Sari la conținut

Montreal si imprejurimi


Postări Recomandate

Le penthouse.

Nu am postat de foarte mult timp pentru ca sunt plecat din tara, azi am aruncat o privire si am vazut ca nu se prea gasesc reviewuri din zona in care m-am mutat, asa ca m-am decis sa impartasesc cu voi din experientele mele recente!

In urma cu ceva timp am hotarat sa fac o vizita salonului numit le penthouse din Montreal.

Fetele sunt toate uimitoare, eu am prins-o libera pe Alicia.

Mica de statura, sani siliconati, par blond matasos si o atingere de catifea.

La intrare platesti pt camera intre 60 si 80 depinde de camera, apoi cu fata dai un cadou in functie de preferinte, eu am luat pachet complect, 180.

Masajul a fost chiar placut, atingeri reciproce, mangaieri, apoi dupa ce ma intoarce,a eidica in picioare si pune prezul, apoi imi face un deep care ar fi fost uimitor, daca nu era prezul, o ridic de jos, o intreb pe ea cum prefera, la care se aseaza pe masa in fund cu fata la mine si ma inclesteaza cu picioarele, gafaieli, cateva scancete, schimbat cateva pozitii, nu a obiectat de loc la nimic, dupa o vreme cand am fost ambii uzi deja de transpiratie, ma pune pe spate pe masa, da jos prezul, pune niste ulei si termin glorios in mainile ei bine antrenate.

Ma sterge zambind cu un prosop cald privindu-ma in ochi apoi trece la salubrizarea camerei in timp ce eu ma duc sa fac un dus.

Per total, 9.5,

Gfe 10

Oral 10 pt cine il apreciaza cu prezervativ, pt mine e 5

Normal 10

Masaj 9.5

Sigur de revenit!

  • Like 1
Link spre comentariu

Massage absolut!

Am mers aici saptamana trecuta, intrarea e la etaj, actiunea se desfasoara in mod similar, am lasat 75 pt camera, m-a condus doamna la camera, apoi a adus si mi-a prezentat fetele, toate frumusele, o alegpe o miniona bruneta, corp sculptat, silicoane, sfarcuri perfecte, carne ferma, piele fina... Ce sa mai.. nota 10 la fizic.

Aici cadoul era fix la 100.

De banii acestia am primit un masaj cu ea nud, am avut voie sa o ating peste tot, mai putin intre picioare, fara sarutari, fara oral sau sex, doar o finalizare in mainile ei.

Totul arfi fostperfec daca se oferea serviciu "complect" dar dn pacate nu e cazul. Asa cavdaca se cauta serviciu complect, trebuie cautat in alta parte, dar in ce priveste un masaj usor de detenta, cu putina picanterie, locul e ideal.

Link spre comentariu

Poate ar trebuii sa incerci la strada?? Eu cand am fost am avut parte de cateva finalizari la strada ( dar asta demult acum 7 ani ), din ceea ce zici tu sa sparg atatia bani doar pt masaj nu prea as fi multumit. Oricum super initiativa o sa povestesc si eu cand resusesc. 

 

Spor si alegeri inspirate!

Link spre comentariu

Salutare Lume! Anul acesta am mai reusit sa vizitez cateva domnisoare. Voi incepe cu un anunt de la o rusoaica Tatiana 514-793-5632.

Am facut rezervare si m-am deplasat la locatie, undeva in DDO. la un bloc turn, ieste parcare pt vizitatori. a trebuit sa astept un pic apoi am urcat sus. Erau 2 fete in locatie si aproape ca m-am intersectat cu confratele ce era la colega. Fata m-a dezamagit oarecum pt ca nu era de loc cu ce poze a postat. Am hotarat sa raman, am mers la dus, mi-au dat un prosop cam vechi, dusul prost iluminat si manjit cu silicon plin de mucegai. 

La actiune nu a comentat fata, oarl doar protejat, datorita situatiei din 2020 fara sarut, LOT misionar si am terminat pe la spate. 

Pt mine nu e de revenit dar am ramas pt ca nu aveam de ales deoarece la mine se ivesc extrem de rar ferestre in care sa pot actiona.

Colega am apucat sa o vad de departe si arata un pic mai bine, e posibil ca ea sa fi fost autoarea anuntului.

7 fizic, 7 oral, 7 normal

scorul a fost 200 ora sau 160 pt30 min / finalizare.

de revenit ... nu pt mine.

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare la toti confratii!

Uite-ma din nou la tastatura cu un pic de timp liber si nimeni in jurul meu, asa ca... haideti sa va povestesc despre intalnirile alunecoase de care am avut parte  in Longeuil. 

