Sari la conținut

Miniona - blonda jucaușă - 0739444897


Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

Salatare ciocanari,

proaspat iesit de la aceasta creatura ca nu ii pot zice astfel. sunat, raspuns o voce draguta, ma indruma spre camera de comert la parter. sunat la interfon, intrat in ap. locatie ciudata. intrat in camera "banii inainte" mi se adreseaza.

ok achit. vine inapoi si ma intreaba daca vrea oral np ca e 50 extra... ma tiganesc un pic ca la telefon nu a specificat nimic si nu se pune cu mine si imi spune "ok fie ca esti dragut"... igienizare cu servetele nici pomeneala de dush nici pt mine nici pt ea... incepe cu un oral mecanic CU MULTI DINTI de ma durea ciocanu efectiv. o opresc ii zic sa punem caciula, o punem si ma intreaba "cum sa stau, dar vezi ca nu vin peste tine ca nu-mi place" plm..

zic ok hai ca vin eu peste tine ma urc pe ea si incep sa dau, ma tinea din scurt sa nu accelerez de parca ii dadeam cu o tigae in cap frate... ii zic sa se intoarca, se conformeaza si incep sa dau... iar incearca sa ma tina de data asta fugind de mine prin pat... intr-un final o prind bine si dau pana termin... igienizat iar cu servetele, ies din camera colega ei(ROMANITA, de etnie cu siguranta) era la telefon si dadea indicatii clientului urmator.

note

locatie (ciudata)

corp ok 8

fata 6 (cu mult machiaj)

oral mecanic si cu MULTI DINTI 4

normal (alergand dupa ea) 6

halatu 100fin /200 ora plus 50 pt np

achitat 100 si fuga fara sa ma uit in spate

de revenit? NICIODATA

concluziile le trageti voi

Cu Respect,

Vaporeanul

  • Like 14
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Daca tati futaciosi ar citi Nimfomani...zdrentele ar avia veata muuult moi grea in orasu asta ! Iele mizeaza pi daştia neinformati...dezinformati...sau slabi di inger !!!

 

In alta ordine di idei...

 

Pi Publi...in 2 zile...Constanta o tricut dila locu 4...chiar 5 intro zi...pi locu 2...la numar di anunturi. Asta inseamna fii ca nu prea mere treaba...fii ca or incieput dija sa soseasca lacustele la mare pientru 1 Mai.

 

Pientru vara asta...am o stratejie. Am sa va scriu in detaliu pi DG intrun toping nou. Am sa am nivoie si di ajutoru vostru...da ciel moi mult...di partisiparea voastra !!! Vizeaza zdrentele nou vinite...da si cuiburili cari ie dija aci...anunturili lor publisitare di pisti tat din spatiu virtual...si pozele false folosite di iele !!!

 

Daca futaciosi di aci se uneste...osa fii mult moi putine țepe vara asta la mare !!! ;)

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Oras:antile
  • Oras:antile

poze false cu duiumul pe publi , mai mult ca niciodata , cum pula mea e posibil sa apara 14 poze noi intr-un minut , se vede de la o posta ca sint false , tupeul pestilor prosti depaseste orice imaginatie .

pentru depistarea lor trebuie facuta o munca imensa, e necesar sa se piarda mult timp , cautari pe net, pe anunturi,pe alte forumuri , iar in afara de cenzurat ,nu prea mai are nimeni timp de trecerea in revista a noutatilor, false sau reale.

in schimb , o gramada de smecheri cu gura mare fac tambalau pe forum aiurea , au de comentat  ce scrie unul sau altul si se bat cu pumnul in piept  ca sint ironizati de cei care contribuie eficient  cu informatii pertinente .

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator pion325
Reputație: 0

Mai stiti ceva de gagica asta?

Nu ai citit nimic din ce au scris baietii mai sus? Fata este de evitat, ai destule optiuni mult mai bune.

Din cauza celor ca tine care le viziteaza in continuare in ciuda reputatiei proaste isi permit sa se comporte ca niste panarame.

Link spre comentariu

Nu ai citit nimic din ce au scris baietii mai sus? Fata este de evitat, ai destule optiuni mult mai bune.

Din cauza celor ca tine care le viziteaza in continuare in ciuda reputatiei proaste isi permit sa se comporte ca niste panarame.

 

Eu am avut o intalnire foarte reusita cu ea. Daca ai fi citit TOT ce au scris baietii, ai fi vazut ca au fost si care s-a simtit bine cu ea. Pana la urma, la intrebarea mea ai un raspuns, sau doar iti dai cu parerea?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...