galcevitoare si ironica.Ma astept de la o escorta sa aiba o atitudine pro-client din momentul primului contact (telefonic,email,s,a.m.d) si pana la finalul intalnirii, sa aiba o atitudine si prezenta placuta in asa fel,incat, dupa plecare sa raman cu o amintire placuta si un gust bun dupa experienta traita, care sa ma faca sa zambesc multumit la iesirea pe usa.

 

 

Acest comentariu nu are legatura cu prestatia propriu - zisa a Andrei.Nu am ajuns sa fac o programare,implicit nu am cunoscut-o personal.

 

Succes tuturor,

 

Patrick.

  • Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Dragul meu eu pe forum ti se explica toate serviciile in care nu este inclusa dominarea,tu mai intrebat ce pret as avea pentru acest serviciu si eu ti-am raspuns,dominarea este un serviciu in plus care nu este inclus in tarifarea standard.

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Salutare confrati nabadaiosi ,

 

Facut pontajul si cu Andra in seara de sambata. Programarea a fost facuta via mess la id-ul din anunt . Locatia e destul de bine cunoscuta ...Decebal.

Primirea neprihanitului a fost facuta la ora 1,20 iar finalizarea pontajului la cred ca era cam 3,40. Am fost intampinat de Andrushka intr-o lenjerie destul de sexoasa . Eu unul mereu am fost bine primit in aceasta locatie.

La un moment dat ma si gandeam daca fetele de aici au facut un training de PR :) ...joke .

Porumbeii adika eu si Andra ...sigurei in locatie ...

so...bla bla bla , socializarea .... stiri , can can, noutati ....am scapat sa discutam despre meteo si stirile sportive  :)) .... activitati extracurriculare care m-au penalizat .

Antamat de la inceput sejurul de 250 / 90 min cu doua finalizari. Recunosc ca am un mare defect ....vorbesc cam mult, defect, care in final m-a costat o finalizare ( caci timpul s-a scurs ) .

 

Actul I . - "jos textila & shower"

Actul II. - " preludiu " ....si aici trebuie sa dezvolt.....cred ca in ultima jumatate de an nu am avut un preludiu asa de reusit ... apropo' fara FK ....in rest.. sarutari pe corp , imbratishari , flikflakuri ..tzukahara ...contorsionism :))... si sa nu uit  oralul ( protejat ). Probabil mie unul mi-a placut atat de mult preludiul pentru ca a fost foarte soft . Pt 10 min cred ca m-a confundat cu o inghetzata pe batz...am fost gustat de peste tot ...mai putin botul :)).

Actul III . - " inceputul razboiului de 30 de ani  " ....ca pozitii flancate au fost doar 2, s-a inceput cu ea deasupra ( frumos frumos frumos ...s-a miscat si-n opturi dar cu grija sa nu se taie mayoneza ) si finalizat cu doggy  .In tot acest timp a mai alternat cu inca un oral protejat.

Actul IV - " capitularea " ....am cedat in fatza miscarilor senzuale - dilema e ca eu as mai fi continuat.  Orgasmul -  both  in the same time - nice, nice, nice

Actul V - " dobitocul " ....si aici incepe partea cu regretul ...atat de bine m-am simtit la primul numar incat dobitocul de mine am socializat pana cand am realizat ca mi-a expirat timpul si chiar era depasit cu mult . Chiar daca discutasem de 2 finalizari .......ce sa-i mai spun " sunt cetatzean european si am drepturi "  :)) - fata nu avea nici o vina ....idiot  fusesem eu .

 

Sa trecem la acordarea notelor:

 

Locatie : 10 / decebal

Aspect : 9 / mignona , bine proportionata ..........si cu carne tare si piele fina. Fund demential.

Igiena : 10 , matza era fresh, fluffy si gustoasa ....si fina precum poponetzul unui bebel.

Atitudine : 10  / atenta in a multumii clientul

GFE: 9 ( inca nu am trecut de bariera cunoasterii totale )

FK : nope , nu face

Oral : 9 ( protejat si cu destul de multa atentie in zonele adiacente )

Normal : 10 ( a fost pe gustul meu )

Anal : nu e cazul

Halat :250 / 90 min pt 2 finalizari ....din vina mea doar 1

 

De revenit : recomand celor ce sunt fani mignone  .....

 

Mentionez ca a fost a 2 a vizita . Prima a fost doar de 30 min . Evolutia a fost clara.

Andruska ...multumesc frumos pentru senzatii.

 

 

Bafta tuturor.

  • Like 10
Link spre comentariu

Salut,

Am facut o vizita recent tipesei, stabilit la telefon detaliile, comunicare fara prea mari probleme.

Aterizat la locatie ma intampina intr-o bezna totala, odata ajunsi insa in camera rasuflu usurat, si raman placut impresionat de aspectul ei. Nu stiu daca are chiar 25 ani, pare sa aiba ceva mai multa experienta.

Are un comportament foarte profi, nu este neaparat lipicioasa, insa atenta la cererile mele.

Stabilim o finalizare, 30 de minute.

Dupa un scurt dush revenim in camera si incepem actiunea. Fata este deschisa comunicativa,

nu accepta FK. Incepem cu Oral Protejat. Apoi punem un prez si trecem la eu on top, apoi ea on top.

Scartaitul patului imi distrage atentia destul de mult, si ii propun sa mergem pe o masa alaturi. N-a vrut insa. Asadar am continuat cu un doggy langa pat unde am si finalizat.

 

Am mai stat apoi de vorba o buna perioada. Nu m-a grabit in nici un fel. Am considerat la un moment dat

ca e timpul sa ma car.

 

Note:

 

Locatie: 9 (trebuie sa faca ceva cu patul ala, altfel restul e de 10)

Aspect: 9

Prestatie:9

GFE:8

 

100ron/1finalizare/~40min door to door

 

Concluzie:

 

Recomand. O experienta foarte placuta.

 

Numai bine va doresc!

 

 

 

 

 

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...