Ma uitam pe annonce123.com ca sa imi gasesc urmatoarea dameza si m-am gandit sa imi iau de data asta o putza chinezeasca ;)

Asa ca am ajuns la numarul de telefon  (450)671-0888. Era dimineata devreme, inainte sa plec la lucru si e greu de gasit ceva la asemenea ore dar aici se zicea in anunt ca au 4 dameze pe standby 24 din 24 si ca se poate veni si fara radevou in prealabil ceea ce parea a fi ideal pentru mine intrucat nu am foarte des ferestre libere si de obicei sunt foarte scurte, in care pot sa ies la vanatoare! 

Am sunat si ma intampina la telefon o voce cu un accent puternic chinezesc ca abia am inteles-o care imi zice ca au loc si le spun ca ajung in circa 45 de minute. Zis si facut. 

Locatia are loc de parcare in spatele cladirii si intrarea e tot prin spate. 

Acuma.. la intrare ma intampina o dameza trecuta bine de 45 de ani, dar totusi ingrijita, imi zic... nah... ti-a trebuit marfa chinezeasca, marfa chinezeasca ai primit! Ce vezi in poze nu are de a face de loc cu realitatea! 

Ma invita cordial inauntru, imi cere sa ma descalt la usa si ma conduce la camera de actiune.

Inauntru un fotoliu vechi, un pat pe jos si o cabina de dus. Ma intreaba cat doresc sa stau la care o intreb pe doamna daca se ofera serviciu complect sau daor masoterapie, pentru mine fiind ok in ambele sensuri intru-cat chiar aveam nevoie asa ca nu ma suparam de ori care varianta, la care imi zice doamna ca se ofera ori ce are nevoie clientul!

Perfect imi zic, asa ca ii cer o ora, platesc camera la $60, imi ia banii si ma invita sa ma bag la dus.

Locul nu e unul dintre cele mai curate, dusul fiind plin de piatra de apa pe cabina de sticla dar ... nah... si sarac si cu pretentii! :P

Iese doamna cu banii si apoi intru la dus. Dupa cateva minute dupa ce am oprit apa se intoarce doamna si se prezinta cu numele de LILI. Ma roaga sa dau jos prosopul de pe mine si sa ma intind pe pat, apoi ma intreaba ce vreau, ii zic ca vreau sa inceapa cu un masaj, ma intreaba daca vreau suedez, de relaxare sau deep tissue, ii zic deep tissue (imi parea oarecum rau pt ea intru-cat eram aproape dublu cat ea si paros ca un lup)

Lili se conformeaza si imi ofera un masaj cum rar am mai avut in viata mea, numai suficient de adanc, exact pe caile pe care aveam nevoie, sincer va spun a fost fenomenal!

Rar mi se intampla sa am parte de asemenea maini. 

Din vorba in vorba, Lili imi lasa de inteles ca aici la Spa-ul acesta ofera si optiune de "fun" nu doar terapie, asa ca la sfarsitul masajului o intreb daca e ok pt ea sa ne disptram un pic, la care ma intreaba ce tips ii dau?! II zic... Lili draga... spune-mi tu mie ce suma se ofera de obicei la voi intrucat e diferit peste tot iar eu iti confirm sau nu. Lili m-a intrebat daca sunt ok cu $100 Iar eu am incuviintat intru-cat ma asteptam la circa 160. 

II spun ca vreau un oral si normal, saruturile sunt off menu din cauza pandemiei. 

Lili zice ok, se dezbraca si merge la chiuveta, se improspateaza un pic dupa care revine sa imi puna prezul. 

Dupa cum ziceam la inceput, era trecuta de o anume varsta asa ca avea un corp mediu si un fund cam ofilit ce la inceput m-a dezamagit, dar!

A venit peste mine si mi-a facut un masaj demential cu sanii care erau fermi si bine definiti iar cand soldatul s-a rezit si a luat pozitia pt onor inainte a pus prezul si a executat o felatie atat de buna, exact cum imi place mie, lenta, adanca, cu jocuri de limba, cu masaj la pachet incat nu am mai oprit-o si in cateva minute am terminat in gura ei. M-ia luat prezul si m-a curatat spunandu-mi ca mi-a fost foarte "foame" ca am terminat asa repede fara ca macar sa ajungem la partea cealalta ;)

Asa e! Eram supra incarcat si ea a facut o treaba neasteptat de buna. Nici nu mi-a parut rau ca nu am ajuns la partea de normal. apoi ma fofteste la dus, ea se imbraca si iese, cand termin dusul se intoarce si spre surprinderea mea imi zice ca mai am inca 5 minute si ca daca vreau putem continua masajul, probabil daca ziceam fun, mai cerea o tura de bani, dar oricum eram sleit asa ca am zis sa se ocupe un pic si de picioare pt ca se ocupase doar de bust pana atunci. Asa a si facut. La plecare m-a invitat sa mai trec pe acolo repetandu-mi ca mereu sunt 4 fete disponibile. 

Per total, Locatie 7, fizic 7, oral 10, masaj 10*, pret 60 camera, 100 tips plus inca 20 de la mine. Am zis ca e sigur de revenit! 

  • Like 1
Link spre comentariu

Una calda, Una rece! 

Peste ceva timp, dupa placuta experienta cu Lili, am sunat din nou la  (450)671-0888 si mi-am rezervat un loc peste circa 45 de minute. 

De data aceasta am fost Primit de o doamna cu ceva mai tanara, supla, cu forme chiar placute pe nume MIKO. 

Actiunea s-a derulat cam la fel, doar ca Miko a fost praf la partea de masaj, zic nah... recuparam la patea de fun! 

Ajungem si acolo, ma intreaba cat ii dau tips? zic $100 e bine? initial zice ca da.

Ea se dezbracase la sutien si chiloti inainte de asta fapt ce pe mine nu m-a incalzit cu nimica pt ca stiam ca ori cum ajung si acolo ;)

Dupa ce se freaca un pic de mine ma intreaba cum vreau?

II zic la fel ca si lui Lili ca vreau oral si normal!

Miko pare mirata si imi spune ca daca vreau de amandoua, va trebuii sa ii dau ceva in plus! Aici mi-a sarit un pic tandara pt ca nu suport negocierile dupa ce am stabilit un pret, probail m-a vazut schimbat la fata si imi zice ca nu mult dar macar un $20 in plus sa ii dau pt ca folosim si sus si jos, de parca tre sa platesti bilet de intrare la discoteca! Ma gandesc daca iti vedeai de treaba oricum iti dadeam 20 in plus, dar nah... eram acolo si odata inceputa o treaba trebuie dusa la capat. Imi zic  las' ca daca ai chef de negocieri te pun la lucru! Asa ca dupa cateva minute de oral mediocru ii zic sa vina deasupra la un LOT! 

Vai de mine dar esti foarte mare... nu stiu.. nu cred ca pot...

II zic hai lasa ca is perfect mediu nu isi star porno, urca sus si fama sa zambesc. De aici am avut parte de o priveliste placuta, am lasato sa se miste cum a vrut, apoi am prins-o de solduri si am dat la ea ca surdu-n toba. La un momentdat a dat ochii peste cap, s-a lasat pe spate, tremura si gemea de numa, asa ca am apucat-o de spate si umeri si m-am urcat eu deasupra, ii atarna capul peste marginea patului si am inceput sa dau din nou cu inversunare, moment in care ma loveste un miros de fecale si cauciuc de era sa ii arat ce mancasem la cina cu o seara inainte! Vai de plm in ce m-am bagat, dar, cum eram deja cu capsa pusa,  asta m-a facut si mai nervos si am pompat-o pana aproape ca a lesinat. Nu terminasem, cum dracu as putea, vroiam sa o pun sa ma termine oral dar ea a crezut ca am terminat cand m-am orit si se pune sa imi ia prezul si sa ma curete... II zic stai ca nu am terminat, la care ea:

Da.. Stiu si eu am terminat! Esti asa de bun si de mare!  :slap2 

Gata nu ma mai tineau nervii zic ori face pe proasta ori chiar ii, in ambele cazuri tre sa ma opresc ca nu mai suport. Isi bate joc de mine pe banii mei! 

Am facut un dus si m-am spalat de vre-o 5 ori, ca nu mai iesea mirosul de cauciuc si fecale din nas. Am zis ca altu la Miko nu mai vin. Chiar daca arata net superior lui Lili, serviciul a fost literalmente de cacat. 

 

Doamnelor! Va rog frumos daca cititi aceste randuri, inainte sa va vedeti cu un client spalati-va bine la zona intima si la ochiul maro, nu utilizati doar hartie igienica ca nu o sa stearga tot in veci si ajungeti la asemenea episoade! Da bine cu sapun si pe dinafara si pe dinauntru cativa centimetrii! Folositi un sapun intim sa nu usture! Credeti-ma ca face o diferenta enorma! 

Si acum notele:

Locatie: 7

Fizic: 8/9

Oral: 6

Normal: -4 

De revenit?! In nici un caz la MIKO! 

