Sari la conținut

0754271103


Vizitator ddaniel69

Postări Recomandate


  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Hai ca sparg eu gheata cu privire la d-soara cu acest nr de tel.

Am vizitat-o prin martie a.c., nr de telefon luat de pe publi24, un anunt ilustrat cu poze doar cu corpul. Am sunat si am facut o rezervare, voce placuta, amabilă. Locatia este la blocurile noi din spate Lidl Tatarași, am ajuns usor directionat prin telefon. In locatie ma intampina Maria (sau Roxana, nu mai stiu, a folost mai multe nume), dar care NU ESTE cea din poze, e mica de statură si plinuță. Nu e grasă, nu e balenă, dar este oricum peste normal, e stilul ”dop”. Fața banală, nu e o frumusețe, dar nici nu e strâmbă, e o față comună pt o fată de 22-26 ani (estimatea mea). Păr șaten-brunet, piele albă. Ma deranjat că umblă cu falsuri, dar am decis sa raman totusi. Tarif 200 nr sau 250 ora. Și acum note:

- Locație: 9 bloc nou, verifică pe geam ce client vine, insa mai este o colegă în locație, dacă fetele nu comunică bine intre ele riști să dai nas in nas cu altul. Camera simplă, o canapea si un tv. Nu știu baia, făcusem duș cu 30 min inainte.

- Fizic: 7 cu indulgență, mică, plinuță, față banală, sânii mici. Mai salveză situația faptul că are pielea fermă, nu e cu șunci moi, curgătoare. Cine preferă rubensienele o să-i placă. Manichiură: lipsă.

- Oral: 5 neprotejat. dar simplu, fără finalizare pentru că refuză finalizarea orală. În plus, chiar dacă ești igienizat, îți mai trage ea o frecătură cu șervețelul umed, uneori chiar și in timpul prestării se oprește să șteargă orice urmă de lichid - moartea pasiunii.

- Normalul: 7 protejat, e strâmtă, se străduie, cooperează.

- Anal nu face pt că ”doare”

- Igienă ok, miros plăcut.

- GFE 6. Capitol important pt mine, GFE a fost slab rău, fata incearcă, se străduie,dar nu am găsit nimic in comun de discutat.

 

Concluzie: nu plang după bani, dar nici de revenit nu mai revin.

  • Like 6
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...