Sari la conținut

Ella russian - 0759595321 (fosta Alina, moldoveanca din Metalurgie)


Postări Recomandate

  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Buna seara, stimati confrati,

 

Revin pe paginile acestui forum pentru a puncta revenirea unei domnisoare cu state vechi pe plaiurile iesene, care a revenit temporar, spre marea mea bucurie. Este vorba despre Alina, moldoveanca din Metalurgie, despre care s-a mai scris aici pe topicurile:

 


 


 

Intrucat numarul de telefon pe care il foloseste in prezent este altul, am deschis topic separat, dar rog un moderator sa faca merge la toate 3 ca sa fie o trasabilitate pentru cei care au cunoscut-o pe Alina pe vremuri.

 

Revenirea s-a produs sub un alt pseudonim, repectiv Ella russian, cu numar de telefon 0759595321, cu anuntul la:

 


 

In prezent o puteti gasi in zona bazei pasarelei Nicolina, capatul dinspre Podu Ros. Mai imparte temporar locatia cu o fata, dar nu i-am simtit prezenta defel.

 

Despre Alina/Ella... impactul vizual cand mi-a deschis usa a fost devastator. Fata de cum mi-o aduceam aminte, este mai voluptoasa, iar pentru mine asta e un upgrade. Sanii sunt superbi in sutien si senzationali de plini si grei cand sunt liberi sau cu o pula intre ei. Iar cand s-a intors pe tocuri cu spatele la mine ca sa ma conduca spre futodrom, am stiut ca o sa transpir serios. Asta pentru ca fundul mare si rotund al Ellei, vazut in miscare, este de-a dreptul naucitor de hipnotizant.

 

Un lucru pe care l-am punctat si in cadrul precedentelor vizite este faptul ca fata aceasta este de un bun simt, buna crestere si eleganta in limbaj cum eu nu am pomenit la fetele din Iasi. Bine, o sa ziceti, nu de asta te duci in primul rand la o escorta. Dar pentru cine doreste o intalnire placuta pe toata durata ei, acest lucru este foarte important.

 

Venisem igienizat de acasa asa ca n-am verificat baia, desi Ella mia spus ca am posibilitatea. Am debutat ostilitatile prin a o dezbraca complet pana la tocuri, cu ea capra pe pat, din profil spre mine, cu pula mea in gura ei si cu mainile mele peste tot: sani, fese, intre fese, o nebunie completa. 

 

Oralul este protejat/neprotejat, in functie de aprecierea Ellei vizavi de igiena ori de gusturile fiecaruia. Eu unul l-am vrut neprotejat, dar am avut parte si de protejat in pauzele in care schimbam pozitiile si pot spune ca si protejat face o treaba foarte buna. O ia adanc, dar nu da atentie satelitilor.

 

Am cerut un prezervativ pentru ca nu mai puteam, iar fata mi l-a aplicat cu gura, lucru pe care l-am apreciat. Merita mentionat ca, dupa ce am pus-o capra, nu m-am putut abtine sa nu imi ingrop fata intre fesele alea grozave si ce am gasit acolo a fost o igiena impecabila, motiv pentru care am revenit acolo cu placere de mai multe ori pe durata numarului.

 

Am luat-o capra pe pat, la marginea patului cu mine in picioare, capra din picioare la perete, la masa, misionar, ea deasupra in vreo 3 unghiuri. Nu a comentat nimic, m-a lasat sa imi fac damblaua pana la capat si tot scapa printre gemete un "hai". Cand am intrebat unde anume, mi-a raspuns amuzata ca ma indemna sa ii dau acolo. :)

 

Sa dau un pont: pune-o deaupra si las-o sa conduca ea. O sa vezi cum se apuca bine cu ambele maini de tine si cum da drumul la niste miscari in forta. Privelistea sanilor ei sarind, soldurile alea miscandu-se innebunitor si ce senzatii vei simti, sunt niste lucruri care, sincer, merita traite.

 

Finalizarea s-a produs (cum altfel?) decat cu ea capra si eu dand in ea ca un animal si ejaculand atat de tare incat mi-a fost frica sa nu ii zbor creierii :). Asta dupa ce am transpirat serios vreo 20 de minute, cu ea in toate pozitiile si colturile camerei. Repet, nu m-a grabit deloc. La final chiar i-a facut placere sa mai stea de vorba cu mine ca doi prieteni care nu s-au mai vazut de cativa ani.

 

Notele:

 

Locatie: 8 - Patul nu scartaie, are ce ii trebuie in camera, insa nu am vazut baia, asa ca nu pot puncta posibilitatile de igienizare.

 

Aspect: 10 - Sunt subiectiv, mie imi plac femeile voluptoase, cu forme cat mai mari si pline. Altii poate prefera slim si nu le va placea. Dar pentru confratii care s-au saturat sa vada numai anorexice pe aici si vor sa aiba pe ce pune mana si pula, Ella este o binemeritata gura de aer proaspat.

