xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 deci daniel saracu eu sunt pe multe grupuri pa whatsappsi omu vorbeste multe acolose lauda ca face ca drege ca mortii luisi dupa aia scrie aici de pe alte conturi ce vorbeste el acolointelegi ?
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 si prostu nu-si da seama ca de aia e prost
curvasuprema Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 ma doare in pula de daniel saracu =))))inca o data confirmi ca te interesezi de altii pe unde apuci, hahahahha,. cat de prost sa fii sa faci asta !!! 1
yaaass Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 pai vezi ba prostule ca aia s-a futut cu xoxo si asa a aflat xoxo de multi de pe forum ,ca barfea ca o curva parsiva, purtator ilegal de pula.Pana si Alexandra Napu a postat poza cu xoxo , bine avea niste picioare de avicola ala, se stia ca e un uscat xoxo, rupt in cur la propriu.Un user vechi si prost! Stiam, stie toata lumea, tot judetul! Ia-auzi fay ce vorbeste lumea.Vei lua masuri? Ce mai face Ciri Meyer? Baga interlopii peste fraierii care te barfesc, mai ai dobermanul ala si pe interlopu de carton cu X5 ala?
yaaass Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 deci daniel saracu eu sunt pe multe grupuri pa whatsappsi omu vorbeste multe acolose lauda ca face ca drege ca mortii luisi dupa aia scrie aici de pe alte conturi ce vorbeste el acolointelegi ?Ce ratat sa ii moara pula la intrare, deci asa a aflat de cristina baclea, alexandra napu si de raluca matche.Saracu catel a facut-o pe cristina sa isi dea in gat clientii mai ales.. pa alex
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 era catelu lu raluca pana sa isi bata aia pula de el =))
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 la fel si cristina pana si-a batut si aia joc de el.. aia l-a mirosit din secunda 1 cat e de prost.. de la telefon de cand i-a auzit vocea lol
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 mare dezamagire ce a fost in sufletul lui cand raluca l-a alungat ca pa un catel :(
yaaass Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 mare dezamagire ce a fost in sufletul lui cand raluca l-a alungat ca pa un catel :(Hahahaha baaa butonil de panica era defap whatsapu unde se ascunse pe grupuri private ca un catel ratat si isi noteaza totul!Hahahah roger marele sri-ist e doar un muist
yaaass Reputație: 0 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 mare dezamagire ce a fost in sufletul lui cand raluca l-a alungat ca pa un catel :(Aa da si cealalta raluca7755 pe care a promovat-o ca pe o zeitza?Si aia s-a pisat pe el mai ceva decat cristina pe pipilica hahahhaa
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 Stil inconfundabil: dolores si xoxo barfesc ca 2 tarfulite .Sa ne zica dolores si xoxo cum se intereseaza de Daniel XXL si alti curvari de aici pe la curve 1
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 la fel cum o futem pe ma-ta asa ne interesam si de daniel.. stii ce zic ? 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 ma doare in pula de cearta voastra. Nu e ok cum procedezi, nu e fair play, prin intermediul curvelor, demonstrezi ca esti o prostituata masculina, iti place stiu sissy
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 de unde mortii ma-tii stii tu ma sclav mic cum procedez eu ? chiar crezi ca esti capabil sa vezi in ansamblu ? 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 nu te scuza, ti-am zis ca nu e fair play cum procedez, nici curvele nu mai sunt ce au fost odata. Tu ai mai mult estrogen, de asta esti sub medie
xoxogolddigger Reputație: -76 Postat Aprilie 7, 2019 Postat Aprilie 7, 2019 invata sa scrii sclavule ca vrei sa spui ceva si se intelege altceva =)) 1
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 du-te cu poza mea la pizde si intreaba si de mine, poate ma gasesti ca sa mi-o sugi
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 curva parsiva care se intereseaza de baieti pe la curve, las-o in pula mea de treaba. Inca nu ti-a crescut par la pula ? cat de cretin sa fii sa faci asa ceva ? te-am scos din testament
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 7, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 7, 2019 Curvar UcenicMembru Banat11 Postari:Inscris la:Ieri, 16:45Postat Ieri, 16:59Hahhaha prostitution mai poti? Mai rezisti?Alexandra Napu? Ce treaba are aia cu xoxo? Aia era feblretea lui miky77 Sa iti raspund eu, iti place sa iti bati joc de Alexandra desi ai futut-o ? intrebarea cu rezistatul ar trebuie sa ti-o pui singur. Pentru tine viata este un chin, fa un bine si paraseste aceasta planeta !
votka--tuicar Reputație: 2287 Postat Aprilie 16, 2019 Oras:Ibiza Oras:Ibiza Postat Aprilie 16, 2019 up
Postări Recomandate