Sari la conținut

Traseiste din jurul Targovistei


Postări Recomandate

  • Oras:targoviste
  • Oras:targoviste

Blonda de la doi brazi se numeste bianca am luat-o eu de lângă dedeman 150 lei ora la motel oral cu sau fara protecție normal nu prea poate poziții diferite tocmai ce a născut de 3 luni merge doar capra restul cică o doare oral bunicel deep mai are tendinte sa stranga cu dinti curata nam simtit cv mirosuri

Link spre comentariu
  • Oras:Targoviste
  • Oras:Targoviste

Aparitie noua la popasul Vlasia. O pustoaica la 18-19 ani, blond-roscata, cam 1.65-1.70 si vreo 50 kg, sani mici. Iese clar in evidenta fata de celelalte ciori de acolo, de asta am si oprit. Cand am intrebat-o ce si cum mi-a raspuns in accent moldovenesc, 50 o+n. Fata super draguta la fata, dantura la locul ei, intelege si vorbeste destul de greu romaneste. Actiunea in padure, s-a dezbracat aproape de tot desi misunau tantarii. Se joaca frumos cu ea, atinge, mangaie, zambeste, o freaca frumos. La normal capra sta bine, pasarica stramra, fara mirosuri, labii mari. Ma declar super multumit, am inteles ca merge si la motel sau la client acasa. Sincer desi este cam departe as risca inca un drum pana acolo, eu am gasit-o in jur de 18.00.

 

am fost eu cu fata de care spui tu..

am luat si numarul de telefon..dar nu am reusit sa o scot deloc din casa(are copil de 2 ani)

A zis ca nu se mai ocupa cu asa ceva

Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Astazi, la intrare in Picior de Munte, dinspre Targoviste, era o bruneta frumusica rau, cam 1.70 inaltime, corp frumos, imbracata intr-o rochita alba. Stie cineva mai multe detalii? Nu am reusit sa opresc sa vorbesc cu ea. Poate in alta zi, daca o mai vad pe acolo.

Link spre comentariu

Fiind in trecere pe la ora trei fara un sfert, vazand-o am hotarat sa aflu care-i treaba. Tipa este destul de inalta, proportionata, sani micuti(pe care ii intuiesti ca nu-i arata) nu e urata dar nici "frumoasa rau" cum spune un confrate mai sus, nu este. Este cu siguranta **spam editat**itara. Ostilitatile in padure, pe un drum lateral, destul de expus celor ce trec prin padure. Face oral si normal, ambele protejate la 50 de lei fiecare. Am optat pentru un normal crezand ca am parte de o minima revigorare orala. Dar nu este asa. Pus prezervativul din prima, o rapida inviorare "hand" si chiar daca ala micu nu se dezmeticise a indemnat la treaba, M-a frapat ca la nici 15 secunde a intrebat daca am terminat( doar cocosul termina atat de repede) caci nu sta bine pe bancheta. Am sprijinit-o de masina si am incercat pe la spate. Geme foarte fals si aiurea. Dupa un minut m-a intrebat iar daca nu am terminat. Atunci parca  mi-a dat in moalele capului. M-a inmuiat instantaneu. Am renuntat fara nici o finalizare, profund nemultumit. Aspect cam de 6-7. Pentru prestatie zero pe linie.  Pretul imens pentru o finalizare ce  combina oralul si normalul.Tot atat cat cotizezi la Ioana, de exemplu, unde ai locatie, igiena si suficienta intimitate si nu in ultimul rand o tipa care arata bine..

Parerea mea este ca nu merita incercata nici pe 10(zece) lei. Sub nici o forma nu mai revin. Dar fiecare cu gustul si pretentiile sale.

Link spre comentariu
https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/Daca-nu-sunt-fata-din-poze-platesc-deranjul/780862757860655e.html Plecat la mare si bifat. 100 ron tragerea. Intrati de curiozitate pe Constanta. Am ramas uluit de diferente. Ce e la noi si ce e aici. Ce piese, ce mentalitati. Eu in tgv o sa stau pe abstinenta. Pe Maya nu am busit-o dar din com. am inteles ca merge, exceptand ca accepta doar hotel. Bifat Ioana care e singura, cred eu, care se poate compara cu ce e pe aici.....
Link spre comentariu
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste
  • Oras:Cetatea Domneasca Targoviste

http://www.zdp.ro/a-vrut-o-partida-de-sex-dar-s-a-ales-cu-o-sperietura-de-moarte.html

 

A vrut o partida de sex, dar s-a ales cu o sperietura de moarte!

 

A vrut o partida de sex, dar s-a ales cu o sperietura de moarte! Un bărbat din Dâmbovița a trăit aventura vieții, după ce s-a oferit să ducă acasă o prostituată.

La data de 01 august a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Găești au fost sesizați de un bărbat de 35 de ani, din Mogoșani, cu privire la faptul că a fost tâlhărit.

 

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul s-a întâlnit cu o tânără de 18 ani, din Odaia Turcului, cu scopul de a întreține raporturi sexuale contra cost.

Întrucât tânăra i-ar fi solicitat o sumă de bani pe care bărbatul nu a fost dispus să o plătească, acesta a condus-o înapoi la domiciliu, unde ar fi fost agresat fizic și deposedat de 170 de lei și un lănțișor din aur de către 4 tineri cu vârste cuprinse între 20 și 26 de ani.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie.

De asemenea, lănțișorul a fost recuperat și restituit persoanei vătămate.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...