 

Oral: 9- la mine 10 e cand se face deep full. Dar in afara de asta, nu am ce sa obiectez. Merita adaugat un moment: o luasem pe la spate din picioare si am vrut sa mi-o mai ia in gura, iar Ella s-a conformat. Dupa un timp, am rugat-o sa se ridice ca sa o pun iar capra. A pus mainile pe soldurile mele si a inceput sa imi suga pula intr-un mare fel incat nu m-am indurat sa ii spun sa se opreasca si era cat pe ce sa ma termine. Deci sincer, Ella chiar e super buna la oral.

 

.... da-o dracului de treaba, imi schimb nota. 10 la oral, chiar nu am ce comenta!

 

Normal: 10 - accepta orice pozitie, baga contre, geme, te indeamna, si e al naibii de bine sa o futi. Nu am ce sa ii cer in plus.

 

GFE: 10 - Parca te vezi cu o fosta iubita pe care nu ai vazut-o de 5 ani, stai de vorba cu ea, te aprinde, o futi de ii sar capacele si continui discutia pe care ai inceput-o. O companie placuta pe toata linia.

 

Halat: 100 nr cu 200 ora. Am servit un numar, banii lasati din proprie initiativa de mine pe masa la final.

 

La final, Ella mi-a multumit sincer ca am fost dragut cu ea, lucru pe care va indemn cu prietenie sa il faceti si voi. Asa combinatie de femeie buna de pula cu atat bun simt este foarte rar pe la noi si trebuie apreciat ca atare.

 

Ella, te imbratisez cu drag si pe data viitoare, caci sigur iti mai calc pragul.

 

Domnilor, ma inclin!

  • Like 11
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Buna dimineata,

 

Am revazut-o pe Ella / Alina si tare bine am facut. M-am dus setat sa incerc cateva lucruri in mod expres si Alina, ca o gazda primitoare, mi-a oferit o noua experienta memorabila.

 

Am rugat-o sa ma astepte ca data trecuta, respectiv in garderoba pe care o poarta si in pozele din anunt. Imbracata astfel, la rugamintea mea, s-a plimbat prin camera si s-a asezat in toate ipostazele pe care i le-am cerut. Am vrut sa o admir cu hainele pe ea si mi-am savurat spectacolul cu o placere fantastica, pentru ca nimic nu te incarca erotic mai puternic decat sa te uiti, fara sa o atingi, la o femeie buna de pula, cum se aseaza in pozitii incitante, stiind ca urmeaza sa o futi.

 

Am rugat-o sa treaca la un oral, pe care l-am savurat la maxim, timp de multe minute, combinat cu reprize de titfuck si oral din partea mea. Am detaliat data trecuta de ce este teribil de placut sa iti ingropi fata intre fesele ei.

 

Accentul a fost pus indeosebi pe oral tura aceasta, caci am descoperit la precedenta intalnire un talent nebanuit al Ellei la acest capitol. Am purces totusi si sa o solicit serios si la normal, unde am servit predominant specialitatea casei, respectiv pe la spate prin toata camera, finalizarea survenind furtunos in balonas.

 

Oricat de mult as cauta sa reproduc in cuvinte cat de bine e sa o futi pe femeia asta, singurul mod prin care poti intelege acest lucru e sa o faci in persoana. Dar repet recomandarea de data trecuta: fii om cu ea si ea o sa fie foarte buna cu tine.

 

Note:

 

Locatie: aceeasi, nota 8. Nu e lux, dar ai ce iti trebuie pentru scopul vizitei.

 

Aspect: 10. Cui nu ii place, sa nu se duca.

 

Oral: jurizarea a durat mult, dar la final nu pot da decat 10 cu felicitari!

 

Normal: 10, am facut tot ce am vrut, pana m-a terminat. Daca as putea sa rezist fara sa ejaculez 10 ore, jur ca i-as da fara pauza. E atat de bine sa o futi !

 

GFE: cea mai mare nota dintre toate. Dupa toate osanalele pe care i le-am adus mai devreme, cel mai mult insa imi place la ea felul cum e in afara sexului. Este o placere reala sa fii in compania ei in fiecare clipa cat esti cu ea in camera.

 

Halatul: 100 RON pe durata unui numar.

 

Domnilor, ma inclin!

  • Like 5
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26526
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Galerie foto:

post-252750-0-67394900-1558324548_thumb.jpg

post-252750-0-50833800-1558324559_thumb.jpg

post-252750-0-20623500-1558324569_thumb.jpg

post-252750-0-84417400-1558324579_thumb.jpg

post-252750-0-24485600-1558324588_thumb.jpg

post-252750-0-60744700-1558324596_thumb.jpg

post-252750-0-53681100-1558324604_thumb.jpg

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna seara si bine v-am gasit vreau sa ii multumesc lui Paharnicul pentru recenzie si ma bucur ca ti-a placut timpul petrecut cu mine..nespus de mult ma bucur ca după atîta timp in care nu am activat în Iasi sa ma reintilnesc din nou cu vechii mei clienti pentru mine este o placere...pupici si va astept pe cei care nu mau cunoscut...😘😘😘

  • Like 3
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26526
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Dacă ai și răspunde la telefon,ar fi si mai bine!

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26526
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Mă gândeam că nu a plecat încă colegul,Paharnicul,de la tine.

  • Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26526
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Sunt semne că au început să-și revină amândoi după ultima întâlnire,care cică ar fi fost până spre dimineață. S-au "terminat"unul pe altul până la epuizare.El a făcut-o pe voinicul mergând a doua zi așa epuizat la Andreea de la top,unde la normal n-a mai fost în state de nimic,după cum el povestește.Ea văd că și-a luat o

pauză mai lungă,dar și când va reveni va fi vai și amar de noi.Sper din toata inima să nu se potrivească vorba ceea cu pomul lăudat și cu sacul mare.Nu ne rămâne decât să așteptăm ieșirea ei la rampă(și eu am sunat-o de mai multe ori în zile diferite,o dată și-a cerut și scuze).Vom trăi și vom vedea!

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna seara Baron58 nu te supăra nustiu care e problemă ta cu mine nu vreau sa fiu răutăcioasă dar nu imi face nimeni programul de munca deci scuzele mele le cer la totii care m-au sunat si nu am raspuns normal cred ca am si eu viața mea si imi fac singura programul cît despre ce scri tu acolo mai sus nu ma prea intereseaza mersi anticipat o seara frumoasa sa aveti....

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26526
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Stimată, Ella/Alina/Loredana/moldoveanca,stai calmă,am fost și sunt bine intenționat.Am dorit cu adevărat să te vizitez.Ultima intervenție a mea aici a fost în spirit de glumă,dar se pare că am atins un punct sensibil.Nu am dorit să-ți fac eu programul,am sunat în timpul programului anunțat de tine.Dacă consideri că am greșit îmi cer scuze și mă retrag în liniște și pace.

Să ai spor în toate și la pungă gros!

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Buna seara după spusele lui coldfusion am zis sa va fac cunoștință cu serviciile si preturi deci servicile sunt de oral/normal,masaj.. oral n/p sex normal protejat pret 100lei-30 min 200lei-ora..un weekend frumos va doresc...

  • Like 4
Link spre comentariu
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi

Buna seara după spusele lui coldfusion am zis sa va fac cunoștință cu serviciile si preturi deci servicile sunt de oral/normal,masaj.. oral n/p sex normal protejat pret 100lei-30 min 200lei-ora..un weekend frumos va doresc...

Duminica viitoare te mai gasesc in iasi? Eu nu sunt din iasi si as avea drum atunci. O seara placuta!
Link spre comentariu
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

Giglio nustiu care e problemă ta cu mine chiar nu imi bat joc de clientii si nu vreau sa ma cobor la nivelul tau sa vorbesc asa deci daca asta e impresie ta despre mine nu ai decît sa crezi ce doresti si incearca sa vb frumos eu nu cred ca te-am jignit in cazul in care am vb la telefon cu tine,daca nu am respectat vreo programarea aici e greseala mea si eu ar trebuie sa imi cer scuze...Nu trebuie sa ma judeci tu ok sa ai o seara frumoasa..

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26526
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

@jhon12,cu tot respectul nu înțeleg ce-ai scris.Ai vizitat-o?Ai întâlnit-o pe stradă,ai recunoscut-o,ai urmarit-o și în felul acesta ai și simțit mirosul puternic de care spui?

Până în una alta,ceea ce spui tu miroase foarte urât,nu ai nici o acoperire și nici credibilitate, aceasta fiind a doua ta postare pe forum.

  • Like 4

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu

@Baron55 vreau sa iti spun ca am fost la ea pe allea rozelor undeva la partier si vreau sa iti spun ca asa este cum sp eu este o moldoveancă foarte proasta si rapanoasa despre ce vb este certata cu apa fratilor

Link spre comentariu
  • Membru Premium
Reputație: 26526
  • Oras:Iasi
  • Oras:Iasi

@jhon12,nu am nimic de împărțit cu tine și cu atât mai puțin cu titulara acestui topic.Faptul că ai precizat corect unde își are locația îmi confirma mie ca ai vizitat-o.Dacă în urmă vizitei scriai o recenzie,oricât de scurtă,nu am fi avut acest dialog. Până la proba contrarie,o vizită a mea la ea sau o recenzie a unui alt coleg,care să confirme cele spuse de tine sau de colegul Paharnicul, lucrurile sunt puțin în ceață cu puțin avantaj pentru colegul nostru care a deschis acest topic,făcând și două recenzii amănunțite.Nu ne rămâne decât să așteptăm confirmări sau informări.

Să aveți,cu toții,spor în toate și la toate!

  • Like 5

Chiar și atunci când vorbim despre alții, cuvintele vorbesc mereu  despre noi.
Ele ne spun cine suntem. Ne  definesc.

Astăzi nu avem timp... Mâine nu vom avea puteri... Iar poimâine nu vom mai fi... Nu amânați, trăiți acum!

Link spre comentariu
Vizitator okapoli
Reputație: 0

Chiar ești neserioasa... Deci e a doua oara când te sun ca un disperat după ce în prealabil mi ai spus ca ești disponibila toată după amiaza. În felul asta nu îți poți face o foarte bună reclama... O zi buna sa ai!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...