Sari la conținut

Traseista blonda, +30, Calea Turzii - de evitat!


Postări Recomandate

  • Oras:Inca pe pamant...
  • Oras:Inca pe pamant...

Motiv

Nu scriam aceasta postare daca nu se intampla si unui coleg ceva asemanator si banuiesc cu aceeasi fata. Dupa parerea mea, cei care sunteti amator de astfel de placeri incercati sa o identificati dupa descrierea mea si s-o evitati.

 

Introducere

Mi se mai intampla sa nu ma pot abtine de la anumite obiceiuri. Ce vreau sa zic prin asta, cand sunt singur in masina, am timp disponibil si vad cate una pe marginea drumului o mai ajut cu cate 50-70 lei. :)  Mai greu ma pot abtine. Am acasa ce-mi trebuie, sunt destule escorte si mai ieftine si mai scumpe care macar au locatie, dar ”boala-i boala”. :slap2 Am vazut, in urma cu ceva timp ca mai scris ceva asemanator un coleg aici, cred ca barbat matur daca nu ma insel.

 

Incitarea

Intr-o seara, venind de la Campia Turzii spre Cluj, la iesirea din Turda vad o tipa misto tare, in dreptul benzinariei MOL, statea la produs. Imediat in mintea mea bolnava am si vazut-o langa mine, pe scaunul din dreapta sau pe bancheta din spate facandu-mi un oral. Insa cum n-am fost sigur pe mine, sa opresc, sa nu opresc am ajuns sa trec cu vre 50 metri de ea si ghinion, in spatele meu opreste alta masina, alt ’coleg’ atras de fata. Am stat si am privit in oglinda cu fata se duce la el la masina si ma gandeam ”Doamne ajuta” sa nu se urce la ala… N-am avut noroc, fata s-a dus cu el. Am plecat spre casa, necajit dar incitat si dornic sa vad alta pe drum, sa-mi rezolv ’problema’.

 

Actiunea nereusita

Pana in Cluj langa Lukoil-ul de pe Turzii nimic, dar acolo erau 3 fetite cucuiete. Intorc masina si imediat una dintre ele se repede la masina. Era o tipa inalta, cu parul blond si ondulat, niste ochi mari si buhaiati, de betiva parca, cu buzele groase si mazgalite groaznic cu ruj, cu varsta de peste 30 ani, poate chiar 35, imbracata provocator, destul de agreabila (initial) dar se vedea ca nu e foarte tanara. N-am stat sa le studiez si pe celelalte doua (pacat), nici cu asta n-am negociat prea mult, i-am propus din start 50 lei, a acceptat suma, s-a urcat in masina si m-a ghidat unde sa mergem. Am pornit inspre Baumax, dar apoi nu departe, am luat-o pe a doua strada la dreapta si mi-a indicat o parcare langa un bloc care parea locuit, dar a zis ca nu ne deranjeaza nimeni, sa nu-mi fac probleme. Mi-a cerut banul inainte, i-am dat iar ea si i-a infundat rapid in poseta minuscula, eu m-am instalat comod (atat cat se poate intr-o masina din clasa medie), i-am oferit juniorul pentru lucratura de rigoare, ea a montat pelerina (fara nu a vrut) asa in semierectie si l-a luat la frecat. Am crezut ca dispune doar de metoda asta pentru a-l trezi si initial am lasat-o putin sa-l labareasca, dar vazand ca nu se opreste i-am cerut sa puna botul pe el ca doar pentru asta am platit-o. Nici n-ar avea sens sa lungesc povestea, va spun doar ca in total nu cred ca a supt-o mai mult de 3-4 minute si asta cu pauze. Se vedea ca e scarbita de ceea ce face, ca o face doar pentru banutii aia, ca ar da orice sa ma termine repede – repede si sa plecam. Ce sa mai zic ca dupa foarte putin timp dupa ce a luat-o in gura a inceput sa intrebe ’ca nu ma termin odata’… ’ca sa incerc sa termin, ea nu poate sta prea mult, are si alta treaba’…  ’ca pentru 50 lei ce vreau…’. In fine a ajuns sa ma indispuna total, din cat de incitat am fost pe drum spre Cluj, erectia mea s-a dus naibii, oricat a incercat apoi s-o refaca cu miscari neprofesioniste de mana (o tinea cu doua degete de parca era un stilou, vai mama ei)…nimic, nici un rezultat. Efectiv m-am scarbit si eu de ea, probabil si ea de mine, m-am saturat, i-am luat mana de pe scula, am aruncat prezervativul pe geam, mi-am aranjat hainele si scaunele masinii si TOYOTA!

La iesirea in Turzii s-a dat jos, n-a vrut s-o duc de unde o luasem, am stat un pic s-o ascult, ea si-a sunat IMEDIAT pestiocul sa vina dupa ea… Gretoasa de-a dreptul. Am mai vazut-o intr-o seara tot acolo, ma jos de Lukoil si ma rugam in mintea mea sa nu reuseasca sa mai abureasca pe nimeni, sa nu mai prinda fraieri ca mine. In schimb, am ajuns sa am o poveste cu un coleg si din spusele si descrierea lui mi-am dat seama ca este vorba despre aceeasi tipa.    

 

Concluzia

Revin la ceea ce am scris la inceput si daca sunt printre voi amatori de astfel de escapade, sa aiba grija, sa incercati s-o evitati, este chiar pierdere de vreme si de bani. In plus se poate intampla orice, avand in vedere ca are pestiocul-protector in zona.

Bineinteles, n-am numarul ei, nici nu am dorit sa il cer dupa ce am patit cu ea. Imi venea sa-mi dau pumni in cap si in coaie… asta e…

”Golirea" s-a produs (cum era normal poate) tot acasa, in patul conjugal. E si nevasta buna la ceva, macar continua munca unei curve amarate si nepricepute. ;)

 

Regretele tardive

Poate, daca eram mai inspirat o luam pe fata din Turda, mai rau decat atat nu putea fi.

 

Toate bune! :hihat

  • Like 8
Link spre comentariu

  • Oras:Cluj-Napoaca
  • Oras:Cluj-Napoaca

Fata din Turda cea de langa benzinarie, presteaza acolo de 2-3 ani, era o vreme cand faceam drumuri dese Cluj - Turda si o vedeam aproape zilnic, chiar incetineam de fiecare data cand treceam pe langa ea sa ma uit mai atent la ea, este chiar frumoasa, dar nu am putut oprit niciodata, eram cu prietena/actuala nevasta.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Creează nouă...