Dragii mei, ca de obicei, va doresc sanatate si virtute... si mai lasati si voi cate o recenzie din pasti in craciun! 

  • Like 1
Link spre comentariu

Salutare dragii mei. 

In urma cu aprox o luna am fost din nou in vizita in longeuil de data aceasta la Flower Moon spa pe Grand alee. Daca vesti cauta in annonce123.com ii veti gasii. Patronul se pare ca este acelasi care are spaul din Lemoine. 

De aceasta data am avut placerea sa gasesc un loc mult mai bine intretinut iar de mine s-a ocupat o anume YOYO care lucreaza acolo doar sambata. Am avut parte de un masaj decent dupa care am trecut la actiune, oral si normal protejat foarte bine executate, e de varsta mijlocie doamna, dar stie ce face, era bine in pielea ei si cel mai important avea o igiena buna fara mirosuri suspecte. 

Per total m-am simtit foarte bine si am zis ca e de revenit.

Notele sunt:

Locatie 8/9

Masaj 8

Oral 8/9

Normal 9/10 se misca bine, geme si nu a avut nevoie de lubrifiant. 

Aspect 8/9

cadou 60 pt camera + 120 tips

De revenit? Da! 

  • Like 1
Link spre comentariu

Inainte de incheierea anului in 2020 am reusit sa profit de o mica fereastra de timp liber si am trimis un mesaj din nou la nr de tel pt Grand alee dar am primit o programare pe Lemoyne, asa am inteles ca era vb de acelasi patron. 

Timorat ca voi avea iar de a face cu Mimi, am intrebat cine lucreaza inainte sa accept programarea si mi s-a zis ca voi fi servit de catre MIMI, o fatuca de 25 de ani, miniona la sub un metru saizeci sub 50 de kg dupa cum era sa aflu cand am ajuns la fata locului. 

Masajul a fost oarecum mediocru, dar nu pot sa cer mai mult de la mititica aceea care era literalmente jumatate cat mine, apoi am trecut la actiune.

Am avut parte de un oral superb, foarte bine executat dar fara tendinte de deep si totusi a fost superb. Ea era superba cu o piele de catifea si niste ochi migdalati ce straluceau in lumina difuza. Foarte dezinvolta si jucausa fata, nu a protestat la nimic din ce i-am cerut, desi a tras un pic chiulul la LOT, dar nu ma deranjat enorm.

Per total m-am simtit foarte bine si sigur mi-ar face placere sa o reintalnesc pe MIMI. 

Locatie deja stiti din anterior, 7

Fizic 10

Masaj 7

Oral protejat  9/10 (era 10* daca mergea mai adanc)

Normal protejat 10 

De revenit? ABSOLUT DA

Asa ca aici se conclude si aceasta recenzie, sa avem sanatate si virtute si bani pt a .... ;)

  • Like 1
Link spre comentariu

4 minutes ago, geonline007 said:

Inainte de incheierea anului in 2020 am reusit sa profit de o mica fereastra de timp liber si am trimis un mesaj din nou la nr de tel pt Grand alee dar am primit o programare pe Lemoyne, asa am inteles ca era vb de acelasi patron. 

Timorat ca voi avea iar de a face cu Mimi, am intrebat cine lucreaza inainte sa accept programarea si mi s-a zis ca voi fi servit de catre MIMI, o fatuca de 25 de ani, miniona la sub un metru saizeci sub 50 de kg dupa cum era sa aflu cand am ajuns la fata locului. 

Masajul a fost oarecum mediocru, dar nu pot sa cer mai mult de la mititica aceea care era literalmente jumatate cat mine, apoi am trecut la actiune.

Am avut parte de un oral superb, foarte bine executat dar fara tendinte de deep si totusi a fost superb. Ea era superba cu o piele de catifea si niste ochi migdalati ce straluceau in lumina difuza. Foarte dezinvolta si jucausa fata, nu a protestat la nimic din ce i-am cerut, desi a tras un pic chiulul la LOT, dar nu ma deranjat enorm.

Per total m-am simtit foarte bine si sigur mi-ar face placere sa o reintalnesc pe MIMI. 

Locatie deja stiti din anterior, 7

Fizic 10

Masaj 7

Oral protejat  9/10 (era 10* daca mergea mai adanc)

Normal protejat 10 

De revenit? ABSOLUT DA

Asa ca aici se conclude si aceasta recenzie, sa avem sanatate si virtute si bani pt a .... ;)

Scuze! Eram timorat ca voi avea de a face cu MIKO, Doamna neparfumata care m-a lasat nervos, neterminat si scarbit! dar am primit-o pe Mimi ca norocul! 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...