Sari la conținut

0731506066


Postări Recomandate

  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Dorniel mai bine sterge topicul.

 

Fugi de ea, fa-ti singur una mica si te simti mai bine. nerasa, inculta, scumpa (150 RON), grasa. Manelista de la tara care nu stie sa se imbrace si sa te seduca. Oral "surub" cum am azuit pe unii, zici ca se plimba cu lama un jurul obiectului. Zgarie cu dintii ciobiti. E drept ca poti sa o plezensti sa te comporti cu ea ca o adevarata curva dar nu merita. Eu am regretat banii lasati si nu mai mai intorc acolo. Sfatul meu e sa evitati!!!!

Link spre comentariu
  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

@scouter, nu am deschis acel topic pentru persoana ta, suntem multi useri pe acest forum. Daca tu ai vizitat-o pe respectiva, fa bine si scrie o recenzie regulamentara. Mai ai o interventie pe un topic, la fel de ambigua. Te-ai uitat prin regulament? Esti in stare sa scrii o recenzie? Ce scrii tu aici mai sus se poate considera anti-reclama, asa ca fa bine si posteaza regulamentar.

Mersi.

 

ps. sa nu uit... am trecut demult de vremurile in care imi faceam si eu una mica. Am sa iau ca o gluma ce ai scris, desi esti un pic obraznic! Mare atentie!

Link spre comentariu
  • Oras:Peste tot
  • Oras:Peste tot

Era o gluma :) Hai sa incerc o recinzie.

 

Am fost la dameza la inceputul acestui an. Pe fata o gasesti ba in cisnadie ba in sibiu. Locatia este in zona hipodrom pe stradute. Apartamentul destul de ok, pare curat, televizorul si muzica merg doar pe manele. In baie nu am intrat sa va pot da detalii. In fine, o sun pe respectiva fiind singura care mi-a raspuns in acea aseara, vorbesc cu ea, imi da detalii de oral + normal 150 Ron ora. Am vrut foarte mult sa imi petrec seara cu o femeie si am acceptat. Ajung la bloc, nu e greu de gasit, intru in apartament, dameza era imbracata intr-o fusta mini, camasa alba din poza si fara nimica in picoare. Mi-a spus ca nu poate purta tocuri site probleme la picior sau ceva de genu (greu am descifrat ce a spus, vorbeste repede si rau). Am zis sa incepem, ma dezbrac, se dezbraca, incepe cu un oral fara prezervativ. O ating pe sani, pe pasarica, tot timpul dadeam de burta (zici ca e gravida). Oralul a inceput bine paca cand a inceput sa fie mai intens, acolo am simtit dintii si a aparut durerea. Nu a fost una placuta deloc. Soldatelul a inceput sa se lase, am spus ca ajunge sa trecem mai departe. Pana sa aduca prezervativul mi-a spus sa ii fac si ei un oral, am refuzat ca ceva nu imi parea ok. (Tipa imi parea foarte foarte cunoscuta, traseista din zona Real). O ating un pic cu mana, ma joc cu degetele, gemete reale ca se si undase foarte tare, dar gemete ragusite. Mie personal mi-a cam taiat cheful. O mai pun un pic la treaba sa ma trezeasca, incepem actul principal, ea deasupra. Cu pozitiile se pricepe si se misca bine dar nu e o priveliste foarte fumoasa. Am spus sa isi puna camasa inapoi pe ea ca pare mai sexy (sa nu vad burta). Am trecut prin pozitii ea deasupra, misionar, pe la spate. A fost destul de ok dar se misca foarte mult, daca nu te ti bine de ea esti tot pe afara. La final am avut parte de finalizare in gura, a scuipat nu a inghitit. Ca nu trecuse tot timpul dupa ce am fumat o tigare si am incercat sa descifrez ce imi povestea cu dintii si piciorul ei, problemele care le are am mai trecut la un oral. De data aceasta ea a stat in genunchi si eu pe scaun. Am miscat cum am vrut eu si a iesit ok, tot asa cu finaizare in gura si pe fata. In concluzie pentru mine nu a fost o experienta foarte placuta, mai ales la cei 150 Ron lasati. De atunci am spus ca ea va fi ultima ultima ultima varianta pe care o sa o aleg.

 

Oral: 5-6 daca nu folosea dinti

Normal: 6

Locatie: 6

Aspect fizic: 3 (arata ca in poze)

GFE 10: ironic :)) vorbeste foarte mult si fara sens, doar problemele ei

  • Like 5
Link spre comentariu

  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Ok, o lasam ca gluma :)

 

Multumesc pentru ca ti-ai facut timp sa ne impartasesti experienta ta cu aceasta dameza.

 

Felicitari, +1 din partea mea, dar doar dupa ce va muta un moderator topicul pe sectiunea Escorte.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...