Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Stiu la toti ne place sa fim bengosii, dar ca sa fi "dulce"costa", adica nu te mai dai la glume,mistouri cu unul si altul.Tipa/pulārau ai si tu prestanta ta,!(adica sa nu te loveasca foamea in stomac,adicā 200 ron sa fie "baniide seminte Ragno stie"!!). Sa te futa n gura ragno post mortem =)) 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Nu mai e tare-n clanta :))Nici unuSi-a luat warn si acu e frica mareNu mai e smechera din Berceni :))S-a culcat mamica.A prins netuAcusi intra ca acu ii gangstar 3 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Ce -am zis Ahahahahahahahahahahahahaha :)))))) 3 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Ce -am zis Ahahahahahahahahahahahahaha :)))))) Ai ghicit ca sti ca o mananci pe Karla de cur ... =)) Pardon, din cuuur =)) 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Ai ghicit ca sti ca o mananci pe Karla de cur ... =)) Pardon, din cuuur =))stii -ANALFABETULE :)))))Dumnezeule ce prost esti....o propozitie nu poti scrie fara greseli. Esti un gunoier asa-i?Ai ramas repetent in clasa I-a ca BULA este? =)) 5 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 5, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Sa te futa n gura ragno post mortem =)) nu am apucaturile tale, spor la lins,si pupat!!.Nu am sa incep sa te injur,te-au in jurat altii,nu am sa incep sa iti spun ca esti prost,ti-au mai zis multi,o stii!.Ti-as zice mai multe ,de una despre alta dar nu m-ai intelege,te-ai enerva,ai injura,ca nu poti(?sa intelegi).!.O seara buna!?///!(exact cum imi doresti tu) 8 5 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Sa te futa n gura ragno post mortem =))Cacam slabe replicili :))Nu ai capisci inca ca noua ne place sa ne-o suge-ti amandoi tu si cacarla fara sa ne-o udeti?Adica o sugi fara sa o uzi :))Capisci o no capisci 4 Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114329 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Aprilie 5, 2019 cine o mai lacrimat azi de la minusuri ?? 4 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 5, 2019 cine o mai lacrimat azi de la minusuri ??Carla :))Gelugun :)) mai rau ca femeile 5 Link spre comentariu
Vizitator votka-tuicar Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Toti astia de mai sus 1 2 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 cine o mai lacrimat azi de la minusuri ??Pisicuts....vezi ca ai onoarea sa iti scrie insusi BULA pe site =)) 3 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 5, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Toti astia de mai sus 3 este mai mare ca 4 nu?? 7 5 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 3 este mai mare ca 4 nu??De ce il chinuiesti?Crezi ca daca nu stie sa scrie, stie matematica? 4 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 5, 2019 De ce il chinuiesti?Crezi ca daca nu stie sa scrie, stie matematica?Asta nu stie cat fac 3×3= șase sau șese :)) 4 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 5, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Aprilie 5, 2019 De ce il chinuiesti?Crezi ca daca nu stie sa scrie, stie matematica? el stie ca 2+2 =4 si ca 2*2 este tot 4,doar nu este ca Giani din Las Fierbinti,sau bereaa 8 5 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Carla :))Gelugun :)) mai rau ca femeile Daca tu vezi ca nu te bag in seama de ce tot te chinui ? Asa mult ma iubesti ? Vai de pl voastra 3 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Daca tu vezi ca nu te bag in seama de ce tot te chinui ? Asa mult ma iubesti ? Vai de pl voastraMaxim te iubesc :)) cum il iubesti tu pe.......votka_tuicar alias ???? Am uitat cum il chema :))Te ador viatza mea cum sa nu. Maxim cam de aici pana la Galbinasi :)) 5 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 5, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Daca tu vezi ca nu te bag in seama de ce tot te chinui ? Asa mult ma iubesti ? Vai de pl voastra :138x ,nu il bagi inseama,dar tot asa in "iubire"mai raspunzi! Tu zici "ai de pl voasrta"...eu zic ai de capul tau si cumar zice uni"ai;de foamea ta" 8 5 Link spre comentariu
2peu_2peu Reputație: 34662 Postat Aprilie 5, 2019 Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Telefon: Only email me regarding my orders Oras:Kiustenge Partajează Postat Aprilie 5, 2019 uite ca asa 7 5 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Nu mai e Carla zmardoiaca din Berceni care se pisa si injura pe toti de morti si familii :))Csf ncsf A ramas doar umbra ei A murit o legenda: carla number one pa berceni :)) 6 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Atat poti ? Agitati-va in continuare :) eu ma amuz cand vad ce scrieti pe aici :dNu mai e Carla zmardoiaca din Berceni care se pisa si injura pe toti de morti si familii :))Csf ncsfA ramas doar umbra eiA murit o legenda: carla number one pa berceni :)) 4 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Atat poti ? Agitati-va in continuare :) eu ma amuz cand vad ce scrieti pe aici :dMie nu mi se pare ca te amuza :))Din contra turbezi ca esti legata la gura si nu mai poti scrie ce ai vrea :))Esti ca o catelusa cu botnita la gura Care acum doar schelalaie 5 Link spre comentariu
dmx dmx Reputație: 30698 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Mie nu mi se pare ca te amuza :))Din contra turbezi ca esti legata la gura si nu mai poti scrie ce ai vrea :))Esti ca o catelusa cu botnita la guraCare acum doar schelalaielas-o ii e somn :laugh2 4 Link spre comentariu
maidanezdebucuresti Reputație: 1141 Postat Aprilie 5, 2019 Oras:Pe maidan Oras:Pe maidan Partajează Postat Aprilie 5, 2019 las-o ii e somn :laugh2O las :)) ca se vede ca ar vrea să doarma dar nu poate. Trebuie sa faca un leu de-o chiftea :)) 4 Link spre comentariu
Vizitator carladristor Reputație: 0 Postat Aprilie 5, 2019 Partajează Postat Aprilie 5, 2019 Si iar ma amuz :))))) in ultima perioada am fost ocupata si nu am dorit sa imi bat capu cu specimene :) O las :)) ca se vede ca ar vrea să doarma dar nu poate. Trebuie sa faca un leu de-o chiftea :)) 3 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum