Sari la conținut

Delia (19 ani) 0736534221


Postări Recomandate

Uite! Vezi ? La prețul asta poate poate :)))

Eu când ti-am spus ca ai prețuri mari pentru ce stii sa faci...

“only today” !! Mai sus susțineai ca mai vizitat, înainte spuneai ca e prea acum spui ca la prețul asta mai vizita, concluzia: tu nu ai fost la mine!!!
Link spre comentariu

Astzai m-am decis astazi sa profit de oferta si am zis ca daca arata macar jumate ca in poze si tot merita. Programare din timp pe WhatsApp la ora 20.00, respectata de ambele parti, mici dificultati in gasirea adresei dar m-am dumirit repede (GPS-ul bata-l vina). Vroiam sa stau 30 min dar cand a deschis usa m-am razgandit si am prelungit sederea la 1 ora. 

 

M-a asteptat in sutien, cu un simulacru de "rochita" in jurul taliei, fara nimic pe dedesubt, pe tocuri. Inalta, frumoasa, pielea tare, epilata complet, fund de milioane, dezinvolta. Dupa doua vorbe si un dus am intrat in camera de distractie unde m-am infruptat din piersicuta si nu numai, a continuat ea cu un oral deep si misto executat, LOT, doggy, am terminat pe burta ei. 

 

Mi-a placut ca a vut tendinte bossy cand cand ii dadeam limbi, dar nu exagerat, exact cat trebuia. La final am mai stat la o vorba si m-a surprins din nou cu naturaletea ei. Pacat ca pleaca din Brasov, sper sa revina repede, pe mine m-a castigat de client.

 

Note:

Aspect: 9,5

Oral: 9

Normal: 9

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator bob000
Reputație: 0

Când voi stabili data exactă va voi posta aici toate detalile, cel mai probabil săptămâna viitoare voi ajunge + poze noi

eu cred ca ar trebuii sa te muti la noi in Brasov... definitiv 

Link spre comentariu
Vizitator tonyst
Reputație: 0

Buna Delia la Sibiu ai vrea sa vii?

Da tu alta treabă nu ai? Daca nu mai ai ce fute acolo...apuca-te sa futi picioare în gard până îți revii. Ai pornhub,xvideos, xhamster....zi-le și lor sa vina la Sibiu că sa ai ce fute
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...