Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei


Postări Recomandate

  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Dar, nu cumva asta e scopul forumului asta ? Sa ne ajutam intre noi sa incercam sa evitam tot felul de tute ? . Daca ai spirit civic, înseamnă că ceilalți care te asculta sau beneficiază, sunt profitori ?

In primul rand felicitari pt a doua postare pe acest forum, deduc ca urmaresti de multa vreme ce se intampla si stai la pândă doar sa profiti. Ai definit bine scopul forumului dar nu ai inteles cum sa il aplici. Spiritul civic in acest doneniu inseama timp, bani, expunere, riscuri. Nu este corect ca doar 5-6 hai 10 useri sa aiba spirit civic. Sunt “colegi” care din 200 de interventii aici pe forum au 198 de intrebari si 2 recenzii firave. Raspund in privat celor care intreaba si care bineinteles au contribuit si am profitat si eu de pe urma lor.

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

😀😀😀 psd-ist! Exact! Nu stiu ce-are a face...recunostinta? Ce sa fac cu ea? Dar parca as vrea ca cineva care 200 de postari sa aiba macar 10 recenzii. Iar pt cei nou inscrisi ar fi frumos sa inceapa cu o recenzie nu sa contrazica useri cu ceva ani pe acest site. Tu se pare ca ti-ai facut user sa ai cu cine te certa. Si am spus, am sa dau detalii pe mesaj privat daca am sa consider ca cel ce intreaba merita o informatie utila.

Link spre comentariu

La Nisipuri in parcarea motelului din intersectia cu soseaua spre Ploiesti erau intr o zi doua fete zic sa iau si eu una pana am întors una deja disparuse probabil cu un client si am prins o pe cealaltă o tiganca destul de naspa, da zic un oral merge.O iau ma duce pe drumul spre ulmi si dupa pod o facem dreapta spre pădure unde sta de obicei una si mai nasparlie megem ajungem la niste case o facem dreapta si ajungem intr un loc destul de ferit sincepem actiunea ,am convenit un oralfara prezervativ la 50ron.S a tot laudat ca e f curata ca ai ei nu stie ce face ca vrea sa fim cat mai feriti etc,nu prea ma interesa vroiam o muie si gata.A supt o câteva minute dupa care ca hai sa o fut ca n o mai suge,mi s a părut un pic ciudat ca nu mi a mai cerut nimic in plus da zic o fut un pic sa mi dau drumul repede sa scap de nasparlie.Imi pune prezervativul si o ia din nou la supt fără sa bănuiesc ce face ,ea crestat vf prezervativului cu dinti dupa care i o bag in pizda du vro 5 minute si imi dau drumu.Intre timp ea imi zice ca i am dat prea tare in ea fără sa imi dau seama ce va urma.Cand am scos o a inceput calvarul s a repezit la pula sa mi arate ca s a rupt prezervativul abia atunci am realizat tot scenariul care il făcuse.A inceput sa ma santajeze ca am dat ca nebunu si s a rupt prezervativul si ea rămâne  gravida vroia banii multi ca daca nu da un telefon si ma termina.I am dat cam tot ce aveam prin portofel ca nu vroiam pb cu pesti interlopi etc.Am vrut sa sun la politie dar mi am dat seama ca mai rau făceam.In concluzie grije mare eu in veci nu mai opresc la curve stradale.

Link spre comentariu
Acum 19 ore, andrew99 a spus:

https://ibb.co/3MZqG7m

am văzut ieri căprioara de mai sus la ieșire din Târgoviște către universitatea Valahia și din păcate n am putut sa opresc. 
cand m am întors hotărât sa o abordez s-a urcat in taxi.

stie cineva mai multe detalii ? Părea buna rău pentru o descărcare rapida.

După tatuajele de la picioare pare a fi loryy are topic deschis

Link spre comentariu
La 24.02.2021 la 12:21, andrew99 a spus:

https://ibb.co/3MZqG7m

am văzut ieri căprioara de mai sus la ieșire din Târgoviște către universitatea Valahia și din păcate n am putut sa opresc. 
cand m am întors hotărât sa o abordez s-a urcat in taxi.

stie cineva mai multe detalii ? Părea buna rău pentru o descărcare rapida.

https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/byby-20-ani/4d63410iiigh7eie276i27d919i0ed0i.html

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...