Ccu94 Reputație: 1 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Targoviste Oras:Targoviste Partajează Postat Iunie 14, 2023 La 26.05.2023 la 22:01, Danielboss a spus: Te țin de vorba bro, îți rup prezervativ , apoi te șantajează sa le dai bani , ca " îți pot face rău foarte ușor " " ca dacă nu vrei sa afle familia ta " " dacă dau un telefon chem un batalion " În special cioara care sta la clădirea abandonata seara și ziua la nisipuri acolo la localul ala lângă dezmembrări, e din serparie e vestita pt șantajat, un amic de al meu i a zis " hai fa cheamă pe cine chemi" ne am strâns acolo vreo 10 apoi după ce ca peste nu a venit de pizda ce e , am văzut la el pe Facebook ca a postat poza cu mașina și întreba dacă cunoaște cineva .. sunt niște Lache borati, ciori d alea spurcate Niciun din tgv la strada nu are spate , de obicei peștii sunt slăbănog, ciori, 20 kg va asigur ca am urmărit, ei se cred smecheri în condițiile în care le slobozim nevestele Ai dreptate multumesc de sustinere, cineva pe un topic zicea odata sa va feriti de cele de la arhiepiscopie, asta face parte din formatia lor. Mare grija. Boala si sanatatea nu costa 50 de lei in boscheti ca si cainii :))) Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iunie 14, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iunie 14, 2023 Acum 2 ore, Ccu94 a spus: Ai dreptate multumesc de sustinere, cineva pe un topic zicea odata sa va feriti de cele de la arhiepiscopie, asta face parte din formatia lor. Mare grija. Boala si sanatatea nu costa 50 de lei in boscheti ca si cainii :))) Sunt 2 bro care fac asta , testate de mine , ala mica cioara aia butoi , e sta mereu pe la stadion, apoi la arhiepiscopie , e mereu acolo ca nu o ia nici drq , e pitica de statura . Feraru Elisa pe fb, mi a zis una ca asta și fura , dar na poate e doar invidie între el Și mai e aia bruneta din serparie , Roxana Fabian fb , asta e pe șantaje, dacă ii zici ca ai copil sau ceva începe ca dacă vrei sa nu afle familia ta îmi dai x bani , etc d astea. Link spre comentariu
Miki2021 Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Salut, o matura recomandati si voi va rog, sunt in trecere pe la voi ! Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iunie 21, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iunie 21, 2023 Acum 3 ore, Miki2021 a spus: Salut, o matura recomandati si voi va rog, sunt in trecere pe la voi ! Dupa ora 7 , în fata la dedeman, cur imens , bruneta 40-45 ani , cur imens , suge de rupe ,cur imens , o baga toată, cur imens, te fute de te rupe , cur imens Link spre comentariu
Miki2021 Reputație: 1 Postat Iunie 21, 2023 Partajează Postat Iunie 21, 2023 Doar la strada ? La hotel ceva ? Link spre comentariu
afyne Reputație: 15 Postat Iulie 3, 2023 Oras:DB Oras:DB Partajează Postat Iulie 3, 2023 A aparut de curand o blonda , stie cineva ceva despre ea ? face treaba buna ? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iulie 4, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iulie 4, 2023 Acum 14 ore, afyne a spus: A aparut de curand o blonda , stie cineva ceva despre ea ? face treaba buna ? Nu recomand. E veche nu e noua stai lin, e pe graba, dacă ceri normal vede ca nu întra zice gata hai ca nu mai face ți o sug și atat , iti face muie 20 secunde ai te intreaba " nu iti vine ?" , face o muie de mai bine îți faci laba singur... du te la ce e recomandat lasă ciorile astea sa stea degeaba Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iulie 16, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iulie 16, 2023 Mai oameni frumoși, nu se mai vorbește nimic ce traseistele noastre ? Chiar nu a mai mersi nimeni la minunile astea lăsate de Dumnezeu oe pământ? Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iulie 17, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 17, 2023 La 21.06.2023 la 17:16, Danielboss a spus: Dupa ora 7 , în fata la dedeman, cur imens , bruneta 40-45 ani , cur imens , suge de rupe ,cur imens , o baga toată, cur imens, te fute de te rupe , cur imens Te a marcat😅 Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iulie 17, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iulie 17, 2023 Acum 16 ore, emachines a spus: Te a marcat😅 E singura la care mai merg , doar nu ma duc la ciorile alea pe graba de le dai bani și nu înțelegi nimic , ciori nespălate Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat Iulie 18, 2023 Acum 10 ore, Danielboss a spus: E singura la care mai merg , doar nu ma duc la ciorile alea pe graba de le dai bani și nu înțelegi nimic , ciori nespălate Am sa încerc când mai am drum la Târgoviște sa o caut. Sper sa o și găsesc. E accesibila zona unde se desfășoară acțiunea? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Iulie 18, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Iulie 18, 2023 Acum 13 ore, emachines a spus: Am sa încerc când mai am drum la Târgoviște sa o caut. Sper sa o și găsesc. E accesibila zona unde se desfășoară acțiunea? Boss e mereu de la 6 7 pana seara la 11 zilnic , da e accesibil Link spre comentariu
Radu007db Reputație: 31 Postat August 3, 2023 Oras:Pitesti Oras:Pitesti Partajează Postat August 3, 2023 are cineva numarul fetei de La dedeman , cea care sta la.patiserie ? Link spre comentariu
lauritzen Reputație: 0 Postat August 6, 2023 Partajează Postat August 6, 2023 La 03.08.2023 la 22:11, Radu007db a spus: are cineva numarul fetei de La dedeman , cea care sta la.patiserie ? 0720 712073 Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat August 7, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat August 7, 2023 La 06.08.2023 la 3:51, lauritzen a spus: 0720 712073 Da ne o recenzie personala despre ea Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 14, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 14, 2023 Eu am fost 2 zile special și nu am dat de ea. E vorba de dedeman de la ieșire din razvad pe strada Sinaia sau mai e altul? Unde sta ca nu am dat de ea m am plimbat între giratoriu vostru pe dos și pod de câteva ori nici urma Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat August 19, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat August 19, 2023 La 14.08.2023 la 6:27, emachines a spus: Eu am fost 2 zile special și nu am dat de ea. E vorba de dedeman de la ieșire din razvad pe strada Sinaia sau mai e altul? Unde sta ca nu am dat de ea m am plimbat între giratoriu vostru pe dos și pod de câteva ori nici urma E imposibil ca eu cand trec de la munca e acolo, cel puțin în ultimele 2 săptămâni o vad zilnic , Cum dau de tine ? Ca o sun eu și mergem și o facem posta amândoi, facem concurs Link spre comentariu
aurel87o Reputație: 0 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Are WhatsApp Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 19, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 19, 2023 Acum 1 oră, Danielboss a spus: E imposibil ca eu cand trec de la munca e acolo, cel puțin în ultimele 2 săptămâni o vad zilnic , Cum dau de tine ? Ca o sun eu și mergem și o facem posta amândoi, facem concurs Pe ce parte sta? În fata la dedeman e o stație de autobuz apoi mai în fata e sensul giratoriu? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat August 19, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat August 19, 2023 Acum 1 oră, aurel87o a spus: Are WhatsApp Da Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat August 19, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat August 19, 2023 1 oră în urmă, emachines a spus: Pe ce parte sta? În fata la dedeman e o stație de autobuz apoi mai în fata e sensul giratoriu? Ba frate ce drq ma e asa greu Lângă dedeman e o baraca , stație de autobuz , acolo cam sta de la 6 7 pana pe la 9 , apoi trece la patiserie și sta acolo pana la ora 23 Link spre comentariu
emachines Reputație: 864 Postat August 19, 2023 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Partajează Postat August 19, 2023 Nu n am dat de ea Link spre comentariu
Pulanosu Reputație: 1 Postat August 19, 2023 Partajează Postat August 19, 2023 Va relatez eu azi ca am trecut prin zona sa cercetez ceva de futut asa la seara: Pe la ora opt, opt si un sfert: La Pensiune la Chindia, vizavi de turn, o gagica slabuta, scunda, cu tate mici, n-am vazut-o la cur ca eram in masina, nu era cine stie ce frumoasa si cel mai sigur era de etnie. Urmatoarea gagica se afla in fata la Vila Italia, acolo spre Arhiepiscopie, asta era mai plinuta un pic, avea ceva tate, cred ca si burta, era destul de frumoasa din cat am vazut eu, blonda, cu un tatuaj pe umar; la asta m-as fi oprit daca nu aveam niste treaba (gand la gand cu niste baietasi care s-au oprit la ea, nu cred erau pesti, da nu bag mana in foc); de asemenea, de etnie as zice, asta sau frecventeaza pe la solar Ultima gurita statea dupa pod, acolo in sens langa Mol, nu prea am batut pana la ea, da asta arata cel mai decent la corp, era bruneta sau roscata, cred ca si ea era de etnie. Cand mi-am terminat treaba pe la 9 si ceva, nu mai era niciuna din astea, era doar una batrana in sens la Mol, urata si cu ditamai burta, probabil gravida. Daca treceti pe la duduile asta, sa spuneti si voi ce si cum plus cat mai e o muie sau un futut normal. Bafta la ciocanit! 1 Link spre comentariu
Alex10000011 Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2023 Partajează Postat Octombrie 12, 2023 Buna seara futaciosilor, ceva nou pe traseu? Care e cea mai recomandata pentru o descărcare orala? Link spre comentariu
Danielboss Reputație: 17 Postat Octombrie 14, 2023 Oras:Târgoviște Oras:Târgoviște Partajează Postat Octombrie 14, 2023 La 13.10.2023 la 0:16, Alex10000011 a spus: Buna seara futaciosilor, ceva nou pe traseu? Care e cea mai recomandata pentru o descărcare orala? Salut bro, îți recomand și garantez cel mai bun oral din oraș la strada , după 6 7 seara te duci la patiserie sherif peste drum de dedeman , o sa vezi o bruneta în colanți, cur mare , o suge toată, are șmecheriile ei, dar niciodată nu o suge în sila , o sa îți dai drumu repede garantez Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum