Sari la conținut

Brunetă sexy nouă in orasul tău!!😘😘😘


Postări Recomandate

  • Oras:No man"s land
  • Oras:No man"s land

Salut.

Am fost eu la ea si nu as baga mana in foc ca sunt fotografiile ei.

Sunat , ma directioneaza de la Foto Unirea mai sus , locatia intr-un bloc , usor de ajuns , cred ca era apartament , nu am fost la baie , lupta se da in sufragerie pe o canapea gen pat , nu am fost in alta incapere.

Fata destul de comuna , 1,60 inaltime , undeva pe la 60 kilograme , bruneta cu parul lung strans la spate , nici urata nici frumoasa la fata , piercing in buric si in limba , un tatuaj deasupra sanului stang(parca) , sanii frumusei si tari cu sfarcuri frumoase , un picut de burtica , rasa jos , fara mirosuri , o fata normala fara sa iasa in evidenta cu nimic.Taxat 100 lei OP si NP , o finalizare si trecut la actiune.

Oralul protejat(nici nu ma intrebat daca vreau fara sau cu) 2/3 minute fara altceva decat supt dupa care ma intreaba daca trecem la normal , simtind ca este cam grabita zic hai sa scap.

Normalul a decurs in trei pozitii si am terminat in caprita fara articifii sau altceva.

Imbracat si plecat , door to door 15 minute maxim.

 

Locatie 8

Fata 7

Corp 7

Oral 6

Normal 6

GFE 5

 

De revenit , eu unul nu , grabita si fara sa exceleze la un capitol anume , nu este ceea ce caut.

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Buna ofer oral si normal mici fantezii diferite pozitii oral nep in functie de igienă normal doar protejat.. 100lei fin 200lei h ... Nu accept pers cu bile/silicon / in stare de ebrietate.. am dreptul de a-mi selecta clienti. Ca si locație in centru vizavi de banca nationala .pentru mai multe detalii 0759083935

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Buna ofer oral si normal mici fantezii diferite pozitii oral nep in functie de igienă normal doar protejat.. 100lei fin 200lei h ... Nu accept pers cu bile/silicon / in stare de ebrietate.. am dreptul de a-mi selecta clienti. Ca si locație in centru vizavi de banca nationala .pentru mai multe detalii 0759083935

Finalizarea orala este in meniu? Merci si bine ai venit pe forum! 

Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Cum de vreo cateva zile voiam sa incerc ceva nou, iar discutiile cu fetele de pe publi24 nu au dus la niciun rezultat concret (nu inteleg care e treaba de toate fug de finalizarea orala ca dracu de tamaie) am ales sa o vizitez pe domnita Ralukuza deoarece locatia este foarte aproape de biroul meu, iar 90% dintre fete lucreaza in infectiile alea de G-uri din Brazda pe care, eu unul, incerc sa le evit pe cat posibil. In fine. Locatia este pe Unirii, peste drum de BNR, intr/un bloc linistit, dar zona poate fi „periculoasa“ daca aveti prieteni/vecini care au legatura cu Inspectoratul de Stat in Constructii, care este peste drum. Apratamentul este curat si frumos. Fata este bruneta si destul de scunda. Zice ca este din Bucuresti, dar ca este a doua oara cand vine in Craiova. La fata este destul de comuna, nu iasa in evidenta cu ceva anume (cu exceptia unui piercing deasupra buzei). Este slim, sanii sunt superbi, cu un tatuaj deasupra celui stang, insa are ceva burtica... Este curata, pasarica rasa, fara mirosuri sau alte probleme. Mi-a placut ca nu era data cu parfum, asa cum sunt multe dintre fete, care mai si exagereaza cu el de nu mai scapi de miros cateva ore.
Cum nu face oralul cu finalizare am zis sa sarim direct la un normal. Actiunea s-a petrecut in living, pe o canapea intinsa, dar comoda. A pus caciulita cu gura (buzele cred ca au fost „imbunatatite“ candva deci sunt destul de carnoase) si am trecut la treaba. Am schimbat 3 pozitii si am finalizat in misionar. Este implicata si geme usor, ceva ce mie mi se pare foarte sexy. Este vorbareata si a acceptat tot ce am propus. Nu mi s-a parut deloc grabita (ba chiar era usor deranjata ca i-a spus unul dintre colegi asta aici pe forum). Cred ca este genul ala care oglindeste comportamentul clientului: daca o iei frumos iti intoarce favoarea. 
Ca aspect - 7 spre 7,5 (10 fiind, pentru mine, Adriana Lima)
Actiune - 8 (totul a decurs asa cum trebuie)
Locatie - 10 (usor de ajuns, destul de ferita. mai greu daca vii cu masina totusi)
Am decartat 100 de lei pentru o finalizare. 
De revenit? Probabil da. Cred ca este peste media fetelor care lucreaza in oras. (Cu atat mai mult cu cat a raspuns la telefon rapid, m-a intrebat in cat timp ajung pentru a nu mai face si alta programare, ceea ce arata respect pentru client). 
Bafta si sper ca recenzia mea va este de folos! 

 

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...