Sari la conținut

^^^ Sofi07 ^^^ 0786672360^^^


Postări Recomandate

  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

Buna, numele meu este Sofi, vă invit să veniți în universul meu plin de fantezie. Sunt o fata cu detalii cum ar fi ochii mei teribili de un verde frumos. Urăsc vulgaritatea și lipsa de respect, sunt discreta și cultivata. Nu ratați ocazia unei întâlniri diferite, bogată în emoții, nu o veți uita niciodată ... Fotografiile mele sunt reale .... Nu sunt surprize neplacute !!! Practic, fac obiectul unei igiene impecabile. Puteți să mă contactați pe whatsapp sau pe SMS . Dacă nu vă răspund, este pentru că sunt ocupată.

 

 

Servicii:

Oral P/N in functie de igiena

Finalizare corporala

Handjob/Blowjob

Diferite fantezii GF,

Masaj,69,

Lenjerie,

Roleplay

200 Lei - 30 de minute 400 Lei - 60 de minute

Doar servicii incall intre orele 09:00-22:00.

post-289565-0-99669400-1554712025_thumb.jpg

post-289565-0-19193300-1554712065_thumb.jpg

  • Like 12
Link spre comentariu
Vizitator darkpink
Reputație: 0

Salutare

 

Am fost azi la Sofi, al doilea ei băiat din Cluj. Azi s-a instalat. Am contactat-o pe whatsapp, am întrebat-o unde stă și pe urmă un pic mai târziu dacă e liberă. A fost, și cum eram în zona Iulius am ajuns în 2 minute la Viva.

Sofi mă aștepta într-o lenjerie roșie, sexy. Am făcut cunoștință și am început să stăm la povești de la ușă. E o fată frumoasă, foarte drăguță la față, slim, sânii sunt naturali. Mi-a plăcut de ea e că e vorbăreață și deschisă, te face să te destinzi imediat. De făcut duș n-am mai făcut, făcusem acasă de foarte curând. Am trecut în dormitor și am început. După partidă am mai stat vreo 10 minute la povești și m-a servit cu un pahar cu apă.

 

Sofi: 10 - frumoasă, mi-a zis 25 ani, mie mi se pare că arată mai tânără, corp slim, sâni medii naturali fermi. Pozele sunt foarte mult blurate dar cred că sunt reale. Oricum în realitate arată foarte bine.
OP: 9 - Oral bun, lins puțin și pe alături, am rugat-o să mângâie bijuteriile cu unghiile, foarte plăcut.
NP: 9 - Am schimbat 2 poziții, prima LOT în care se mișcă bine, săruturi pe gât, gemete(nu mi s-au părut false deloc), apoi misionar unde am finalizat

Atitudine: 10 - Se face plăcută, poți povesti cu ea ce vrei, nu te grăbește

 

Cadou 150, aprox 30 min

 

De recomandat

 

Spor

  • Like 7
Link spre comentariu
Vizitator altu2
Reputație: 0

Bună, la sărutări te referi la french kiss? Sau doar săruturi pe buze? Întreb pentru un prieten pupacios. Mersi :)

Sau, sa citez dintr-o "clasica în viața", SARUT IN LIMITA BUNULUI SIMT?

Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

Am vizitat-o si u pe Sofi. Ce pot sa zic, dor cuvinte de lauda, desi e primul meu comentariu aici, am tinut sa il acord pentru Sofi.

 

Programare facuta cu 1h inainte. Locatia viva city, loc de parcare se gaseste usor. Desi am ajuns mai repede cu 15 min m-a primit inauntru. Dupa usa o fata superba, cu un zambet si cu un gfe de la prima vedere.

 

Lasat discret pe masa cadoul pentru o jumate de ora,150. Apoi am fost la dus unde am primit tot ce am avut nevoie. Totul foarte curat.

 

Am stat la povesti putin si am trecut la actiune.

Aici pot zice ca experienta a plusat peste asteptari. A inceput cu un oral de vis, apoi am schimbat doua pozitii, iar la final am terminat cu un LOT, pentru ca a meritat privelistea oferita de Sofi.

 

Dupa asta, am mai stat la o tigara si o poveste fata nicio graba. Cred ca puteam sa ne intindem linistit la povesti inca o ora pentru ca nu parea deranjata deloc.

 

Eu zic ca a meritat 100% si merita vazuta, mai ales ca a zis ca pe final de saptamana o sa plece, deci REPEDE pana mai e aici.

  • Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj
  • Oras:Cluj

0756765562. A furat doua sute de lei si nici nu a platit !!! Dovada clara ca unii oameni sunt de joasa speta . Am incercat sa fiu draguta si cred ca am dovedit ca sunt o fata cu bun simt ! Rusine

  • Like 5
Link spre comentariu
Vizitator anymu_
Reputație: 0

0756765562. A furat doua sute de lei si nici nu a platit !!! Dovada clara ca unii oameni sunt de joasa speta . Am incercat sa fiu draguta si cred ca am dovedit ca sunt o fata cu bun simt ! Rusine

Da, foarte urât, nu ai ce să faci, doar să fi mai precauta pe viitor, din păcate și ei au dreptul la viață.

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...

imi pare rau pentru ce ti sa intamplat,plata ca plata,dar cum a reusit sa-ti fure si doua sute de lei...deja e ghinion!

este o rubrica cu clienti tepari...ai acces si posteaza acolo...

o zi frumoasa si ai o mai mare grija pe viitor!

ps.ma bucur ca nu generalizezi...uni dintre noi suntem chiar gentelmani!

  • Like 1
Link spre comentariu
Vizitator anymu_
Reputație: 0

Nu am generalizat si chiar ma bucuram de oamenii frumosi care vin... nu i nimic. Mergem mai departe !

Îmi place cum gândești, cu siguranță ne vom întâlni :)

  • Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Transilvania...
  • Oras:Transilvania...

Nu am generalizat si chiar ma bucuram de oamenii frumosi care vin... nu i nimic. Mergem mai departe !

bravo...eu am incercat sa te contactez....deocamdata nu ne-am sincronizat,sper sa ramai in Cluj si sa reusim!

prima impresie mi-ai lasato...pozitiva! :kiss3

  • Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Romania
  • Oras:Romania

Imi vine neintentionat o fraza in minte. Cum ca femeile sunt de 2 feluri: doamne si...doamne fereste! Sofia fiind in a doua categorie, cea castigatoare. Chiar in timp ce scriu cu dreapta, cu stanga imi vine sa ma-nchin. Felul in care s-au asezat lucrurile si ne-am intalnit e interesant si nu poate fi decat mana Universului. Lasand detaliile astea plictisitoare deoparte, trebuie ca e o escorta tare reusita.

 

Oarecum ne familiarizasem inainte de a ne vedea si atunci aveam si unele asteptari de la ea. Dar nici nu mi-ar fi trecut prin cap ca Sofia poate fi astfel.

 

De mult nu am mai pomenit o asemenea sexualitate la o femeie...prin sentimentul pe care l-am avut cat eram langa ea, prin fiecare atingere, fiecare miscare, fiecare privire. Poate nu fac nici un bine nimanui cu detaliile intalnirii, nici membrilor ca ar avea poate toti aceleasi asteptari, nici ei ca poate unde nu e chimie, el i-ar reprosa ca nu are parte de acelasi tratament ca altii de dinaintea lui asa ca o sa ma rezum doar la notele pe care unii le-ar gasi utile.

 

Pot spune insa ca am facut lucruri cu ea pe care nu le-am mai facut pana acum cu o femeie si a fost o intalnire spectaculoasa.

 

La note:

 

Voi acorda 10 la toate capitolele (locatie, igiena, NP, ON, GFE) cu exceptia aspectului fizic, unde as aprecia doar cu un 9.5 (aspectul e unul care mie mi-a placut extrem, fundul e grozav de-a dreptul, sanii naturali cu o forma atat de placuta cat erau intariti, masura potrivita pentru trupul ei, ochii patrunzaori de un verde care pe mine m-a sedus de la prima privire, pielea catifelata si cremuita cu ceva ce aducea a crema unui parfum, bruneta cu par lung si imbracata intr-un compleu rosu aprins spre visiniu si tocuri cui cu varf ascutit de aceeasi culoare, slim, cu o aliura de model, chip luminos care si l-a pastrat cu entuziasm pana la final, chiar daca am simtit-o pe sfarsit foarte epuizata.)

 

Media iese prin urmare ceva peste 9.9.

 

De recomandat? Da. Doar sa fie tratata ca o femeie ca apoi stie ea ce are de facut. Desi inca nu mi s-a risipit chimia ei din sange, cred cu tarie ca se ridica la inaltimea oricarui membru, indifferent de preferinte.

 

Cadoul este 150 30min/300h. Ea spunea ca pleaca in weekend, cred ca duminica.

 

Spor!

  • Like 7
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...